Bebelusi de nov-dec 04 (69)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Monica, multa sanatate celor mici. Dupa cum descrii s-ar putea sa fie vreo enterocolita virala, ceva. Sper sa-si revina repede amandoi.Probabil e luata de pe afara de undeva...Incep sa ma gandesc si eu la toate cele, asa inainte de plecarea in concediu, am pregatit ditamai trusa cu medicamente de luat, sper sa nu avem nevoie de ele.

Aime, e un scump Vladut, asa de vesel mereu!Si ce pozitie super de somn are.

Noi suntem bine, nu avem nimic palpitant de "raportat"

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

MONICA ... sanaatate multa puilor!... E tare rau sa ii vezi asa!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Fetelor, tare greu fara forum...am umblat ca un leu in cusca!

Monica, sanatate la puiuti! Sa-i vezi cat mai repede voiosi!

Aime, am mai vazut niste poze de bebe smecher...mai, e mortal!
Si una peste alta, ori sunt eu ...ori copilu' seamana cu tine, mai!

Noi inregistram si dintisorul nr.4 la orizont, deocamdata timid, doar un coltisor...dar muscam pe mami de tzitzi!
Mai, fetelor, n-am avut noi dinti atata timp, dar si cand ne-au iesit! 4 dinti in 5 zile!

Cookie si bb Sabina
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Monica, sanatate la cei mici, offf...cand aud de suferinta la bebei...sa se insanatoseasca repede....si sa fie iar veseli si mancaciosi...

Ioana, chiar e reloaded...el cand oboseste, sta putin, se hodina si ...iar, mai ceva ca inainte...
Miki...cat il vezi cu okii aia care te termina, sa nu crezi ca Vladut nu intinde mana dupa castonel...depinde de dexteritatea mea de fotograf sa nu faca asta ...azi am papat ciorbita de vitel...ii era si foame, ca a fost baiatu' cu mami la manichiura si pedichiura si a facut si o plimbare prin cartier...era rupt...a lins tot si acum doarme...in stilul lui...
Multumim la voi ptr "complemente" ...bine ca nu stie ca si-o ia in cap de atatea laude...

Sa nu ma uitati cu ziua lui tati de Vladut ....

mami de vladut(15 nov.2004)
POZE SI MAI NOI

Mergi la inceput

Aime, sa stii ca am si eu intotdeauna grija asta de ziua lu' tati, mai ales ca pe el nu-l intereseaza foarte tare subiectul... Asa ca eu i-am cumparat mereu ce stiam ca are nevoie: curea, portofel, rame de ochelari...
In rest, ceas, nu, ca nu poarta, parfumuri, nu, ca nu-l pasioneaza...cravate nu poarta...ma dispera!
Vezi ca am zarit un subiect dintr-asta pe la "In unul sau in doi...", poate te inspiri de pe acolo

Cookie si bb Sabina

Mergi la inceput

Cookie felicitari la copila dulce ptr dintuci...vezi de aia era maraita...si pupici de la jmecherila.
Pai, ai cam fi singura care zice ca seamana copchilu' si cu ma'sa ...da nu-i bai, sanatos sa fie (nu l-ai vazut pe ta'su...Vladut e copie, nu asa...). Acu vreo 2 zile ma intalnesc cu un fost coleg de servici, el vene cu soarele in fata mea si nu l-am vazut si numa dintr-o data vad ca cineva se opreste la carut si-i zice lui Vladut "ce faci Cornel?" Cornel fiind tati, eu repede..."il cheama Vladimir...", colegu "pai nu i-ai pus tot Cornel, ca-i leit..." ...ce conteaza...al nostru e...sanatos-voios-frumos

POZE SI MAI NOI

Mergi la inceput

Aime...bine, mai, macar lumea zice ca seamana cu tat-su!
La noi toti se intreaba in gura mare "Da' cu cine seamana cu ochii albastri?" Da' eu o bag cu gena recesiva...bla, bla, bla...

Poate al tau seamana cu tati, dar pentru mine e clar ca ai fost si tu pe-acolo!

Cookie si bb Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

OFfffffffffffffffffff
Ma bucuram ca merge...
Scris mesaj lung cit o zi de post si..........eroare
Acum nu mai indraznesc.
Daca nu vrea,iar?
Miki am vazut pozele de la nunta.Superb! totul!Mai ales miresica....
Monica imi pare rau de copilasi.Multa sanatate.

Noi suntem bine!Cred!
Nu mincam...tinem la silueta si facem economie....
Avem 4 dintisori,si azi am descoperit ce minunat e sa scrisnesti (?) din ei.
si nu acceptam decit pozitia ...verticala.
In pat merge tinindu-se de gratii,cu premergatorul are o viteza fantastica,daca o pun pe jos merge dea buselea pina gaseste ceva de care sa se prinda si se ridica sa mearga,in parc o tin de miini si face pasi repezi...(asta pentru ca in carut urla pina o pun pe jos!)......si toata lumea ma cearta ca e prea mica si nu ar trebuii sa o las sa se ridice,sa mearga....
Nu stiu ce sa fac!
Oare chiar sunt eu cea mai incompetenta mama din univers?

Pupicim mamici si bebici si daca nu pierd mesajul asta promit sa mai scriu azi.

Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

Votati Cristiana Bianca C.!Va multumim!

"Viseaza ca si cind ai traii vesnic,dar traieste ca si cum ai murii azi"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cookie
Poate al tau seamana cu tati, dar pentru mine e clar ca ai fost si tu pe-acolo!

....si merci de sfaturi...chestia e ca ptr el ziua lui e o zi ca oricare alta, iar de ziua mea...e sarbatoare...si nu vreau...chiar nu stiu ce sa-i iau...asa de una singura, sa fie

POZE SI MAI NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

bine v-am regasit!am scapat de nebuni?????
Monica,imi pare rau ca aveti probleme.Sanatate multa la Alex si Ruxi!
Fetele care mergeti ma mare,distractie placuta si vreme buna!
Miki,"la multi ani!" Sa-ti traiasca flacaul!
Fetelor,iar ma plang:de 2 zile iar nu vrea sa manance!Mai nou nu mai scuipa mancarea,dar o tine in gura si 5 minute.Si am cedat nervos si am zgaltait-o..bineinteles ca s-a speriat si a inceput sa urle,dupa care planegea cu suspine,si eu dupa ea..........imi parea asa de rau ca nu m-am calmat!!!!!Offf....sunt o mama idioata,rea si cretina!Apoi a adormit suspinand!Imi vine sa mor........Dar nu mai pot,cand vad cat d emica este la 9 luni.Voi o vedeti in poze,dar fata de alti copilasi e asa de mica,si slabuta....numai obrajorii au mai ramas,i se vad coastele......cum sa creasca daca nu vrea sa manance nimic??????Nici lapte macar.Ce ma fac?In ritmul asta la 1 an are tot 7 kg!
Pupici si mai vorbim......certati-ma,sunt REA!!!!!!!!!!

POZE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput