HARRY POTTER pt cei/cele care au citit deja cartea

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Sincer, nu stiu despre ce vorbiti aici..... Sorry !

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

quote:
Originally posted by roxana1974

Irinusho, daca-l vrei in engleza te ajut, altfel...doar daca nu vrei sa-l cumperi si sa ti-l trimita cineva pe posta...

nu mai dati din coate...oricum, fiecare mâtzã pe limba ei piere ...

Roxana, merci mult, insa il am si in engleza si in germana ... cu engleza nu stau bine, in germana nu as fi vrut sa-l citesc. Pana la urma cred ca apelez la un prieten sa mi-l trimita ... si daca nu merge il citesc in germana si asta e ...
O zi faina!

Irinusha & Cris (03.05.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

cum vi s-a parut ultimul film aparut?

si in alta ordine de idei am citit pe undeva ca in vol 7 autoarea vrea sa il "omoare" pe HP...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by Porumbita

cum vi s-a parut ultimul film aparut?

si in alta ordine de idei am citit pe undeva ca in vol 7 autoarea vrea sa il "omoare" pe HP...

jaaaar mananca si nu bea apa pai se poa? io de cand astept sa-i vina de hac cineva la Cap de Mort...poate nu-i e bine, ca se rascoala tot globu'

nu mai dati din coate...oricum, fiecare mâtzã pe limba ei piere ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraspeedy spune:

Salutare!
Madam autoarea n-are decat sa-l omoare pe HP, daca vrea sa-si dea singura cu firma-n cap. Chiar asa sa-si dezamageasca cititorii?
In alta ordine de idei, si mie imi placea de Snape ca agent dublu, dar fiind de partea lui Dumbledore.E o figura foarte interesanta si cred ca madam autoarea face o mare greseala daca-l lasa de partea raului in ultimul volum. Nu toti cei care sunt tratati urat, in copilarie si adolescenta de colegii din scoala, devin rai ca adulti.
Tocmai pe acest aspect ar trebui sa puna accentul d-neaei. Eu il vad ca pe o persoana duala, unde binele si raul din el sunt puse de o parte si de alta a balantei care tinde spre echilibru. Adica, atunci cand raul din el incearca sa-i domine personalitatea, binele tinde sa-l echilibreze, si invers.
Mi-ar place ca Snape sa fie cel care il antreneaza pe HP ca sa lupte cu CDM.
Topul meu ar fi cam asa: locul I - vol.3 ; locul II - vol.1 ; locul III - vol.2.
Si eu sunt de acord ca vol.6 e scris cam in graba, povestea dintre HP si Ginny e cam trasa de par, ce mai , in unele capitole chiar 'urla comertul'.
lauraspeedy si Lavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Mie mi-a placut filmul. M-am dus cu teama, insa mi-am zis ca nu poate fi mai masacrat ca "Prizonierul din Azkaban". Si n-am fost dezamagita! Mike Newell a reusit sa redea destul de bine spiritul romanului, e drept ca daca stii cartea urmaresti mai usor filmul; au fost si scene sarite sau compresate, dar asta e, nu ar fi putut sa-l reproduca integral.

Stiti cum vad eu sfirsitul? Din batalia finala cu Voldemort, Harry iese invingator (of course!), dar...isi pierde puterile magice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamar spune:

ha ha Marox, uite ce am citit chiar ieri intr-un interviu cu JKR:

SF: No, that’s a very good answer to have. I think that one of the current front-running endings, I’m not sure if you’re aware of this, as far as the betting goes is that Harry will finally defeat Voldemort at the expense of all his own powers and that he will end by going into the world as an ordinary Muggle.

JKR: [Gasps]

SF: Which is an extraordinary idea.

JKR: It’s a good ending.

SF: It is, it is a good end, you can borrow it if you like.

JKR: [Laughs] It would be super-plagiarism by about 13 million children.

/end quote, J.K. Rowling and Stephen Fry Interview Transcript BBC Radio 4 December 10, 2005, luat de pe mugglenet.com

Cit despre film, eu i-am dat nota 6...MI s-a parut ca au lasat deoparte chestii importante, nu mi-a placut deloc cum l-au reprezentata pe Dumbledore...

Lauraspeedy, sincer eu n-am vazut nimic bun in Snape, se poate spune ca tot timpul cat l-a ajutat pe Harry o facea doar din interes...BInenteles ca ar fi un personaj mult mai complex si interessant daca intr-adevar s-ar duce o lupta in el, dar...nu stiu. Si exista deja un personaj care a fost maltratat in copilarie si totusi e bun, Harry!:)

Mami de David (18 sept 2000) si Adina (11 mai 2005)

Mergi la inceput

uau tamar, interesant interviu...

cat despre ultimul film, presupun ca de ala povestiti, si eu am fost dezamagita pentru ca au sacrificat atatea detalii importante, cine u a citit cartea nu a inteles mai nimic din film, ceea ce nu e corect, fiindca nu intelegeai nimic si daca ai fi vazut celelalte filme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Buna,redeschid putin subiectul.Si eu sunt un mare fan,am citit toate cartile ,am vazut toate filmele,si:cartea nr 6 mi s-a parut foarte interesanta,numai sfarsitul m-a dezamagit putin.Nici eu nu cred ca sanpe ar fi rau cu adevarat,cred ca totul a fost planiut dinainte de catre Dumbledor,pt.ca el niciodata nu facea nimic necugetat si stia mereu absolut totul.Era de o inteligenta iesita din comunsi nu exista moment sa-l prinzi cu garda jos.Astept cu nerabdare ultimul volum pt ca nu mi-am putut face nici o teorie despre finalul cartii.
Filmul nr 4 nu m-a impresionat abosult deloc.Am considerat ca au fost excluse numeroase scene care erau importante si interesante.Nu s-a prezentat nimic de exmplu despre cursurile eleviolr de zi cu zi(orele de transfigurare,farmece,preziceri despre viitor,intamplarile cu spiridusii de casa Dobby si winie...,nimic din toate acestea).In fond turnirul vrajitorilor era ceva pe langa activitatile obisnuite ale scolii,care fac tot deliciul cartilor,iar acestea au fost lasate pe dinafara cu desavarsire!...

Mergi la inceput

copii, eu nu mai am rabdare pana apare ultimul volum...care mai stie ceva?...barfe, chestii, noutati? Cand apare ultimul volum?

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput