Mamici de iulie-august (82)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Sper ca zilele astea sa scriu si povestea nasterii..care a durat de la 1 noaptea, marti noaptea,apa mi s-a rupt pe la 2, pana la ora 16.05, cand s-a nascut Ingrid..dar oricum am un singur cuvant ,traiasca epidurala!

*** AniS si Ingrid ***
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Anda, nu te mai framinta, asteapta controlul si in functie de cum arata si colul poate mai negociezi o zi-doua-trei...dar nu iti asuma riscuri si nici nu face prea multe planuri....ca nu stii niciodata si in fond, important e sa fie Bubu sanatos si mami a lui, ca de stat a stat suficient.

Anis,ma bucur ca va indreptati in directia buna.

Emaaimee, asta ii spuneam si eu lui iubi al meu aseara, ca-s fericita ca suntem impreuna si ca din toata lumea asta el e cel mai bun tata pt copilul meu si ce noroc pe noi ca ne-am gasit si o sa avem o minune a noastra.
va pup, fug.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Anda-mersi mult!Si uite ca acum vine bb.Nu te teme- o fericire imensa va umbri toate temerile tale!careImi pare bine ca ati fost la un gratarel,ganditi-va si la noiDar vin eu in Ro si poate am parte si de vreme buna sa ies cu rudele la gratar!
anis-multumesc mult si ma bucur tare ca ai parte de fericirea de a fi mama in sfarsit!

mamica scumpei Bibi-02/07/05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

anis-tare fericita sunt ca te-am putut ajuta.Imi pare rau ca nu am putut scrie mai mult,am o scuza
Sigur ca nu esti o mama rea indiferent cum iti hranesti copilasul!Si in peroada postpartum suntem predispuse depresiilor-de aceea orice lucru ni se pare o piatra de trecut.Asa ca nu e anormal sa simti tot felul de sentimente contradictorii,dar aminteste-ti ca noi suntem aici si oricand vei avea nevoie te vom sustine!Si ai o familie minunata-vrem poze cu cretzulina
Ce bine ca a mers si cu pompa,eu nu am folosit-o,de aceea nu am putut zice nimic despre ea.Orice este bun atunci cand esti disperat si ai nevoie de ajutor.Asa ca ca ai facut f bine.
Nu cred ca din cauza biberonului plescaie si se foieste pur si simplu pt ca ii e fomica!Imi pare bine ca nu a refuzat sanul dupa biberon si ca ai reusit sa ii dai numai san in ultima vreme!Doamne ce sentiment minunat e,nu?Si cand se face mai maricica si iti va zambi si se va uita in ochii tai-eu ma topesc!
Eu nu am folosit nimic pt sughit,unoeri cand sughita ii mai dau sanul daca il mai vreaDar acum nu mai sughite asa des.

mamica scumpei Bibi-02/07/05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Mamini asa sper si eu ca incet incet sa ne programam altfel timpul chiar daca de aici incolo totul depinde de bebe si da, sigur ca da, ai dreptate, e minunat!!! Uiti si de oboseala si de stres si greutati si tot ce faci si tragi cu el doar in schimbul unui zambet care acum e stramb asa involuntar da mi-e de-ajuns sa ma topesc si sa uit ca plange de foame non stop. Botezul il avem acum sambata pe 13 aug. E in post e adevarat dar am intebat preotul si la botez se da dezlegare. Acum pot nasii nostri sa vina la Bacau si nu avem incotro. Ba as putea sa-mi pun un blaizer dar problema e ca nu-l am daca imi intra banii pana joi o sa caut ceva mai ieftin asa sa-mi cumpar si-mi trebuie si pantofi. Se pare ca va trebui sa-mi pun ciorapi cu vremea asta ...
Foarte bine ca te faci frumoasa ca acum ai un pic de timp apoi in primele sapt nu mai. Dar apoi incet incet incepi sa intri in normal daca mai sta sotul cu bebe cat te mai bibilesti si tu.
Ema LA MULTI ANI!!!!!!!!!! Esti de-o seama cu mine dear si mai ai si aceeasi meserie ca mine nimereala Sa fii sanatoasa si sa aveti parte de fericire impreuna cu Bibi! Ma bucur ca-ti place barbatelul nostru. Da aici mai in toate locurile se fumeaza (inclusiv mai toate cunostintele noastre) ce sa zic acum daca eu insami am fumat atatia ani pana sa raman insarcinata ar trebui sa-mi tin gura

Ioana si bebe Andrei 27 iunie

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

quote:
Originally posted by mamini

Ioana, hai ca invata el si sa rida, sa vezi ce fetze si figuri o sa bagatzi pt zimbete asta e ceva ce abia astept si eu.

Kulta, tinem pumnii sa mearga bine daca incepe dansul, sa ne tii la curent!

M 38+

No, se pare ca n-a vrut nici azi noapte. Azi e ziua lui socrul meu si sper...........ca nu.........chiar azi dar, cine stie.
Pupici si stai cumintica pina pe miercuri-joi.
K38s

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Fetele, am o problema! Se ofera cineva sa deschida un nou capitol? Eu maine vreau sa scot pe bb, deci nu pot sa mai deschid.
Hai ca nu e greu. Prima oara pare mai complicat, dupa aceea e simplu.

Andy si intarziat 41

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Andreea ..trimite-mi mie lista..o sa deschis eu capitolul..sau o sun pe Mirela ca stiu ca avenit din concediu...

*** AniS si Ingrid ***
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ankak

Cita dreptate ai , Kulta... Am cam ramas putine, si eu cred ca am sa cam inchei plutonul! Nu-i bai ca pina atunci mai invat si eu de la proaspetele mamici care sint procedurile cu noii veniti!
Asa m-am bucurat azi de vremea asta...auzi 16 grade...uitasem cum mai e. Iubesc vremea asta! Dar se pare ca de marti iar se va incalzi, cel putin prin zona Moldovei.
Kulta, daca in noaptea asta va fi sa fie sorocul...multa bafta! Te asteptam sa ne dai de stire!

Anca si Matei 36s+ (miine 37s-ura)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Anca, asta e, raminem incheietoare de pluton. De pinde cit de puturosei sunt bebeii nostri.Eu am ceva experienta de la Danuta si daca vrei, iti pot impartasi din experienta mea.
K38

Poze cu noi

Mergi la inceput

Emaaimee, La multi ani si sa iti dea Dumnezeu tot ce-i mai bun pe lume.
Eu inca sunt intr-o singura bucata. Am azi program administrativ cu spalat, curatenie, papa(de fapt papa fac mamica si taticu azi).
M-a durut rau burtica azi noapte dar........nik.
K38s

Poze cu noi

Mergi la inceput