Bebelusi de martie - aprilie 2005 (18)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

rrox3, mersi de raspuns, m-ai mai linistit un pic. Aceesi intrebare insa, la ce medic sa apelez?

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Fetelor sa va traiasca bb!Am vazut o gramada de poze si sunt toti niste dulci!Sper ca saptamana asta sa pot sa va arat si eu odorul;
Multumesc pt.ca m-ati primit inapoi!Acum am venit din nou la apartament si abia am asteptat sa va pot citi;ati scris nu gluma!
Fetelor am si eu o intrebare:Ce pot sa-i mai dau Antoniei sa manance?Mananca momentan lapte praf Milupa si cereale Milupa;bea suc de portocale si cateodata de morcov;mie mi se pare ca nu pune destul in greutate desi toata lumea spune ca este o dolofana;are momentan 6.700kg.la 16 sapt.Voi ce ziceti?
Nu vreau sa ma panichez dar parca mi-ar place sa fie mai grasuta!
Va pup pe toate si sper sa ma luminati si pe mine!

Teodora si Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk spune:

Fetelor,harnicute ati mai fost....bravo voua.....eu sunt mai lenesa...

Mamacita ma bucur ca esti mai bine.

Lorelai m-am bucurat sa te vad din nou...la fel si ninocikap...

Mai fetelor dar voi vad ca deja cuplatii bebeii....bravo voua asa mai zic si eu .....caut si eu viitori pretendenti.....

Intrebare pentru mamicile de fetite :ati pus cercelusi la fete si prin ce metode?Ati apelat la asistente cu ac?Sau la pistolasele din magazinele specializate?Pe la ce varsta sa actionam?Eu nu am pus cercei inca si imi pare tare rau ca nu am ascultat asistentele in maternitate care vroiau sa ii puna...

Zuzunaki ma bucur ca ai revenit asupra deciziei de a ne parasi....

O,Doamne as vrea sa raspund la multe fete dar de cand am inceput sa citesc la 18 am si uitat fiecare fata ce a scris...

Aaaaaaaaaa........si nicola vrea in fundulet mult de tot...noi avem o perna speciala pe care am folosit-o pe rand ...cand eram gravida ma ajuta sa dorm,cand alaptam puneam pe nicola si acum sta ea sprijinita....cred ca sunt poze cu ea....daca vreti detalii se gasesc in magazinele TCM nemtesti si sunt relativ ieftine ...

Cineva zicea de biscuiti cu gluten ....eu am vazut in magazine si in farmacii in cutii asemenea celor de cereale si se dau de la 4 luni....mie dr mi-a zis ca daca fata nu e alergica la gluten de ce sa ma feresc....oricum eu nu dau bisciti inca iar cerealele nu le vrea....apropo voi ce cereale dati si daca folositi biberoane cu ce tetine la dati?Eu am tetine pt hrana mai groasa dar tot tare ii curge si se ineaca...

pupam dulce...

ralu si nicola mica(26.03.2005)
www.rraluca.photosite.com/nicolaadriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Dragi mamici,

Probabil ati vazut-o pe Sabina Campean la televizor?

Am deschis un bazar pentru ea, poate ne vizitati!

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54935

Sa fiti fericite si sa aveti bebei sanatosi!
Si spuneti si mai departe!

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Sfioasa, Seherezada tacu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

harnicute mai sunteti mey....eu ieri imi facusem program de citit dar tot n-am apucat...pt ca a plouat aproape toata ziua si n-am iesit la plimbare, cezar afost tare marait ,n-a vrut sa pape, si el a inceput sa faca figuri la san, suge cateva minute si dupa aia da capul pe spate ,il mut la celalalt , la fel, si repetam figura de cateva ori ...nu stiu cat suge de la san e bine ca suge totusi...curios face chestia asta numai ziua, adica incepand cu a 2 a masa dimineata si seara adica prima si ultima masa suge ca disperatul, de saturat in timpul zile nici el nu se mai satura , chiar am notat saptamana trecuta a papat lapte praf 1335 ml restul la san ,cred ca e destul de bine , eu ma bucur tare mult ca inca mai am laptic , la 2 saptamani cand am inceput sa-i dau supliment ma rugam la Dumnezeu macar pana la o luna sa am laptic la 2 luni ma rugam macar inca o luna si uite ca am ajuns la 4 , mai e putin, acum as vrea macar pana la 6 luni si chiar as fi multumita

fetelor am si eu o intrebare , voi cum sterilizati biberoanele? si pana la ce varsta (luni) trebuie sterilizate?

azi am reusit sa ies cu el afara 1 ora, dar am stat langa usa blocului de frica sa nu ne prinda ploaia,si bine am facut ca am iesit ca a adormit imediat, doarme si acum ,poate apuc si eu sa mai citesc ce ati scris, dar cum ma apuc de ceva se trezeste parca stie...

Adriana si Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )

Mergi la inceput

teodora racz,ninocikap,Lorelai, bine ati revenit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Buna fetele!

Am disparut iar pentru ca ne-am apucat de varuit camera Soniei. Pana acum mi-am tocit mintea cum sa o aranjez si in sfarsit m-am hotarat Noi suntem bine, am plans cam mult zilele astea pentru ca ne-a iesit si al doilea dintisor!!!!!

Ligia13 parca tu ai intrebat de produsele de curatat baita. Eu aici folosesc Milton, care probabil nu se gaseste si in Romania. E o solutie sterilizatoare, buna la orice, inclusiv la biberoanele lui bebe (sterilizare la rece). Dar, inainte de a descoperi Milton, foloseam acele produse de curatat dusul sau Domestos. Bineinteles cu produsele astea trebuie sa limpezesti bine cada. Clorul, desi dezinfecteaza, eu nu l-as folosi, cred ca e prea puternic, plus mirosul nu cred sa fie bun pentru bebe.

Am pierdut sirul pozelor, am vazut ca ati pus multe poze noi, promit sa ma uit la fiecare in parte Deocamdata, le-am vazut pe ale lui Roxx, Ocrainicsi Hiroral.

RoxxIoana e o grasunica super dulce!! Iti vine sa o mananci nu alta! Pe Mariuca o vazusem deja si e o dulce si ea

Ocrainic Frumoase pozele! Ce mare a crescut Daviducul!!!

Hiroral Karen e o scumpica! Imi place mult poza la baita . Pupici si voua!!

Zuzunaki Ma bucur ca s-a rezolvat cu rochia si succes la cumparaturi! Sunt sigura ca o sa iasa totul foarte frumos! Cat despre melodie, cred ca a noastra va fi Shania Twain, chiar daca e prea siropoasa, si asta pentru ca e prima dedicatie pe care sotul meu mi-a dat-o la o saptamana dupa ce ne-am cunoscut

Adrianafedorca Cu biberoanele unii le sterilizeaza pana la 3 luni, altii pana la un an. Igiena e intotdeauna foarte importanta cu bebe. Eu folosesc un sterilizator cu aburi de la Avent, iar cand vin acasa o sa cumpar de aici solutie de sterilizat la rece.

Lorelai si Ninocicap Bine ati revenit!

Ok! Inapoi la varuit! Mai avem o mana si gata, ne apucam de decorat

V-am pe toate! O zi buna!

Madalina si bebe Sonia
http://www.babiesonline.com/babies/s/sonia/
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ariadnabr/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

mamicutelor multumim pentru primirea calduroasa.

dimineata am fost la medicul de familie ca sa vad cand trebuie sa ma duc la vaccin ca eu plec astazi iar din localitate la socrii.

am stat cam jumatate de ora in sala de asteptare, cand m-a primit m-a luat cam pe sus ca pe 25 e vaccinul. Pai de aceea venisem, nu?
m-a enervat cumplit. S-a uitat la asta mic ca nu prea sta in fundulet si ca din septembrie sa incepem cu calciul. Eu zic pai i-am dat si luna trecuta 10 zile si luna asta iar mai am 2 zile de dat.
Pai ca sa vezi ca nu trebuia sa ii dau vara, ca nu stiu ce se intampla?

voi stiti ceva sau s-a ofuscat ca am fost la un alt medic, de fapt am fost la un medic de specialitate, mi se pare si normal.
nici nu m-a intrebat daca il mai alaptez.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ninocikap/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Am mai pus si noi pozici pe albumul de pe yahoo, la 5 luni

Madalina si bebe Sonia
http://www.babiesonline.com/babies/s/sonia/
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ariadnabr/my_photos

Mergi la inceput

andrruzza inca nu am inceput diversificarea, vrem , dar mai astept pana face 4 luni , sa vedem ce zice doc , dar uite Oanamc a inceput de la 3 luni si jumatate, eu cred ca e in functie de copil de cum arata de greutate etc, stie doc mai bine , multumim pt griji oricum

Mergi la inceput