Mamici de iulie-august (82)
Raspunsuri - Pagina 11
andre_ea spune:
Cu depresiile mele am cam neglijat niste nou-nascuti care s-au facut sugari intre timp. Asa ca:
Radu, Matei, Bianca Ioana, Matei si Luca Ioan Sa cresteti mari, sanatosi si sa-i bucurati pe parintii vostrii!
Andy si intarziat 40+6
POZE
ankak spune:
Alina, felicitari pentru fetita ta cea micuta si grabita! Sa fie sanatoasa si tie refacere grabnica!
Simona, imi pare rau sa aud ca bb tau are colici asa urite o sa treaca si apoi ai sa poti si tu sa te bucuri de copilul tau cel cuminte si de nopti linistite! Nu te speria cu mameloanele, am mai auzit de asa ceva, cica in 2 luni se rezolva.
Anca si Matei 37s
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos
andre_ea spune:
Felicitari Alina pentru micuta Laura! Sa creasca mare, sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
Andy si intarziat 40+6
POZE
andre_ea spune:
Am uitat sa schimb semnatura. Am intrat in sapt. 42. Eu sunt in luna a-10-a. Daca mai stau putin il scot mergand deja in picioare.
Andy si intarziat 41
POZE
andre_ea spune:
Fetele, sa nu credeti ca v-am uitat. Doar ca imi e cam greu sa scriu cand am anumite stari.
Irina, am vazut pozele. Va sta tare bine impreuna. Si sunteti asa fericiti!!! Tu cand nasti pana la urma?
Kulta, ce face bb Sebi vine?
Mamini, AMR 3 zile pana la marea intalnire. Noi suntem in aceeasi oala, da' iesim noi de aici. Sa vezi atunci nesomn, plansete, colici.
Simona, nu-i dai nimic pentru colici? Sau sa bei tu? Pediatrul ce zice?
Oare unde sunt mamicile noastre veterane? Au disparut toate. Adriana, Oana, AC, Ema.
Andy si intarziat 41
POZE
andre_ea spune:
Stiu, Ema a fost ocupata cu pregatiri, musafiri etc.
La multi ani, Anca! Sa fii sanatoasa si fericita si sa te bucuri alaturi de familie si mai ales de frumoasa Bibi!
Andy si intarziat 41
POZE
corbioana spune:
Alina felicitari pt mica printesa sa va traiasca si sa fie sanatoasa!!!
La multi ani bebicilor care au implinit luna!!!! Noi ne chinuim cu somnicul ca bebe Andrei e tare mofturici nu stiu de ce. Abia pe la 11 aseara a vrut sa adoarma pana la 2.30 apoi s-a trezit la 5 si la 7
Mamini nu-mi aminti de libertatea mea cu sotul cand ieseam mai deuna si veneam tarziu si faceam ce voiau muschii nostri gata cu distractia asa ca voi doi enjoy zilele astea cat se mai poate La fel ca si Irina cu Radu.
Azi e urat si frig ca de toamna si iar nu putem iesi afara uffff. Stam aici tintuiti si ma mai si enrvez ca mi-am luat o bluza fara maneci pt botez si afara e iarna Si nu am apucat sa cumpar panrofi oooooooooofffffffff
Ioana si bebe Andrei 27 iunie
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
acusor spune:
La Multi Ani tuturor bebeilor care au implinit o luna!
Felicitari noilor mamici! Cipcipcip, Gabi, baly! Sa va traiasaca puii si sa fie sanatosi!
Eu n-am mai intrat ca m-a cam durut o masea. Azi vad ca a trecut. Am neglijat inainte de sarcina si dupa aia n-am mai avut curaj sa ma duc. Cred ca nu mai am timp pana vine bebe. Dupa ce vine ma duc si la stomatolog.
Fetele care ati pierdut dopul, cum arata? E chiar gelatinos sau ca o apa? Mi-e teama sa nu incep sa pierd lichidul. Stand pe canapea am simtit ca s-a udat chilotul. Nu e foarte mult dar n-am patit asa ceva pana acum. Secretia obisnuita nu era asa apoasa.
Pupici
acusor 37+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/eavoicu/my_photos
mamini spune:
salutare mamici, incepe o noua saptamina, sa speram ca va fi "roditoare".
Andre_ea, da, AMR 3 zile, parca nici nu imi vine sa cred... sunt un pic speriata, dar abia astept!
Emaaimee, multi ani fericiti!
la multi ani si bebeilor care au implinit o luna!
Acusor, urmareste cu atentie, daca se repeta,sau incep contractiile,du-te la dr! eu am o secretie f abundenta, apoasa de citeva zile, dar nu am contractii regulate(deocamdata) asa ca nu ma impacientez.
Ioana, e drept, cred ca toate vom trece prin momente de nostalgie dupa vremurile de dinainte, dar cred ca bucuria de avea un bebe te face sa uiti. si cind mai cresc, se mai poate "fura" cite-o seara, zi sau un week-end( cel putin la voi, ca aveti acolo ajutor aproape). cind ziceai ca aveti botezul? pe 20 sau acum simbata, in post? nu poti sa pui un bleizer sau un sacou peste bluza cu mineca scurta? sau un sal frumos? abia astept sa vad poze...
Simona, imi pare rau ca bebe are colici, cam devreme au inceput, poate si trec repede.
eu mai stau un pic si ma duc sa ma fac.
M38+
irinabungau spune:
Neatza mamici, bebici si burtici - atatea cate au mai ramas...
A mai aparut in bebe, Alina sa-ti traiasca mica puiutza , sa fiti sanatoase si acomodare cat mai rapida va doresc!!!!!
Acusor, s-ar putea sa fie ceva din lichidul amniotic... avea vreo culoare mai dubioasa? Oricum, dca este lichidul se va mai intampla in decursul zilei de azi, asa ca este bine sa fii cu ochii in patru. Dar sper sa nu fi fost nimic, doar scurgerea obisnuita.
Si eu am de mers la dentist dupa ce nasc, desi nu am avut nici o problema cu dantura - mi-am rezolvat tot inainte sa raman insarcinata - inainte, acum am doua maselutze sensibile la ciocolata...
Simona, am citit si eu despre inflamarea mameloanelor la bebelusi, nu trebuie sa-ti faci probleme pentru ca trece. Sper sa treceti rapid de perioada nashpa a colicilor!!!
Mamini, incepi sa te faci gigea pentru marea intalnire????? Deci mai aveti in program o cina romantica... ce frumos... La noi este bine ca sunt o gramada de terase faine, deci putem iesi cu bebelusha afara la o terasa daca ne arde... Mie imi place la voi faptul ca nu se poate fuma in locurile publice, pentru ce sa sufere altii din cauza viciilor unora??? Eu sunt nefumatoare convinsa!!!! Deci... ma intelegi!!! Asadar draga Mamini, o sa nasti inaintea mea... eu mai astept... probabil de Sfanta Maria voi naste!!!
Kulta, ce-ti face burtica??? Mai doare? Te cred ca-ti este frica de momentul nasterii... dar cred ca trebuie sa gandesti pozitiv, iti va ridica moralul si ti se va pare mai usoara nasterea... Eu ma simt bine, nu am mai avut contractii in ultima saptamana decat din acelea nedureroase si foarte rar, in rest discomfortul pe care il cunosti si tu: ma misc greu, ma dor picioarele, spatele, etc...
Va pupic, mai revin,
Irina si bebe 39 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau