Bebelusi de nov-dec 04 (69)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Paxela ai gasit super bona...am citit la "subectu" despre bone si gradinite si m-am ingrozit ce sume vehiculau fetele (din Buc) pe acolo...erau care dadeau si 10 mil pe o bona (parca m-as face si eu bona )...acu', deh, daca ele dau si bonele iau ...

mami de vladut(15 nov.2004)
POZE SI MAI NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Ceau fetelor, si La Multi Ani sarbatoritilor !
Am cedadt tentatiei si mi-am inscris si eu minunea la concursul de copii frumosi. Asa ca daca va place de noi..... puteti vota Dumitrascu Bianca Alexandra, pustoaica cea nostima, la http://www.tiffanyshop.ro/kids/
Va pupacesc.

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

Admirati-ne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

ti-am votat papusa Ioana...e incredibil ce pozitii pot avea copii astia cand ii pozezi

POZE SI MAI NOI

Mergi la inceput

Saru'mana mult Aime, asa este, au uneori niste mutrite de nu-ti vine sa crezi !

www.tiffanyshop.ro/kids/" target="_blank">Votati Bianca Alexandra pentru o viata mai buna !!!

Admirati-ne

Mergi la inceput

Am vazut pozele cele noi, Aime! Preferata mea este "Vladut reloaded", mi se pare super! Mai, si ce mai papati voi acolo, in leganus! Bia daca nu o las un pic pe spate scuipa TOT ce are in gura !

Admirati-ne
www.tiffanyshop.ro/kids/" target="_blank">Votati Bianca Alexandra pentru o viata mai buna !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

quote:
Originally posted by Eliza5
[
Cine mai merge la mare? Miche, veniti??

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

cu multa placere, dar sapt viitoare.
sper si voi la fel!
Sotul pleaca in seara asta la mama si se intoarce maine seara

Miche si
Darius
(26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Azi am iesit din rutina de mancarica de pranz si i-am gatit lui Alexander paste cu pui si rosii la cuptor.Am condimentat cu oregano, bsuioc si patrunjel si am pus si putina smantana deasupra, totul fiert in zeama de supa de pui.Avea un gust divin chiar si fara sare..dar ce credeti ca a facut puiul meu ... ??? dupa 4 lingurite a adormit cu mancarea in gura, de nu stiam cum sa i-o scot sau sa-l fac sa o inghita ca sa poata dormi.L-am tras de toate cele ca sa-l trezesc un ppic...nimic, puteam sa tai lemne, asa ca am escavat eu in gurita lui ca sa nu se inece.

poze noi de la mare

cateva poze de la nunta
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

quote:
Originally posted by aime

POZE SI MAI NOI

Aime m-ati omorat cu ochisorii aia frumosi.Cred ca te topesti de fiece data cand te uiti la ei.Iar poza cazut la datorie...m-am prapadit de ras.Cat despre cat de cuminti mancati voi..si mai ales ce..., pai alexander daca-i puneam castronelul in fata in secunda 2 era cu el pe fata si mainile pana la cot in el....

poze noi de la mare

cateva poze de la nunta
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetele, eu sunt suparata rau de tot, de ieri dimineatza ruxi vomita tot ce mananca, am tinut-o ieri aproape toata ziulica nemancata si la 18,30 cand s-a trezit a inceput sa urle de foame si i-am dat 50 gr cereale pe care le-a mancat si nu le-a mai vomat...apoi seara 50 ml lapte pe care nu l-a vomat...dar de azi dimineatza iar a inceputtot ce am incercat a vomat....asa ca acum astept dr-ul
si alex este la fel, numai ca el a inceput de marti si ieri luase o pauza, nu a mai vomat dar azi dimineatza ne-a tras-o si el.
dr-ul meu zice ca ar fii un virus.
ruxi are si febra 38,1...zau imi vine sa-mi iau campii...sunt bolnava si eu ca nu mai pot sa-i vad asa bolnaviori si suparati si zmiertaiti...lipsiti de vlaga.
va pup si aveti grija de bb-eii...multa sanatate

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

Votati Cristiana Bianca C.!Va multumim!

"Viseaza ca si cind ai traii vesnic,dar traieste ca si cum ai murii azi"

Mergi la inceput