Mamici de iulie-august (82)
Raspunsuri - Pagina 12
emaaimee spune:
Multumesc mult Andy si maminiAm implinit azi-29 de ani.Nu am timp insa de musafiriBibi a tinut mortis sa ma ureze cam des in noaptea asta,dar a fost o dulcica pt ca a ras tot timpul cand papa.Facea ca un iedutz scumpi micIn ultima vreme manaca f mult-ne facem uriasi
mamica scumpei Bibi-02/07/05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos
mamini spune:
Irina, nu-mi fac mare lucru, imi tai bretonul si ma aranjez un pic la cosmetica-imi pensez sprincenele si eventual o masca rapida de hidratare, nimic spectaculos, dar sa am cit de cit un aspect comercial, ca plige fie-mea de rusine la spital daca ma duc latzoasa asa. voiam sa ma tund ca lumea si sa ma vopsesc, dar m-am gindit sa il mai las sa creasca si sa stea si necolorat, par alb eu nu am deloc si acum e culoarea lui naturala si n-arata rau. poate inainte sa vin acasa pt botez. epilatul il rezolv pe plan local, n-am mare lucru de facut, doar un pic de "fatza", poate o sa ma si simt mai bine. mai avem un pic!!!!!!!!!!!!!!
M
emaaimee spune:
Acum sa va iau pe rand,sper sa nu uit pe nimeni si sa nu se trezeasca pitica.
Irina-ce bine va sta impreuna si cat de putin mai ai.
Ioana-tare dulce barbatelul serios.
Simona-e f des intalnita inflamatia sanilor la nou-nascuti.Pot avea si lapte-nu glumesc- e de la hormonii mamei si trece de la sine!
Felicitari noilor mamici si bebelusi-Gabi,cipcipcip si baLy.Bun venit pe lume bebelusi dragi
emaaimee spune:
KULTA-poate ne dai de stire daca nasti.Si te rog de data asta incearca sa nu iti mai faci ganduri negre,esti la termen si Sebi simte si el starea ta de spirit!
Acusor-daca e dop/lichid bal sa fie.Iti tin pumnii!Vezi ca nu ai voie sa mai faci dus/baita daca e intr-adevar lichidul aminiotic si fuguta la spital
emaaimee spune:
Andy-stiu ca iti e greu,dar gandestete ce haz veti face atunci cand ii veti povesti baiatului vostru ca s-a lasat asteptat mai rau ca o mireasa in biserica.Si el va rade sau va fi rusinat ca numai asta povestiti cand aduce si el prietena pt prima oara acasa
Pupici ginerelui meu si sa iti traiasca sotul,parca ai zis ca e si ziua lui azi!La multi ani,multi ani fericiti impreuna si bb sa va aduca numai bucurii
andatudor spune:
Felicitari Alina !! Sa-ti traiasca printesa mica,sa fie sanatoasa si cuminte!!!
La multi ani Emaaimee!!!! Sa ai parte numai de bucurii si de fericire alaturi de cei iubiti!!
Mamini -noi am am avea asa de putin :tu 3 zile ,eu 2,dar inca nu sunt decisa...azi ma duc la control si parca as vrea sa-i spun sa-l mai lase,ca toata lumea mi-a zis ca nu mi s-a lasat inca burtica,nici nu stiu ce sa fac!! Of offf e asa de greu !!
Irina-si eu am tot un surplus de 20 de kg dar...am stat numai desculta pe sub masa,iar de jucat ,am jucat decat o hora la inceput si atat !!
Kulta-si pe mine m-a durut burtica rau de tot azi-noapte de credeam ca acum acum il scol pe Valentin sa mergem la spital dar...nimic!! Si eu vreau sa-l vad cat mai repede dar as vrea sa fie si el pregatit ,sa nu-l iau ca din oala!!
Simona-vad ca ti-a raspuns Irina,intr-adevar e de la hormonii nostri care trec si la ei.Nu te ingrijora ca trec de la sine,nu trebuie sa-i atingi,sa le faci nimic!! Multi pt. Mario ,sa-i treca repede colicii!!
Andre_ea-saraca de tine !! Tu esti cea mai amarata,ai facut deja 42 sapt. !! Cred ca lui BB mic ii place taaaaaare mult la mami in burtica !! Hai ,curaj,ca si la tine e vorba doar de zile!!!
Noi aseara am fost la gratar,iar dupa aceea am iesit cu prietenii in oras.Am stat iar fff mult pe scaun si cred ca de aceea m-au apucat durerile azi-noapte,dar...nimic.Mai asteptam!!Intram mai pe seara cu vesti de la dr.
Anda si buburuzu' din burtica 39+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/my_photos
anis spune:
Felicitari noilor mamici, cipcirip, gabirus si baly.....sa va traiasca copilasii..acum stiu ca nimik nu se compara pe lume cu sentimentul ala pe care il simti cand iti vezi copilasul prima data.
Emaaimee, multi ani fericiti! si sarumana de sfaturi!
*** AniS si Ingrid ***
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
emaaimee..Mi-au prins tare bine sfaturile tale.
PAna la urma, am reusit sa folosesc pompa de Avent Issis, e extraordinara, m-a ajutat alaltaieri sa-mi golesc sanul cu pricina, de fapt i-am golit pe amandoi ca erau f plini si tari si durerosi si plini de galme.
Apoi m-am dat cu crema de galbenele si i-am masat , iar la sfarcuri am dat cu GArmastan, si spre seara am observat ca s-au mai detensionat.
Monai, ai dreptate cu biberonul de la Avent, ce am muls i-am dat cu bibe, si vad ca nu a refuzat si sanul.In schimb am vazut ca a inceput sa faca cam asa, inainte sa suga,e f nervoasa si da din maini si picioare isi baga mainile in gurita, plescaiei din ele, si cand cred ca gata e franta de oboseala atunci baga sanul in gura.O fi oare din cauza biberonului comportamentul asa?
Oana, exact asta am gandit si ma simteam f vinovata, ca nu pot sa o alaptez la san, am plans de m-am rupt, nu stia al meu ce sa mai faca.Ma gandeam ca e sfarsitul lumii…si vorbeam cu Ingrid sa ma ajute ea, sa ma invete sa reusim sa papam de la san…
Adevarul e, nu stiu cat ar trebuii sa pape, dar ea a ajuns sa pape si cate 75 de ml la o masa..asta am vazut in ziua aia, cand ma omorau sanii..ca m-am muls..nu e prea mult?? Si da, e o fomista, asta e clar, dar nu ii inteleg stare de agitatie de dinainte de a manca la san..o tine cam 10 min..isi roade mainile etc..Pot sa o calmez cumva?
Si OAna..iti multumesc tare mult pt cuvintele tale..mi-am mers la suflet
Simona asa e..cu dusul cald ..m-a ajutata f tare.
*** AniS si Ingrid ***
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
emaaimee spune:
Tot eu sunt
mamini-imi amintesc de preziua in care am nascut.Si eu m-am facut frumoasa atunci.Tot de atunci nu am mai avut timp de mine,dar nu regret imi gasesc printre picaturi pt ca am o persoana extraordinara langa mine care ma ajuta/sustine careia ii multumesc mult ca exista si ca am avut norocul sa o intalnesc.Profita de zilele acestea si vezi ca momentele dupa care tanjesti(bb) sunt la un pas de realitate
Ioana-nasol ca la noi in Ro se fumeaza.In Irl din martie anul trecut s-a interzis fumatul in locurile publice,asa ca pt noi e f simplu sa iesim cu bb,mai ales ca aici sunt toalete speciale pt schimbat bb.
anis spune:
SA va zic cum am facut pana la urma, cu lacrimi in ochi de durere de la ranile de la sfarc si de durerea sanilor tensionati..m-am chinuit vreo ora cu Ingrid sa pape la san, n-am reusit,,am plans ..si pana la urma am luat aparatorile..n-am reusit nimik cu ele..am incercat cu pomapa ..nu reuseam sa ma prind cum trebuie sa fac sa mearga..
Am inceput sa masez sanii ca aveam niste galme si ma dureau f tare, m-am facut un dus cald si dupa aia am bagat pompa de la Avent Issis, superr pompa..am reusit sa ma mulg f bine , la amandoi sani..doamne nu imi venea sa cred ca am reusit..si i-am dat la bibe ce am muls.
Asa cum m-a sfatuit emaimee, m-am masat sa scap de galme..am incercat iar sa o dau la san, chiar l-am luat pe sot pe post de sugar la sanul problema..dar nimik..sanii erau f tari si bebe nu reusea sa prinda mamelonul..asa ca i-am dat iar la bibe..doamne ce vinovata ma simteam..
Spre dimineata sanii s-au detensionat si am reusit sa o pun pe Ingrid la san...doamne ce sentiment minunat..si de ieri dimineata si pana azi inclusiv, am reusit sa papam numai de la tzatci..de la amandoi…am plans de fericire…
Rana mai am un pic doar la unul dintre sani, ca am stat dezbracata prin casa si s-a mai vindecat…dar oricum la supt ma doare mai tare la inceput ca dupa aia e ok...sper ca asta sa fie un semn bun si sa reusim sa papam la san mereu..mai ales la sanul cu sfarcul mai plat.
Acum am observat ca , a inceput sa sughite cam dupa fiecare masa.Am citit in dr Spock, ca zice sa-i dai din cand in cand apa caldutza..am reusit voi cu alte remedii??
*** AniS si Ingrid ***