HARRY POTTER pt cei/cele care au citit deja cartea

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Deci ceea ce l-a protejat pe HP de Valdomort in toti anii astia a fost sacrificiul mamei lui. Dar Dumbledore a vazut ca atit nu e de ajuns ca sa-l si invinga pe Valdemort. S-au intilnit de 6 ori, si de fiecare data a fost remiza. Dumbledore a inteles ca singurul mod in care HP il poate invinge e obtinind un "boost", si asta ar putea fi acelasi lucru care l-a tinut in viata pe HP pina acum. Dumbledore se sacrifica in acelsi mod cum s-a sacrificat mama lui HP tocmai ca sa il salveze pe HP si sa-l poata invinge pe Valdemort: se supune blestemului Adava Kedavra in mod deliberat.
Dumbledore nu era slabit, Dumbledore a ales sa moara . In cartea urmatoare o sa vedem daca a avut efectul scontat. Mama lui HP s-a sacrificat pentru ca il iubea pe HP mai mult decit pe ea. Dumbledore s-a sacrificat si pentru ca il iubea pe HP dar si pentru ca il vrea pe Valdemort mort.
sa vedem daca se pune
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

trebe sa se puna Andrada! musai ca de voie buna!

o bibilica, do-o bibilici, trei bibilici ... "Fiecare pasare, pe limba ei piere ..."

Serbanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamar spune:

Interesant, Andrada! desi nu sunt prea paralele cazurile, adica sacrificiul mamei lui l-a aparat doar impotriva lui Voldemort - sau atunci nu-l mai putea ucide nimeni? Si what about Snape? era la curent cu planul lui Dumbledore? Ah...abia astept nr 7!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofiabebe spune:

Da' stiati ca autoarea e satanista? E chestie publica.

bebe si puii:

Trageti cu ochiu'
Poze de la Ploiesti (august)
Acasa, inainte de mare
Ziua lu' Sofia
La mare la Neptun

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sofiabebe

Da' stiati ca autoarea e satanista? E chestie publica.

habar nu am avut. poti te rog sa-mi dai un link? o dovada ceva? mi-ar parea tare rau sa fie asa...hmm

o bibilica, do-o bibilici, trei bibilici ... "Fiecare pasare, pe limba ei piere ..."

Serbanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamar spune:

Eu am citit ca e membra a Church of England (Scotland?) intr-un interviu, parca cu Times magazine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

satanista? ai mai sa fim seriosi...

asta probabil au scornit-o cei care sustin sus si tare ca HP ar trebui interzis... am frunzarit odata un link in care cineva se straduia sa gasesca tot felul de simboluri intre cartile HP si diavol etc.. porcarie si asa aberatii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Buna, fetelor!

Revin putin la subiect,intrucit tocmai am terminat de citit carte si am urmatoarele pareri:
-de prin vol. 4 se tot spune de Dumbledore ca e din ce in ce mai batrin si mai slabit.In plus, a mers mult cercetind trecutul lui Cap de mort, a avut o confruntare directa cu acesta la finele vol. 5,care l-a vlaguit(are si o mina arsa, nu-i asa?), i-a ars si unul dintre horcrux-uri(inelul lui Dorlent),alt efort...
Nu uitati ca a baut potiunea din pestera, care numai bine nu i-a facut(amintiti-va ca atunci cind au reaparut In Hogsmeade a zis ca are nevoie de Severus(ca sa contracareze efectele potiunii aceleia care proteja horcrux-ul).
Nu in ultimul rind era batrin...

Cred ca este normal ca in vol. 7 Harry sa se lupte singur cu Cap...Doar asa isi va dovedi suprematia(iubirea il va ajuta,cum i-a zis-o Dumbledore, nu odata).DE aceea are o "arma" pe care Lordul nu o poseda.L-a ajutat Dumbledore cit a putut, furnizindu-i atitea informatii despre Cap...informatii care ii vor putea fi de folos, pentru a-l invinge(trebuie sa caute 4 horcrux-uri, nu)

poze cu Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Ajutor!!! Mare fan si n-am citit ultimul volum!
Are cineva cartea ca e-book, dar pe romaneste, sa mi-o trimita si mie? O am pe germana, dar nu vreau sa ma apuc de ea, mi se pare mult mai faina tradusa in romaneste!
Zic multam de acum! Email-ul meu e: alinutza@web.de

Irinusha & Cris (03.05.04)

Mergi la inceput

Irinusho, daca-l vrei in engleza te ajut, altfel...doar daca nu vrei sa-l cumperi si sa ti-l trimita cineva pe posta...

nu mai dati din coate...oricum, fiecare mâtză pe limba ei piere ...

Mergi la inceput