Nunta in Iasi (4)
Raspunsuri - Pagina 8
mmc_nd spune:
Darria, nu te mai necaji! Decorat si aranjat, locul poate arata cu totul altfel, de sa nu-l mai recunosti, sa stii! Asa ca nu-ti mai fac atatea probleme. Haideee, chiar tu, care erai model de persoana calma pe aici?
mmc
nushulica spune:
stefana acu te trezesti si tu draga??trebuia sa fi zis prin aprilie mai ca toate avem rochitza
mie imi pare rau dar deja am rochitza si oricum eu port 42 ca-s mai maaaredar sigur gasesti sa o vinzi ca o dai ieftin
fa linkul ala sa mearga sa vedem si noi
hai ca te ajut eu
rochitza de vanzare
dai o bere pentru asta
nunta
noi doi
Stefana spune:
Fetelor, vreau si eu sa-mi vand rochita de mireasa, ca nu-mi mai incape pe nicaieri. O tot mut de colo colo si ma incurca. Nu ca nu mi-e draga, imi place enorm, a fost prima rochie pe care am vazut-o si dupa ce am cautat tot orasul, tot la ea m-am intors, nici una nu mi se mai parea frumoasa, insa intotdeauna am stiut ca o sa-mi vand rochia de mireasa, pentru ca mi-ar fi mila de ea sa se ingalbeneasaca in dulap.
Asa ca poate stiti pe cineva care o vrea. E ca noua, am dat-o la curatat imediat dupa nunta. oricum nu prea era murdara, doar putin la spate de la mainile nuntasilor spre dimineata . E ca neatinsa. Merita vazuta.
Rochia e culoarea sampaniei, marimea 38-40, corset si fusta, facuta la White Lady anul trecut in august. De atunci o tin prin dulapuri, bineinteles invelita.
Am pus cateva poze jos, la semnatura. va rog, ajutati-ma sa o dau, ca trece timpul si e pacat de ea sa nu mai fie purtata o data de doua ori.
P.S. O dau ieftin, 3 milioane.
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Rochita de vanzare
nushulica spune:
e superba rochitza stefana o vinzi sigur dar de acu la anu cred ca miresele de anu asta si-au cam luat rochie
nunta
noi doi
Stefana spune:
Tocmai cand ma chinuiam eu sa repar mi-ai scris. Multumesc oricum. Scapasem un spatiu.
Ei, poate se mai gaseste cineva cu nunta prin octombrie-noiembrie. Sper sa va placa.
Rochita de vanzare
Darria spune:
quote:
Originally posted by Stefana
Rochita de vanzare
Frumusica rochitica Chiar nu vrei sa o pastrezi? Nu vrei sa o ai ca amintire? Nu cunosc pe nimeni dar promit ca raspandesc zvonul si dau adresa.
Gata, mi-au trecut nervii - am mai fost inca o data la bar si nu mi se mai pare asa de rau - stiu ca localul se aranjeaza.
Kriss: multumesc frumos pt. recomandare(filmare si fotografii)
Il avem la nunta pe M. Chelariu
idei nunta
Lorym spune:
Salut fetelor m-am intors si eu in iasi si am vazut ca au aparut si miresici noi.Bine ati venit si spor la pregatiri!
Nushulica , Darria ce mai faceti? Vad ca va chinuti ce marturiile care sunt asa simplu de facut. Intrebari la fata si va ajut. V-au placut cum mi-au iesit paharele de sampanie si marturiile mele?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lorym_2001/my_photos
Darria spune:
Tare raaau e cand nu merge forumul - pe cine incurcam noi oare de au intervenit "baietii veseli" ? Cred ca astea sunt rugamintile sotilor ca tot stam la calculator.....
quote:
Originally posted by Lorym
[Nushulica , Darria ce mai faceti? Vad ca va chinuti ce marturiile care sunt asa simplu de facut. Intrebari la fata si va ajut. V-au placut cum mi-au iesit paharele de sampanie si marturiile mele?
Binisor.
Nu ma chinui deloc cu marturiile, nu gasesc foarfec pt. surfilat(sa-mi taie materialul cu model) dar nu-i nimic, o sa-l tai asa cum va fi.
Sigur ca mi-au placut marturiile(din moment ce imi fac si eu) si paharutele.
"Intrebari la fata si va ajut."
Viiiiiin acum:
- de unde ai cumparat paharele(ca-mi plac si eu trebuie sa-mi fac)?
- nu te-a incomodt diadema, adica nu se "plimba" pe cap?
Revin mai tarziu ca iar trebuie sa o sterg de acasa
idei nunta
Lorym spune:
Paharele le-am luat din podul ros de la magazinele alea unde scrie ca e pericol sa cada de sus de pe la blocuri.Am luat un set de 6 pahare de sampanie si m-a costat 680.000.Iar funditza care le-am pus-o am luatde la hala centrala banda din aia si costa 5000 m metru - sunt de diferite dimensiuni.Ti-am mai povestit eu de la hala centrala la etajul 2 este o mercerie unde au foarte multe chestii.Funditza care am facut-o am prins-o tot cu fir auriu luat tot de la ei cu 3000 metru.Dupa ce faci funditza o lipesti de pahar cu super glue.
Diadema a fost prinsa cu clame si nu prea i-am dat importanta- am dansat non stop.
nushulica spune:
lorym ma bucur tare mult ca ai revenitchiar ti-am simtit lipsa
ai fost taaaaaare frumusica miresica sa stii ca nu iti zic asa doar ca sa zic chiar vb serios tare bine ti-a stat si cu rochia si diadema si coafura tot si sotul tau a fost foarte prezentabil
nu ne chinuim deocamdata cu marturiile pentru ca eu una o sa le fac mai tarziu ca mai am pana la nunta cam luna jumate si am timp imi procur toate necesare si atat
ti-au iesit superbe paharele mi-am facut si eu si au iesit si ale mele super dar nu pot acu sa le fac poza ca mi s-a stricat aparatul si e dus la garantie
darria nu ezita fa-ti si tu pahare ca se merita ai o amintire frumoasa
lorym vroiam sa te intreb voi dupa ce ati baut sampania ati spart paharele ca eu sincer nu prea le-as sparge as vrea sa le pastrez ca amintire
in rest ce sa va mai zic am innebunit azi ca nu a mers forumul asta si l-am blestemat pe idiotul ala(scuze admini de expresie dar sincer i-as fi zis si mai rau)dar ce sa-i faci mai sunt si oameni care se plictisesc de atata bine ...cred
va pup pe toate si mai vorbim
nunta
noi doi