Aspirante optimiste (148)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

Anca referitor la dureri la fel am patit si eu.
La mine era de obicei inainte si in timpul CM, si durerile erau asa de mari ca aveam senzatia ca a crescut ceva acolo si ma doare.Chestia asta a inceput dupa ce am avut o sarcina orpita in evol. anul trecut si dupa chiuretaj cam la o luna am si racit.
Acum 1 luna am facut un nou HSG, si rezulatatul a fost ca aveam shinechie uterina, e posibil atat de la chiuretaj cat si de la raceala.
Sanatate!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

annaa, m-am gandit si eu la sinechie. Dar in ianuarie am facut laparo si nu mi-au spus nimic de asta. La eco niciodata nu s-a vazut ceva de genul asta. E adevarat ca ultimul eco l-am facut in aprilie, dar erau dureri si atunci. Nu asa intense, dar erau.
Ma rog, se pare ca trebuie sa mai dau pe la ginecolog.

Noapte buna!

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Tumpi, iti multumesc ca mi-ai trecut si mie numele pe lista si Asi iti multumesc si tie ca ai dus listutza. Si chiar ca as vrea si eu sa stiu ce ti-a spus preotul.

Anca, eu am avut anul trecut o operatie nu doar laparo si la fel am avut si eu niste arsuri cumplite doar in pasrtea dreapta pe dinauntru cumva, si mi-e greu sa explic si doar cind ma ridicam in picioare. Mi-a trecut in citeva luni, poate 2 nu mai tin minte, dar asta am avut imediat dupa operatie de cum am inceput sa umblu. Si mie mi s-a parut ciudat ca era doar intr-o parte cind mie mi-au umblat pe ambele parti ( am o taietura ca la cezariana) si ca e doar cind ma sculam in picioare. Din cite stiam eu cind se dezvolta aderentale ai arusri asa, dar la mine era prea devreme pentru ele si cred ca si la tine. Mie mi-a trecut de la sine, dar tu daca poti du-te si il intreaba pe nenea doctoru' si sa imi spui si mie ce ti-a spus. Sper ca nu e nimic serios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

M-am pus si io in coada listutei desi odinioara eram hat! destul de sus:)). M-am scos la un moment dat singura ca nu aveam nici o speranta da' acum incerc sa sper din nou.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Oana... ptr sperenta si rabdarea care o ai. io-s in butoi

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46967&whichpage=6" target="_blank">Racusori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Nu trebuie sa multumiti ca am dus lista la biserica.Cred ca o rugaciune si o vizita la biserica(cu listuta cu tot) poate face oricare dintre noi.
la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Oana, poate cei din urma vor fi cei dintai...cine stie???
E bine ca a renascut speranta in sufletul tau.

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Sa dea Dumnezeu Ancuta
Mirela las' ca maine o sa fie mai bine

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Oana, bine ai revenit, poate de data asta mai optimista!
Eu sunt in ziua a 16-a, s-a cam dus si perioada fertila, astept sa vad ce va mai fi si luna asta, desi pe mine nu ma incanta doar cele 2 linute pt ca de fiecare data cand le-am avut m-am bucurat si toata fericirea mea se spulbera inca din prima luna

If hope were not, heart would break.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi95 spune:

Fetelor eu va citesc de peste un an si m-am gindit sa ma alatur si eu voua.Imi mai doresc un ingeras ,acasa mai am unul de aproape 10 ani dar cel de al doilea se lasa cam asteptat.Am facut tratamente peste tratamente si pentru ovulatie si laparoscopie si operatie de indepartarea a aderentelor si pina acum nimic.Intr-un fel mi-am cam pierdut speranta dar sper sa mi-o recapat aici alaturi de voi.
Andreea

Mergi la inceput