Bebelusi de martie - aprilie 2005 (18)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Multumesc pentru raspunsuri zuzunaki(era vorba de cada mare,ca nu prea mai incape in a lui),ninocikap(cum sa ma supar ca-i spui dolofanel,ca doar asa e,imi vine sa-i mananc bulanasele) si rrox.
Ma duc sa ma culc ca azi am avut in vizita un nepotel de 3 anisori care atat a vorbit de mult,tare si repede ca l-a speriat rau pe Alexutu si m-a obosit pe mine,asa ca sunt franta.
Din cauza asta nu am sunat deloc azi,Cornelia si mamanati,promit sa recuperez

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

A,era sa uit:ti-am vazut-o si tie pe Ema,anca Micaela,s-a facut mare,curioasa si foarte expresiva.Sa-ti traiasca!Dar parca o alaptai exclusiv la san si in poza am vazut-o cu bibi?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Zuzunaki,cu cat ai mai multe domisoare cu atat arata mai frumos si astfel nu se supara nimeni, bineinteles daca au si cavaleri, iar cu buchetele e super sa fie mai mici din aceleasi flori ca buchetul tau.Ar fi si mai minunat daca ar fi toate domnisoarele imbracate in aceeasi culoare, chiar daca nu au rochii la fel.
Eu iti mai propun cateva melodii care mie imi plac la nebunie si cred ca s-ar potrivi:
Vonda Shepard-Hooked On A Feeling/ I Only Want To Be With You
Barry White-Can't Get Enough Of Your Love,Babe/ You're The First,The Last,My Everythig/ Just The Way You Are
Cher-It's In His Kiss
sau o melodie de Julio Iglesias, el are multe melodii de dragoste, patimase.

http://community.webshots.com/user/oanamucenicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Ninocikap, ai un flacau tare frumos, sa-ti traiasca! Noi doua avem aceeasi zi de nastere, doar ca eu m-am nascut mai devreme cu doi ani...La multi ani!(cu intarziere...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

quote:
Originally posted by oanamc

Ninocikap, ai un flacau tare frumos, sa-ti traiasca! Noi doua avem aceeasi zi de nastere, doar ca eu m-am nascut mai devreme cu doi ani...La multi ani!(cu intarziere...)

multumesc mult si numai bine si tie si multa sanatate ca restul ni le facem singuri.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ninocikap/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hiroral spune:

Buna fetele!
Am vazut si noi pozici astazi,profit ca doarme printesa,e innourat afara si...
Roxx e scumpa si dulce tare Ioana, si are niste ochi...sa-ti traisca amandoua fete ca tare frumusele mai sunt!
Oana Leti e scumpica foc si mi se pare si mie ca seamana cu tati,nevazand poza ta de cand esti mica...
Ocrainic,sa inteleg ca ne incuscrimI-am aratat pozele lui David puiutei si se uita cu niste ochi mari in monitorpupici multi!
Noi spalam cada cu un fel de detergent lichid special pt cada.
Noi ieri am fost la ocean si ne-am balacit,nu a fost soare puternic si adia putin vantul,numai bine.Cand am bagat-o in apa am crezut ca va incepe sa planga si ma pregateam cand colo ea nu zicea nimik,doar ca tremura si ii era frica putin,insa nu am tinut-o decat 2-3minute si fuga acasa.Si de grabiti ce am fost cand am plecat de acasa am uitat aparatul si nu am facut poze
Asteptam weekend-ul urmator sa mai mergem un pic si atunci vom face poze multe.
Un inceput de saptaman asa cum vi-l doriti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Neata fetele!

Sunt la serviciu!!!!!

Va rog ajutati-ma cu un sfat! Azi noapte , pe la 4 m-am trezit cu sanii umflati de simteam ca-mi explodeaza. Erau tari si cu noduli si rosii. M-am muls repede, cu mana ca pompa a trebuit sa o returnez si s-au retras partile tari, dar tot mari au ramas.
La 5:30 a supt juniorul un pic si apoi la 8 a supt din nou, dar nu f cu spor. Acum sanii nu sunt tari, dar unul ma doare. Adica ma inteapa si ma furnica.
Ce sa fac? Ce poate fi?

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Ligia , pe mine ma inteapa mereu asa. Noaptea, daca dorm pe o parte se face o galma; probabil blochez vreun canal si se strange laptele. Pe mine ma elibereaza cel mai bine Ema, cand o conving sa suga. Daca nu, pompa. Dar nu am avut dureri atat de mari incat sa ma impacientez. Doar ca o jena sau un mic junghi. Daca crezi insa ca e serioasa treaba, du-te la doctor!

Mamacita , multumim de laude. Nu alaptez exclusiv, pana acum 2-3 saptamani aveam o masa de bibi, seara. Acum, insa Ema urla ca din gura de sarpe cand o pun la san. uneori am nervi si astept sa ii fie foame rau-rau ca sa o alaptez. Dar adesea mi se face mila de foamea ei si o mufez la bibi. Cu pompa scot acum 20-30 de ml intr-o ora. Asa ca iti dai seama cat se chinuie si ea sa scoata ceva sa-i ajunga... pe o gingie. Am suferit si m-am "depresat" pe tema asta, dar ma bucur ca a supt macar pana acum, eu o sa incerc zilnic sa o pun la san sa scoata ea tot ce mai e. Dar asta strict in ideea de luat anticorpi, ca vad ca de foame nu ii ajunge. Are 7,2 kg si cererea de haleala pe masura.

Aseara, pe la 9, ma plangeam ca imi doarme copilu' de la 7 si ca o sa am noapte alba. Ei bine, a deschis un ochi mic la 10 cand a mutat-o ta-su' in patut, a ras un bibi de 200 in somn si am trezit-o EU la 7 dimineata!!! A supt voios 2 tzatze, la 8,30 un bibi si acum doarme. Oare o sa o pot trezi sa o trimit la scoala? Daca seamana cu ta-su'...

Pupam cu drag!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

http://community.webshots.com/user/AncaMicaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Hiroral multumim pentru complimente!

Ligia eu in fiecare dimineata ma scol cu ditai bidoanele, ca altfel nu-mi vine sa le spun, si ma dor, mai si curg. Mai spre dimineata nici gand sa mai dorm macar pe o parte fiindca curge laptic. Asta fiindca printesa mea nu suge intre 9 seara si aproximativ 7 dimineata (cateodata si 6 sau 8). Ma rezolva tot ea insa cu mesele de dimineata, una la sculare si una dupa 3 ore (ea ar mai sta pana se fac 4 ore, dar o pun eu la san sa scap). Dupa aceea intru in normal. Dar inca ma mai dor sanii si dupa ce papa ea. Parca ziceai ca-i dai un biberon seara? Din cauza asta ai un surplus de lapte. Ideea e cand introduci biberonul sa elimini mesele pe rand si sa incepi cu una de peste zi, nu prima si nici ultima, ca sa se regleze lapticul. Fii atenta, daca incep sa friga si raman tari si te dor goleste-i complet cu pompa, eventual mergi si la medic, sa nu faci o mastita. si succes la serviciu!

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

AncaMicaela, mersi de raspuns. Deocamdata nu ma doare asha de tare, dar fata de deloc, me totusi o durere. Vad ca air incepe sa se intareasca un pic, ca acum se apropie momentul alaptat si eu voi scoate masa asta de la 10-11 . Offf.
Daca totusi ma va mai durea tare, la ce fel de doctor trebuie sa apelez?

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput