Aspirante optimiste (148)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Buna fetele, parca am simtit io ca e agitatie pe forum de am intrat acu !

din pacate nu sunt vesti bune, Lachi imi pare tare tare rau, dar esti un Scorpion luptator si ambitios si va fi sigur data viitoare. Oricum scuzati expresia, fac eu ceva pe feelingul meu, cica "simteam" ca e bine la Lachi si vor fi vesti bune...dar poate "simt" in avans, deci o data viitoare super pozitiva.

ma bucur sa salut Lauriciul dragutz de care nici nu stiam ca se mai numeste si Alexandra...numai nume frumoase ai Lauriciule...si mai bag de seama ca esti si la 20 DPO !

Ancutza draga mea, la Sovata numai peste 1 saptamana, de abia astept !!! Sper ca esti mai bine, macar cat de cat.

Teo, te dadusem disparuta, mersi de mail, chat-uim maine !

va pup pe toate
P.S. Ati vazut ca suntem "hackeri-ti" aici pe DC ? sa speram ca fara repercursiuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Asta-i telepatie, Sorinache

Sunt un pic mai bine. saru'mana!

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinacodrina spune:

Lachi, nu am cuvinte...imi pare tare rau...data viitoare sigur va fi mai bine, mai multi embrioni, si poate gemeni in burtica!

Fetelor, multumesc de felicitari si urari...
Azi am facut actul de vanzare-cumparare, am platit tot (in afara de banii din credit), maine luam intabularea pe numele nostru, extras de carte funciara de autentificare, si fuga la banca, sa facem contractul de ipoteca, iar la notar la autentificare sau nu stiu ce, si iar la banca sa ii transfere banii la tanti. si GATA! Mai este de lucru, a inceput azi barbatu-meu sa dea jos praful de piatra din camera.... speram in 2 saptamani sa ne putem muta. Azi am plutit de fericire!!!! Am sunat intr-una la cunoscuti, prieteni.... pe soacra-mea cand am sunat-o, a inceput sa planga saracuta de emotie.... nici nu mai am cuvinte. Parca in sfarsit simtim si noi ca "cineva, acolo sus, ne iubeste". Maine trebuie la banca sa facem si un mic cadou, la tipa care a ajutat cat a putut, fosta colega de facultate. Am stresat-o tare de tot, cu telefoane, intrebari, rugaminti..... si in concediu am stresat-o zi de zi aproape. De acum, sa vedem, poate maine deja platim prima rata. Si va lua sotul banii de concediu, ca sa ne luam mocheta pentru camera, iar din salarii (ca nu mai platim chirie luna asta), sa luam var si toate alea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zamfir.mel spune:

Lachi imi pare foarte rau, dar stii ca ceea ce nu ne omoara ne face mai puternice. Deci cu Dumnezeu inainte si sigur intr-o zi vom reusi,numai ca inca nu stim ziua si pana atunci trebuie sa luptam. Va pup

mel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Irinacodrina, felicitari. S-o stapanitzi sanatosi si fericiti si sa rasune in curand un glascior de bebe.
Venim in vizita, asta-i clar!

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Laurici,bine ai revenit femeie!Straduieste-te sa ne pui pozici cu casa ca sa vedem si noi pen ce ne-ai parasit atita amar de vreme
Lachi,imi pare nespus de rau,data aviatoare sigur trebuie sa fie!
Irino,deci te faci ca ploua da?ne spui ca ai facut ai dres,da nu zici hai la o bere la Suceava,bineee,o sa vezi tu ce-ti fac cind ajung pe la castelul lui Stefan!
Cind ne adunam de prin concedii poate puneam de-o intilneala,ashea macar sa o sustinem pe Lachi pe viu,sa-i ridicam moralul,sa-i spunem cum o sa fie cind urla copilu noaptea tocmai cind atipise si eaastea sigur din auzite,laurici si sorina pot sa confirme cum e cu urletele!

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHAELA V. spune:

Lachi ti-am scris si la FIV 39...imi tare, tare rau...e groaznic...stiu foarte bine prin ce treci...ieri am fost si eu anuntata oficial ca nu a reusit nici la mine FIV-ul, eu banuiam pentru ca imi venise ciclul de joia trecuta...
Trebuie sa fim tari si sa mergem inainte...
La tine e mai complicat, pentru ca nu ai nici embrioni de rezerva....
Te admir sincer pentru ca vrei sa o iei de la capat cu fiv-ul...
Eu una daca nu mai aveam embrioni congelati (10) nu stiu daca as mai fi avut curajul de a o lua de la capat cu stimularea...cel putin in momentul asta nu ma simt in stare...la mine a fost dureros dupa procesul de recoltare a foliculilor...a fost naspa ce sa mai zic...au fost multi foliculi (16) si cica de la asta m-am si umflat de ziceai ca sunt in 4 luni...a trebuit sa fac de 3 ori perfuzii cu albumina umana sa ma desumflu...
Lachi nu stiu ce sa-ti spun ca sa te incurajez...mai ales ca si eu sunt in aproximativ aceeasi galeata....oricum trebuie sa nu ne pierdem speranta...asta, eu cred ca este cel mai important lucru!

Pupici!
Mihaela V.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Buna dimineata pentru toate fetele.Laurici bine ai revenit.
Lachi imi pare tare tare rau pentru ceea ce ti sa intimplat,data viitoare sigur va fi bine.Sorinuta sa ai un concediu plin de odihna,relaxare si timp frumos si sa vi cu vesti bune de acolo.Eu sunt "binisor"incep sa imi pierd optimismul ca voi avea curind un bebe.Si sincer ajung sa imi doresc sa mai astepte sa apara pina nu rezolv citeva probleme,nu stiu ce sa ma zic[:].Irinacodrina sa stapiniti casa sanatosi si sa o umpleti cu bebei. aAcum va pupic pe toate si las supararile deoparte

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Pup toate fetele!

Lachi, imi pare rau. Nu stiu ce sa spun... ma simt ca naiba, eram foarte sigura ca iese din prima... Dar, curajoasa cum te stiu, o vei lua de la capat. Bucura-te de vara, de vacanta (daca ai, daca nu fa-ti rost de una), distreaza-te!

Ancutz, ma bucur sa citesc ca esti mai bine.

Mai gagici, mi-e tare dor de voi, de-o intalneala, alea-alea... acuma pb. este ca nu stiu daca primiti bortoase la intalneli, da' poate faceti vreo exceptie.

Irinacodrina, felicitari si s-o stapaniti sanatosi! Vine si bb curand la casa noua. Apropos de asta, sa va spui ceva: prima zi a ultimei mele intalniri cu rushii a fost 3 mai, zi in care am turnat primele cife de beton la viitoarea noastra casa pe pamant din com. Vernesti jud. Buzau (care, daca vrea Dumnezeu, va fi gata la primavara). In acea zi, rupta de dureri insuportabile, sotul meu m-a facut responsabila cu filmatile de platou. Cu o mana tineam camera si cu cealalta imi masam burta. Io zic ca chestia asta cu bb la casa noua este adevarata, cel putin la mine a fost, desi nici nu m-am gandit la asa ceva.

In rest, toate bune. Vineri plecam o fuga la mare, in Mamaia, aviz amatorilor.

Hai pupici pt. toata lumea!!!

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Buna Fetelor,

tumpi te rog sa ma treci si pe mine pe lista, numele meu e Daniela.
Imi pare bine sa va cunosc si sper sa am placerea sa aflu ca sunteti in asteptarea unui cat mai curand.

Va

:Dana

Mergi la inceput