Nunta in Iasi (4)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
enderbaby spune:
Nushulica de unde ti-ai luat rochia de mireasa ca e faina tare ?
Ai grija ce-ti doresti...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nushulica/nushulica.jpg)
nushulica spune:
rochitza mea e luata din mall de la et 2 este standul" best " e unicatca sa ma laud si eu
nunta
noi doi
nushulica spune:
quote:
Originally posted by enderbaby
Si cat ai dat pe ea?
650ron sau 6.500.000rol
![](icon_smile_big.gif)
nunta
noi doi
enderbaby spune:
F putin mi se pare.... ! Ai luat-o prin primavara sau recent? Am sa trec si eu pe-acolo sa vad ce au.... Abia astept sa t vad imbracata cu ea ca asa nu prea-mi dau seama cum vine fusta ....si daca imi place mai mult si te hotarasti sa o vinzi pana la anul sa ma anunti
...
Eu sunt destul de mofturoasa de felul meu(asa ca Darria) si cand imi place ceva e minune !
nushulica spune:
ma bucur mult ca iti place se aseaza foarte bine fusta e superba nu e umflata tare asa cum sunt rochiile de mireasa in general mi-am luat-o prin aprilie mai cam asa
ti-o dau cu cea mai mare placere s-o imbraci si tu cand ai sa fii miresica dar nu o vand
nunta
noi doi
enderbaby spune:
Esti chiar dragutza la faza cu imprumutatul ... sper ca nu te-a suparat intrebarea mea cu vandutul
. Eu zicea doar daca te hotarasti asa intr-o zi ca nu ai loc de ea.... dar daca nu vrei sa o vinzi nu e nici o problema eu mai am timp sa gasesc o rochie pe gustul meu .
Ai putea sa-mi spui si la ce etaj se gaseste magazinul asta din mall?
PS Da rochia ta ce marime e ca sa vedem daca macar imi venea asa din curiozitate
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Darria spune:
Lorym: multumesc frumos pentru raspuns
Am vazut si ieri in Metro niste paharele pt. sampnie, simple - nu mai tin minte pretul
Merceria de la hala o stiu ft. bine ca zilele astea am trecut de cateva ori pe acolo
quote:
Originally posted by enderbaby
Eu sunt destul de mofturoasa de felul meu(asa ca Darria) si cand imi place ceva e minune!
Da, da si eu am ales si tot ales pana am cules ce a ramas
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Vezi ca inainte cu o pagina Stefana isi vinde rochitica - uita-te.
Sau: gaseste modelul dorit(pe net) si mergi cu el la White in Piatra. Nu incerc deloc sa le fac reclama dar iti spun pt. ca si eu am fost in situatia ta si mi-ar fi prins bine sa fi stiut dinainte ca pot sa-mi fac modelul dorit(cu bani putini) si sa iasa bine. Daca te uiti in albumul meu vei vedea cateva rochitele, eu vroiam sa mi-o fac pe prima. A fost singurul model pe care l-am avut cu mine
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Sau: Mirandi in Piatra.
Mai ai o posibilitate in Iasi sa o faci dar nu garantez: la gara, langa vama veche la Best Mariaj.
A, uitasem: am inteles ca a mai aparut un magazin cu inchirieri rochii in Iasi dar tot o "bomba" este
![](cusca.gif)
Fetelor cate bombonele se pun in marturie(am din acelea mici, arahide in glazura de vanilie): eu stiu de 7 dar mi se par tare putine. Acum imi pare rau ca nu am luat altceva.
Rugamine: 1. am cautat tot aproape tot orasul(si in Mol) cupe din silicon care se lipesc direct pe piele si nuiiiiiiiiii. Stiti voi unde as putea gasi?
2. nu-mi gasesc o gentuta micuta, finuta din piele pt. mireasa. Unde?
Ca sa nu mai zic ca nu-mi gasesc costumas pt. cununia civila
![](ups.gif)
idei nunta
nushulica spune:
mai vedem pana la nunta ta poate pana atunci vorba ta ma incurca si ma hotarasc sa o dau acu nu am nici cea mai mica intentie dar daca esti de acord ti-o dau fara nici o problema sau suparare rochitza mea e marimea 40-42 cam asa nu pot sa-ti spun clar ca nu mai stiu
magazinul e la etajul 2 in mall
nunta
noi doi
enderbaby spune:
Mersi pentru sfaturi Darria .... dar eu inca nu caut rochie ca nunta e la anul. Mie mi-a placut rochia Nushulicai si intrebam de ea...nimic mai mult...nu caut rochii sa inchiriez sau ceva de genul.
Cat despre rochia care o sa o am .... vezi tu mama mea e croitoreasa dar din pacate e plecata in italia si nici nu stiu daca ajunge la nunta mea ...dar daca ajunge din timp ar putea sa mi-o faca ea conform mofturilor mele sau daca nu macar sa ma sfatuiasca ca eu nu prea ma pricep.
Cam asta e...