Impreuna, Timisoara! (16)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulina_buclucasa spune:

Buna dimineata!

Pozele cu Gabi, la spital, sunt foarte dragute! Sigur o sa fie si Gabi incintata

Sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_buclucasa spune:

Iarasi eu!

Giuliatm ai o fetita superba! Sa-ti triasca si sa fie sanatoasa!

Astetpt, cu nerabdare, sa pun si eu poze cu bebita mea...hi-hi-hi!

Bye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Giulia tot mai frumoasa se face printesita ta!!!!
Noi ne-am mutat pe Orsova, langa P-ta Verde. Poate vom sta aproape.
Luana este pe un site: http://www.tiffanyshop.ro/kids/
intri la bebelusi si vezi poza Luanei (este a 2-a: Mija Luana -timisoara). o poti vota de 3 ori de la un calc. Ale noastre sunt in retea si nu pot decat de la unul. daca ai posibilitatea intra si da-i cat mai multe voturi sa-l intreaca pe piciul ala.

poze
gio si bb 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliatm spune:

Giova suntem relativ aproape, eu voi sta pe felix.
Si noi suntem in retea, de ce nu poti vota de pe m multe PCuri daca suntem in retea, considera IPul?!
votam votam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Chiar ca sunt super pozele
Imi pare rau ca nu am mai mult timp sa intru pe la voi ... dar pana ne obisnuim cu noul ritm de viata nu prea apucam sa mai stam la comp.
Acum incerc sa pun cateva poze cu Lucas la 4 zile. Dar vad ca e pe spate conexiunea. Mai incerc mai tarziu.
Pana atunci poate mai fac si niste poze proaspete.

Pupici tuturor.

Giova, mai bine intreaba ... ca nu stiu cand voi avea timp sa povestesc chiar toata amanuntele si nici nu stiu care exact te intereseaza pe tine. Intreaba pe PM eventual daca vrei. Cum doresti tu

Gabi, mamik de Eva si Lucas
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliatm spune:

gabi abia astept sa vad pozele cu lucas .... mai incearca ....

Mergi la inceput

Hai Gabi ca asteptam pozele!!!
Sunt asa de nerabdatoare sa-l vad pe grasunul Lucas!!!
Asa vreau sa treaca lunile mai repede sa ma vad si eu cu Marco in brate......
Ma gandesc ce intrebari sa-ti pun si-ti voi scrie pe PM.
Pupici la Eva si la Lucas.

Giulia se pare ca vom fi vecine pt. multa vreme de acum incolo.
La anul ne vom muta langa blocurile lui Tender, e unul care a ajuns la nivelul 5 (acolo vom locui) si celalat e in fata lui, dar parca e turnata numai fundatia.
Cred ca se recunoaste IP-ul, de nu se poate vota de pe mai multe calc. din retea. cel putin eu am incercat, dar nu ma lasa.

poze
gio si bb 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Feltelor, Calin va multumeste pentru pozele frumoase si sustinerea morala deosebita de aici de la noi

Giulia, te rog sa-mi trimiti si mie pozele in marimea originala pe mail. (Gabriela.Rus@datagroup.ro) Multu si pupici

Gabi, mamik de Eva si Lucas
POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by b_bea

'neata fetele!

Giova, am citit ca nu iti place ap pe care l-ai inchiriat. Eu am ceva in minte (am lucrat in "domeniu"): zona girocului e ok? ap este super amenajat (termopane, centrala, clima, mobila noua), pretul era 200E/luna, 3 camere.
Daca iti convine da-mi un PM si iti dau nr de tel al proprietarilor.

Nu am mai intrat prea des, dar va doresc toate cele bune si va las ca trebuie sa imi soseasca un mosafir important.

bea

ti-am trimis un PM, am vb. si cu al meu. Nu stim unde e Girocului, dar parca ne surade ideea. daca ai putea sa ne dai nr. de tel. a proprietarilor, ca pana vineri trebuie sa stim ce facem. se intorc proprietarii ap. unde stam acum si trebuie sa facem contractul si sa-i dam banii, si atunci nu mai am scapare.

poze
gio si bb 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Buna fetele!
Ne-am intors...mai repede din motive meteo...turna cu galeata incontinuu si nu avea rost sa stau in casa....M-am cam speriat ca s-au anuntat ploi pana vineri si am impachetat tot si acasa cu noi...
Am pus poze cu noi la ruga de la Denta, la socrii mei...Sunt in albumul Ruga la Denta...
Giulia...Alessandra e o dulcica....poate ne incuscrim cand or fi puii mari
Gabi Ce grasunel si dragalas e Lucas....iar tu arati f. bine si f. fericita in pozele Giuliei...
Giova...sper sa gasisti apartament mai fain...Girocului e destul de departe ...dar daca ap. merita...in fine vedeti voi...
Va pupicesc si revin mai tarziu..

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput