Aspirante optimiste (148)
Raspunsuri - Pagina 12
gogosar spune:
A, era sa uit.
Asi f bine ai facut ca ai dus listuta la biserica.Mi-am scos si eu rugaciunile.Multumim si sa fie cu noroc.
Vroiam sa va spun ca luni nu voi fi la serviciu.Ma duc la Manastirea Tiganesti care poarta hramul Maicii Domnului.Si cum luni e Sf.Maria, duc si listuta noastra la Maica Domnului sa faca o minune sa cunoastem si noi bucuria de a fi mame.
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
http://community.webshots.com/user/gogosar103
Kariris spune:
Vorba sotului meu: mai bine imi faceam direct implant cu silicon ca ieseam mai ieftin si oricum doar asta am realizat cu fivul - mi-au crescut tatele. Dar oare de ce nu-mi vine mie ciclul?
Anca nu stiu ce ar putea fi cu tine; fa-ti un pap pentru linistea ta. O sa te sun sa vorbim la tel mai mult.
Pis spune:
Buna fetele..vreau numai sa va salut...si sa va doresc un week-end frumos...La mine nu sunt noutati majore...ma pregatesc doar sufleteste pentru FIV...
Asi multumim ca ai dus listuta la biserica...daca stau bine sa ma gandesc, eu sunt peste drum de manastirea Antim, asa ca am sa intru la calugarul pe care il stiu si am sa-l intreb daca pot sa duc si eu listuta asta lunga...poate macar se mai scurteaza daca nu se anuleaza...
Anca Wish te rog suna-l de doctor sa-l intrebi, nu cred ca sunt normale daca nu sunt la ovulatie sau menstruatie.
Irinacodrina felicitari pentru casa, sa o stapaniti sanatosi si sa o umpleti de bebei cat mai repede.
si un
pentru toate aspirantele optimiste.
Pis 
lauricipani spune:
gogosar, pupi mult!!!! bine ca te-ai dristat la mare, bravo! si cred ca esti si bronzulita frumos
sper sa fi fost cu folos prestatul.
asi, multumim frumos pentru tot!!!
Anca Wish, si mie mi se pare ciudat...cred ca mai bine iei legatura cu medicul tau. Nu am avut asa ceva decat cand am ramas si asta cateva zile doar. Dar nu ma deranja asa tare, era ceva ca o arsura si intzepaturi. Pup fata sa fie bine!
Lachi, bine ca ai scos capul la lumina! Ai grija de tine si sa-mi spui si mie de ce nu ti-a venit...cand afli. Ai facut gravibinon? Am asteptat ieri sa ma suni dar nu-i nimik, io ma intorc pe 20 in tara si sper sa ne vedem atunci. Ce zici?
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
Kariris spune:
Laurici, nu te-am mai sunat ieri ca am fost ocupata...am avut program intensiv de plans. Mai eu nu am facut nici un Gravibinon, doar utrogestan pe cale vaginala si am intrerupt marti odata cu mareata veste. O sa ne auzim si vedem cu siguranta dupa 20 august. Astept cu interes sa-mi vina ciclul ca sa ma pot apuca cu pasiune de acea activitate placuta si relaxanta in urma careia unele femei raman insarcinate. Dar de acum incolo chiar vreau sa-mi traiesc viata si sa ma bucur de toate placerile fara sa ma mai stresez si fara sa ma mai gandesc ca sexul e exclusiv pentru a face copii. Cred ca am cam exagerat facand o obsesie din dorinta de a avea copii si am uitat sa mai zambesc, sa fiu femeie, sa ma bucur de viata. Ei de acum gata! Au chef sa vina, sa vina cand or vrea ei ca io nu ma mai stresez sa le creez tot felul de conditii si plozii sa-si ia talpasita de cum ii bag in uter! Si sincer... nu am nici un chef sa mai incerc!
lauricipani spune:
Lachioaneo, daca stiam ce program ai te luam pe sus...io ma gandeam ca faci ceva constructiv si d'aia nu ma suni.
Se pare ca ai aceiasi reactie ca si mine dupa ultina deziluzie. Asa este, ai dreptate ca trebuie sa fi detasata. Ia te rog frumos sa te reandragostesti de sotzul tau ca io asa o sa fac in scurta vacanta care incepe azi. Da mai am de asteptat ceva zile ca sunt abea in ziua 2.
Fetele, va pup pe toate si sa ne "revedem" cu bine cand ma intorc. Pana atunci sanatate maxima si cat mai multi bebei!!!!!!
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
crinuta71 spune:
Anca ia legatura cu dr. cat mai repede. E cel mai bine, nu amana.
Asi multumesc ca ai dus listuta. Este interesant ce ne-ai scris. 
Va pup pe toate 

si va doresc weekend placut.
Anca Wish spune:
O sa ma duc la dr. in curand. E tare ciudata senzatia.
Laurici, vacanta placuta!
Mai, am vazut acum un film pe Pro Tv cu o tipa care nu putea sa faca copii. M-a uns pe suflet.
Zicea la un moment dat ca "Daca Dumnezeu nu ar fi vrut sa am copii, nu mi-ar fi dat atata putere ca sa lupt sa-i am"
Mare adevar!!!
Va pup pe toate
anca...SIGUR intr-o zi

irinacodrina spune:
Laurici
, felicitari si tie pentru casa ta.... oricum a mea nu se compara nici pe departe cu minunatia aia a ta... sunt sigura ca e superba. Cat despre batranete..... nu mai vorbi prostii! Ca iei bataita.
Asi
cu banii nu prea pot sa am rabdare, ca pana nu reusesc sa renovez, nu ma pot muta acolo.... deja peretii sunt partial cojiti....pana la temelie
arata ca dupa razboi. Si merge tare greu.... Paul lucreaza pana seara tarziu la servici, dupa aia merge 2-3 ore maxim la garsoniera si mai presteaza si acolo. Ca facem lucrari "in regie proprie" daca pot zice asa......adica singuri.... cu mic ajutor de la oricine s-ar oferi.... azi am avut om acolo.... nu prea s-a omorat cu treaba, dar ce pretentii as putea sa am.... gratis si mult, si repede, nu se prea poate. Maine sper ca Paul sa fie liber, sa nu-l solicite la servici, ca sa se poata duce la treaba la garsoniera. Zice si varul lui ca maine are program mai lejer, si poate vine si el dupa-amiaza sa il ajute...
Lachi, jos palaria, esti tare.