Aspirante optimiste (148)
Raspunsuri - Pagina 7
valentinag spune:
Cami,te inteleg si eu am muuulte momente cind sunt pesimista dar continui...altceva nu am de facut.
Despre analize,vezi ca este undeva la subiecte firbinti postate de Tia lista cu analize care trebuiesc facute.
Monitorizarile le faci in functie de cum iti cresc foliculii,eu faceam la 3-4 zile,altii te pun sa faci din 2 in 2 zile ca sa vada cat de mult cresc,endometru cum este...
In invatamant sunt si eu stiu cum este si cu banii si cu bolile,ca am zis de multe ori ca
pe birou din cauza de mirosuri....
Daca merita sa ne chinuim atit,depinde de om,eu zic ca o sa merite tpt chinul asta,cand o s-l vad cum zimbeste,cum se joaca,cat de destept o sa fie(poate
)cum o sa devina OM,merita!
Acum faci cum crezi tu.....putere de a continua iti doresc!
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
valentinag spune:
Cami,uita-te aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50603
Lachi
imi pare taaare rau!ti-ai mai congelat citiva ca sa incerci mai incolo?oribila situatie.....
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
Anca Wish spune:
Vale, nu are congelati. A avut doar 4 embrioni.
A zis ca in februarie, face altul.
Offffffffff
anca...SIGUR intr-o zi

valentinag spune:
Mihaela,Lachi a facut la Medsana acum dar la denisa protopopescu,ei nu i-a iesit din pacate ai vazut....poate la tine este totusi!
Stoican valentina,multumim de gindurile bune!
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
valentinag spune:
Offff,Anca te rog sa-i spui ca sunt cu gindul la ea.Ce ghinion are si fata asta,acum iar face stimulare....offf...
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
andicu spune:
Vale,merci! da' intr-adevar,voiajul de nunta in Maldive a fost ceva gen " once in a lifetime";sincer, nici noua (adica eu si husbandu')nu ne vine sa credem ca am fost pe bune acolo cand ne mai uitam la poze.Oricum a2a oara nu mai ajungem din 3 motive : 1. banii , 2. tot banii
,3.tsunami si alte d-alea..
.
Cami, cu pesimismul nu pot sa te ajut, ca eu sunt una din alea care spera pana la moarte; mi-am luat-o rau si eu , mai ales in ultimul an, dar nici prin cap nu-mi trece sa cedez!!gandesc ca TREBUIE sa existe o rezolvare si pentru noi!
Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
andicu spune:
Anca, ptr Lachi, am scris la FIV. Inca o data imi pare tare rau !
eu credeam ca i-au ramas si embrioni congelati !![]()
![]()
Daca reia in februarie, poate vom fi amandoua in lot,ca si eu tot atunci vreau sa incep si tot cu Denisa Protopopescu.
Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
bety spune:
Cat de rau imi pare pentru Lachi!
Anca - nu stiu ce cuvinte sa-i transmiti din partea mea/noastra (mi-e capul "gol" acum), dar sa stie ca toate gandurile bune sunt indreptate spre ea!
Cate-o
tuturor!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
Pis spune:
Of Doamne Lachi plang
...ce ghinion...off! Dar Lachi, te rog frumos, capul sus, tu esti un exemplu pentru mine, si sa stii ca daca ma pregatesc pentru FIV in toamna este si datorita faptului ca, nu stiu in ce fel, citindu-te, mi-ai insuflat curaj...
Tu stii ca inainte de ati fi mai bine
trebuie sa-ti fie mai rau
. Acum a fost mai rau, dar data viitoare sigur va fi bine !
Pis 
tumpi spune:
Lachi, cuvintele sunt de prisos,suntem alaturi de tine.
poze
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta