Aspirante optimiste (148)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

IRINACODRINA, SORRY PUI, DE NU STIU CATE MESAJE MA TIN SA TE FELICIT PENTRU CASA DAR....CE SA FAC....BATRANETZEA
Sa o satpaniti sanatosi si sa o umpleti cu copii!!!!!!

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

In sfarsit mi-am facut curaj sa ii spun preotului meu ce e cu lista aia interminabila de nume pe care I-am tot dat-o.Era vorba de lista de aspirante.Am tot discutat cum poate sa ne ajute dar si sa ne ajutam noi.Ne-a recomandat sa ducem lista la cat mai muti preoti ca sa faca rugaciuni si liturghii dar si noi sa ne rugam mai ales rugaciunea rozarului.Mi-a zis ca fiecare dintre noi sa zica cel putin o decada de rozar la intentia pe care noi o avem, adica de a avea un copil.
Nu am detaliat prea nult subiectul pentru ca nu stiu daca va intereseaza.

Am inceput sa iau branca ursului si deja simt cum lucreaza ovarele.Am intentia sa fac tratamentul cel putin 3 luni.Daca dupa asta nu se arata mai vedem .

Familia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Irinacodrina felicitari de casa noua!
In aceeasi situatie am fost si noi in ianuarie cand ne-am mutat dar cu timpul s-a rezolvat si cu banii.Ai putina rabdare!(ce simplu de zis)

Daca va intereseza aici gasiti rugaciunea Rozarului
www.greek-catholic.ro/spiritualitate/rugaciuni/rozar.asp

Va doresc un sfarsit de saptamana minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Neata tuturor,

Asi, eu zic ca pe toata lumea intereseaza, asa ca te rog sa ne spui mai multe.Multumim inca odata ca te-ai gandit si ai dus listuta.
Fetele va urez we placut daca nu mai apucam sa vb.

poze
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetitele!
Am scos si eu capul din ascunzatoarea unde am stat sa-mi ling ranile... mi-am luat javra, m-am urcat in masina si am venit la birou. Idei nu prea am, mi-e dor de voi si chiar ca nu ar strica o intalneala. Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Trec si eu sa va salut si sa va spun ca rusii tot nu au venit, este ziua 41, iar testul de acum 4 zile a iesit negativ.
Nu am timp sa ajung la doctor, sa imi spuna ce se intampla. Eu banuiesc o dereglare hormonala, deoarece am luat anticonceptionale 5 ani de zile, si le-am orpit acum 3 luni.
Va tin la curent!

http://photos.yahoo.com/flory1008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Lachi fata frumoasa si catel mumos, imi pare bine ca ai revenit, las ca nu degeaba esti scorpioanca, iti revi repede.
floricika, fa-ti putin timp si mergi la dr, chiar daca e o dereglare e mai bine sa sti ce sa faci.

Pupici la toate fetele.

poze
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Buna, fetelor. Ce mai faceti? Unde umblati?
Mai, sa va zic. E ceva ce ma ingrijoreaza. Poate e ciudat. Am vrut sa pun ca subiect poate vede mai multa lume.
Simt niste intepaturi ciudate si arsuri in uter. Nu in burtica..inauntru..nu stiu cum sa explic. Inainte de laparo erau vagi, acum s-au acutizat..ma cocosez cateodata de durere. Nu sunt permanente. Cand si cand..dar e ciudat. Am observat ca nu sunt intr-o anumita perioada a lunii (la ovulatie sau inainte de ciclu), au devenit zilnice.
Ma gandeam sa fac un papanicolau.
A mai patzit cineva asa? De la ce poate sa fie?

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Salutare iubitele mele.
Am revenit in continuare aspiranta...sa zicem si optimista(inca).
Am fost in concediu, a fost f bine...sa mai fi fost.
Concediul meu a constat in cateva zile de smotru acasa,in care am muncit pe branci, si cateva zile la mare unde a fost super misto si vremea si apa.M-am distrat ca la 18 ani si am prestat la greu.
M-am bronzat....dar gata acu iar la munci.
Va pup dulce pe toate fetele

ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
http://community.webshots.com/user/gogosar103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Am reusit intr-un final sa si citesc din urma.
Ancutza, inca o data imi pare rau pt mama ta, dar ai sa vezi ca alaturi de cei dragi si bineinteles de noi vei trece peste asta.
Tumpiloi si TMihaela, pupici cu voi deja am vorbit.
Vale,pup fata frumoasa si care a avut multa treaba la serv 8n timp ce eu ma lafaiam la mare...
Ardit cunosc senzatia de ''ceiut''la apa marii, a fost belea, nu vroiam sa mai ies.
lachi imi pare rau ca nu ai reusit dar asa te pune Doamne-doamne la incercare.Fii optimista si data viitoare sigur va fi bine.
Laurici, bine ai revenit,chiar nu stiam ce e cu tine.Asteptam pozici sa ne delectam si noi....
Sorina concediu placut si profitabil
irina sa stapaniti sanatosi casa si sa vina repede si bebe.
Georgiana pupici multi.
Prospaturilor bine ati venit sisa va vedeti cat mai curand visul implinit.
daca am uitat pe cineva imi cer scuze.
Pup toate fetele.

ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
http://community.webshots.com/user/gogosar103

Mergi la inceput