Aspirante optimiste (148)
Raspunsuri - Pagina 8
Pis spune:
Cami ,te rog, nu mai fi asa pesimista.
Uite eu am 38 de ani si tot mai sper ca intr-o zi am sa am bebe-ul meu si eu am doar o singura sansa : FIV si tot sunt optimista.
Daca ai un vis trebuie sa crezi ca are sa ti se implineasca si eu, una, am sa fac tot ce-mi sta in putinta sa mi-l indeplinesc.
In ceea ce-i priveste pe copii, cred ca pe ei nu-i faci ca sa te ingrijeasca la batranete, ii faci ca sa lasi o urma pe pamantul asta, dupa ce tu nu ai sa mai fii. Asa cred eu.
Asa ca , haide, curaj, si fii optimista!!
Pis 
lauricipani spune:
Dragele mele drage, sunt cam de mult timp plecata si d'asta n-am mai intrat de mult, a contribuit la asta si ultimul esec. Sper sa nu mai am parte de asemenea esecuri in viitor....mi-am luat o perioada de pauza ca sa-mi revin putzin.
Anca, condoleante! 

Lachi, nu stiu de ce am io senzatia ca fff curand situatia se va schimba si o sa fi o super gravidoasa mishto de tot! Cand doreste maria ta sa ne vedem? Uite ca io sunt dispusa sa tragem o beuta. Hai...curaj! Pana si mama mea a plans cand a auzit...
Restul fetelor, va iubesc pe toate mult!!!
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/0;1;51;96/st/20050706/o/15/l/29/dt/8/k/0548/ttc.png
ardit spune:
bey laurici te-am dat in urmarire generala, da si tu un mesaj: "nu deranjati o luna" ca sa nu ma mai dau cu capu' de pereti ca cine stie ce ai patzit! ...da e bine daca a fost cu folos te 'ert
lachioneo ce sa-tic.. nu am cuvinte pui, imi pare tare rau, hai ca o sa fie data aviatoare vine el bb
cami stii si eu am 100 de piedici de netrecut pe care nu le mai enumar ca plictisesc, cert este ca acum in acest moment si inca o perioada luuunga de acum incolo nu am cum sa fac sau sa adopt un copil, si mai sant si gaina batrana (care nu face supa buna
) de 34 de ani, o sa am si mai multi cand o sa pot face bb, DAR dar nici nu ma gandesc sa renunt, cand iau in brate un bb, cand vad o mama care se uita ca uliul sa nu faca cineva rau copilului ei, cand pun sosetutele pe talputele unui copil mic, ma topesc toata, vorba aia, sunt uda
, nici nu concep sa nu am copii, si barbata-miu la fel, iar cat despre aruncatul copiilor cand urla incontinuu pe fereastra ca mamele spartane, sau zvarcolitul pe jos cand nu i se face pofta... ce sa-ti zic, astea sunt cu siguranta minore pe langa bucuria primului gangurit, a primului ridicat in poponet, a primului pas si al primului cuvant, asta este ca sofatul, la inceput eram ingrozita, visam noaptea ca calc oameni pe trecerea de pietoni, si ce, asta m-a oprit? a fost mai greu la inceput dar acu'merg fluierand profesionist, am 100000 km intr-un an, asta e, hai ca m-am lungitara, ma 'erte profesionistele aspirante![]()
la multi bb-ei![]()
lauricipani spune:
Arditutz, daca m-ai ertat ie bine. Uite ca am incercat de m-a luat damblaua sa va pun si voua nishte poze cu noua casa dar nu merge deloc. O sa mai incerc....poate pana la urma reusesc![]()
![]()
Din cate vad iesti cam ...nostalgica(?!?!) oricum io te vad in viitor cu 3 copii. 2 fete si 1 baiat.
bei gagici cu listutza, ma trece si pe mine cineva cu numele adevaratul care este Laura Alexandra? Mersic
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/0;1;51;96/st/20050706/o/15/l/29/dt/8/k/0548/ttc.png
barbye spune:
sa va salut fetelor, vesti nu am sa va aduc.dar tot aspiranta sant astept sa vina rusii si voi merge din nou la Dr.
Pentru toate fetele

si pupici
Mirela
thea_m spune:
Salutari aspirantelor optimiste si mai putin optimiste.
Lachi imi pare rau ca de data aceasta nu au vrut puiutii sa ramana cu tine, desi eram sigura ca vei reusi. In februarie tinem pumnii din nou si trebuie sa fie bine.
Pup fetele
Teodora
Poze
Kariris spune:
Fetelor mi-a fost tare dor de voi toate!!! Va iubesc pe toate!
Ce sa fac? Asta este! N-am fost in stare! Am obtinut doar 3 embrioni pe care i-au bagat si pe care cred ca i-am dat afara in aceeasi zi, in care am pierdut un lichid rozaliu, dar nu era sange era ceva roz apos...cred ca era mediul de cultura in care erau embrionii cand mi i-a transferat si cred ca in acelasi mediu de cultura i-a expediat uterul meu chiar in ziua embriotransferului...inca nu mi-a venit ciclul....dar am obtinut colosala valoare Bhcg 0,00!!! Pana si cand nu eram gravida imi iesea 0,09...asa de bun simt...dar acum 0,00. Ce mai cred ca sunt expirata! Io nu stiu de ce nu au ramas acolo....
Anca Wish spune:
Laurici, ma bucur ca ai revenit. Am tot intrebat de tine. Lachioanea te suna in disperare. Azi, daca ne intalneam (dar nu ne-am mai intalnit) vroiam sa te sunam si pe tine.
Fetele, de Sorina ce stiti? E la Sovata?
anca...SIGUR intr-o zi

Anca Wish spune:
Lachione, iubita mea, tu stii ca io te iubesc, nu?
Hai, fii tare. Nu te lasa.
Sunt alaturi de tine. Trebuie doar sa dai un apel si vorbim.
Nu stiu ce sa mai scriu...
Parca nu am cuvintele la mine.
anca...SIGUR intr-o zi

tumpi spune:
Laura, bine ai revenit, gata esti trecuta cu toate numele.
Lachi ma bucur ca esti bine si ca nu ti-ai pierdut simtul umorului,asa te vreau sa nu te darame nimic, suntem puternice si nimic nu trebui sa ne darame.
poze
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta