Cum v-ati decis ca e vremea de bebe?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Salutare fetelor, buna Ancasoare!!

Intrebarea asta am pus-o si eu iar moderatorii au postat-o la Discutii Generale, asa ca daca te uiti acolo ,gasesti si alte raspunsuri.

Si eu stau pe ganduri daca e momentul acum pentru un copil sau mai trebuie sa asteptam un pic, dar in urma discutiilor avute pe forum si nu numai, am ajuns la concluzia ca in nici un caz nu trebuie sa aman prea mult!! In primavara implinesc 25 de ani..tanara ai spune...dar daca descoperi ca nu poti avea copii si trebuie sa faci un morman de tratamente (vezi badjoke si atatea alte fete de pe forum), te trezesti ca il faci mai tarziu decat voiai cu toate ca te-ai apucat din timp...si as mai aduce si alte argumente in privinta asta dar nu stiu cat stau in picioare: tineretea nu e tinerete degeaba....organismul raspunde altfel, te refaci altfel dupa o sarcina la 25 de ani decat la 35, ai mai multa rabdare si...ai timp sa mai faci inca 1,2,3.....pana umpli livretul de familie si-l ceri si pe al doilea, daca vrei!

Te pup...iti doresc si tie acelasi lucru pe care-l doresc pt mine: sa iei decizia corecta si sa fie totul bine!!

Iepumic >:D<

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

tanaraaaa iepumic...tanaraaa...da-i bataie acuma...asculta de una batrana.....ca nu stii ce-ti rezerva viitorul

anda

DICIU&LICIU

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Va tot citesc de mult timp si vin si eu aici cu problema mea.Noi suntem de 8 ani impreuna si in vara am avut nuta.Pe mine ma bate gandul de un bebe, dar el zie sa mai asteptam.Eu am 27 si el 30.Avem aici casa noastra( platim rate la banca), un apartament cu 3 dormitoare.2 bai, avem 2 masini si locuri de munca destul de bune.In Romania avem o garsoniera si un loc pentru casa, dar el de cand am fost in Romania in vara vrea sa ne intoarcem acasa si sa facem ceva acolo.Eu nu prea vreu, deoarece cred ca deocamdata ar ii dstul de greu sa incepi o afacere si riscul in romania este destul de mare.Aici suntem bine, avem tot ce ne trebuie, dar el zice sa mai asteptam.
Nu prea stiu ce sa fac, mai ales ca eu nu am pe nimeni, mama mea a murit, iar sora mea are 16 ani, asa ca nu prea am cine sa ma ajute.Insa imi doresc foarte mult un copil.
El tot timpul spunea ca pana nu avem ce ne trebuie , nu ne riscam, iar acum cand eu zic ca avem prea mult, vrea sa mergem in Romania, si parca vad ca si acolo va spune la fel.
Mai am 2 ani de facultate pe care o sa ii fac acum, deci in iarna si vara o sa fiu in Romania si ii spune-am ca ar fi bine sa facem bebe acum, asa as putea sa imi termin si faculta linistita si as avea si cei 8.000.000, deoarece imi platesc cartea de munca in Romania.Iar el imi zice ca imi va fi foarte greu si cu bebe si u scoala, ca merita sa asteptam pana o termin.
Ce sa fac fetelor? Imi doresc mult un bebe si nu stiu cum sa fac si ce sa fac?
Astept sfaturi de la voi.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella-michellaG spune:

Buna seara!
Ma alatur si eu mamelor aspirante si ca un raspuns general va pot spune, ca vremea sa devii mamaica e atunci cand privesti cu jind la o femeie care tine un bebe in brate, cand te uiti cu drag la hainute de copil, cand iti privesti fetita de 10ani si iti aduci aminte cat de draguta era cand era mica si ce mult ti-ai dori sa ai inelul fermecat cu care sa dai timpul inapoi.
Acel ceas biologic care ticaie in fiecare din noi chiar exista si noi il auzim doar ca uneori il ignoram.
Eu imi doresc din tot sufletul un bebe desi am 34ani si pana acum m-am protejat, dar sper ca am sa pot face familiei mele o surpriza de Craciun si am sa le atarn in pom un test barza pozitiv....
Mult succes tuturor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

quote:
Originally posted by iepumic

Salutare fetelor, buna Ancasoare!!

Intrebarea asta am pus-o si eu iar moderatorii au postat-o la Discutii Generale, asa ca daca te uiti acolo ,gasesti si alte raspunsuri.

Si eu stau pe ganduri daca e momentul acum pentru un copil sau mai trebuie sa asteptam un pic, dar in urma discutiilor avute pe forum si nu numai, am ajuns la concluzia ca in nici un caz nu trebuie sa aman prea mult!! In primavara implinesc 25 de ani..tanara ai spune...dar daca descoperi ca nu poti avea copii si trebuie sa faci un morman de tratamente (vezi badjoke si atatea alte fete de pe forum), te trezesti ca il faci mai tarziu decat voiai cu toate ca te-ai apucat din timp...si as mai aduce si alte argumente in privinta asta dar nu stiu cat stau in picioare: tineretea nu e tinerete degeaba....organismul raspunde altfel, te refaci altfel dupa o sarcina la 25 de ani decat la 35, ai mai multa rabdare si...ai timp sa mai faci inca 1,2,3.....pana umpli livretul de familie si-l ceri si pe al doilea, daca vrei!

Te pup...iti doresc si tie acelasi lucru pe care-l doresc pt mine: sa iei decizia corecta si sa fie totul bine!!

Bine gandit! Uite eu am tot 25 si de mai bine de un an incerc si nimic, si daca la inceput eram un pic nehotarata, speriata, acum as da orice sa am un test cu 2 liniute. Asa ca nu mai sta pe ganduri ca e bine ce faci! Pup.

Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Toate in viata se fac la timpul lor. Nu cred ca totul se poate planifica in viata. Avem prieteni care se protejau ca sa nu vina bebe si cand au vrut sa vina au constata ca de fapt nu puteau si de aici au inceput lungul sir de tratamente etc.
Noi de exemplu l-am dorit mereu dar nu a venit si dupa 11 ani de tratamente a venit prin fertilizare in vitro. Casa era pustie fara un copil. Degeaba avem o casa cu tot ce ne dorim, servici f bune, masina si casa de vacanta la munet daca nu era acel pitic mult asteptat. Eram pustii si uite ca a venit in sfarsit cu f multe sacrificii dinpartea mea( 9 luni la pat dar am uitat tot si nimic nu mai conteaza. Acum prioritatea este el globuletul nostru de aur.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Sunt otal de acord cu tine in afirmatiile tale.Poti sa ai tot ce iti doresti material, daca sufleteste nu ai ce iti doresti.
vREAU SI EU UN BEBE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Mai, mai....imi pare rau sa vad pe acest forum cum atatea fete isi doresc copii si nu ii pot avea.!!! Pe de alta parte refuz sa cred ca in toate cazurile in care momentul conceptiei unui bebe se amana, neaparat mamica aspiranta respectiva va avea probleme!!! Trebuie sa credem ca lucrurile pot merge si bine. Dar in discutiile noastre de aici nu intalnesc decat foarte rar mentiuni legate de soti/parteneri: au vrut si ei cand ati vrut si voi??? sau...daca voi nu sunteti sigure, ei ce parere au??? Si inca ceva...daca abia te tarasti cu banii de la o luna la alta....cum poti sa intretii si un copil?? Orice-ati spune, lucrurile pentru copii sunt scumpe si de folosinta scurta si oricat ajutor ai primi de la rude, prieteni...nu poti sa iti faci socoteli pe banii altora!!!

diciu...batalie ce mananci tu!!!! care "mai batrana"??? vrei sa pun o poza cu tine pe forum sa vada toate fetele cat de "batrana" esti? de parca ar conta doar buletinul...

Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Al meu chiar in seara asta am avut o discutie cu el si i-am spus ca am sa-i scriu mosului Craciun sa imi aduca un bebe..
Iar drept raspuns imi zice ca nu avem de ce sa ne grabim, ca doar nu au intrat zilele in sac.
Imi vine cateodata nu stiu ce sa ii fac.Imi zice ca de-abea ne-am casatorit, sa mai asteptam putin.
Cu nunta a facut la fel, am stat 8 ani impreuna pana sa se hotareasca.
Cateodata chiar nu il inteleg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Inca nu m-am decis....dar se simte in aer o dorinta imensa. Si din partea mea si din a sotului meu... Eu vreau totusi sa mai asteptam pana in primavara, macar. In 2 saptamani se naste nepotelul meu (baiatul fratelui sotului, si as vrea sa cunosc unele aspecte din profesia de mamica inainte sa facem marele pas.
Sotul tot ezita sa se duca sa ia prezervative.....si prin asta se cam da de gol. Tot el incearca sa ma convinga ca nasterea nu e atat de grea (mi-e cam frica de nastere)
Sper, in cateva luni sa va dau vestea buna!

Ioana

Mergi la inceput