Enterecolita

Enterecolita | Autor: oanan78

Link direct la acest mesaj

poate sa imi spuna si mie cineva ce este ENTERECOLITA, si cum se manifesta ea? Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Dureri abdominale, senzatie de voma sau chiar voma, dureri de cap, febra si frisoane, "scaune" apoase repetate, lipsa poftei de mancare, ameteala, zacut la pat, stare generala foarte proasta. Dureaza 3-5 zile, chiar o saptamana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poliana spune:

Pot sa iti spun pentru ca numai ce am avut o astfel de experienta la sfarsitul saptamanii trecute.
M-am trezit dimineata cu o senzatie cumplita de greata, totul a continuat cu o diaree necontrolabila- adica scaune apoase la 10 minute. La jumatate de ora am inceput sa vomit si aveam dureri mari de stomac. M-am dus la spital la urgenta ca nu mai stiam ce sa fac. Intre timp au inceput niste dureri musculare puternice si nu ma mai puteam tine pe picioare. Mi-au dat un tratament atat un antibiotic cat si niste saruri de redidratare si inca ceva pentru senzatia de voma. Spre seara am facut ferbra 38, 38,5. A doua zi dimineata eram mai bine, nu mai vomam si nu mai aveam scaune moi(defapt nu mai aveam deloc). Insa toata ziua am fost ametita si inca mai aveam dureri musculare.
A treia zi ma simteam bine, imi revenisem complet.
Multa sanatate!!
Poliana

Mergi la inceput