Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (96)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Olivia tie-ti dam un suculet mama,cu gheata,un pai si o umbreluta...o sa te simti ca-n Hawai...da nu avem plaja cu nisip ca de cald tot asa cald e in apartament...si stiu ca esti fumatoare asa ca iti tin un vogue
Andreea tu ce ziceai ca vrei?Ca sa stiu ce pregatesc...hihihi
Mai ploua,tuna,fulgera si o ia de la capat....eu una nu ma mai joc asa...vreau 40 de grade,mai bine asa decat ploaie...mie nu-mi place ploia ca-mi provoaca depresii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Olivia, Bianca sta cu nanny... a venit o mama a unei cunostinte de aici si sta cu ea, de fapt tipa sta cu noi... asa am mai reusit si noi sa mai iesim o zi doua.. sau sa merg la servici in week-end

Andreea, eu stau pe coasta de vest... in Vancouver... "langa" Olivia...am stat si noi cam vreun an in Toronto,.. am fost la Niagara de vreo cateva ori... misto cascada/orasul...
Deci numa io si Olivia suntem pe acelasi fus orar..

Bai, ati atins un subiect sensibil...tzitzele... pai ale mele erau ca balcoanele inainte dar acum vorba cristalinei, atarna pe undeva pe la genunchi

Anca & bb Bianca (19 iulie 2004)

http://community.webshots.com/user/aneagu100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Anca ma bucur ca ai reusit cumva sa gasesti o nanny....Da, d ..noi sintem pe acelasi fus orar....La inot mai mergeti?
Slaba miscarea ...mey Adina cum rmine cu suculetul...
Gata...eu incep sa pun absente la schimbul 3 ca altfel vad ca nu merge....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Da Olivia, si eu ma bucur, ca am putut in felul asta sa imi tin serviciul... dar nu suntem 100% multumiti... tipa e cam in varsta si nu prea face fata...dar asta e, e buna solutia pentru moment. De abia astept sa creasca Bianca un pic si o dau la gradinita..

Cred ca plec si eu acasa ca iar au picat serverele pe aici.. pupici piticilor si week-end placut!

Anca & bb Bianca (19 iulie 2004)

http://community.webshots.com/user/aneagu100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Mamaaaaaaaa ce bine e in vacanta. Si sa mai fie si 25 de grade nu 35 ca zilele trecute , si sa deschizi si tu geamul ca omul, fara sa simti ca te sufoci.
Si ce bine e sa dormi dupa amiaza de la 5 la 8, fara barbat, fara copchil. Dar nu se pune somnul asta ca azi noapte faceam de planton din cauza de dureri acute pe undeva mai pe dreapta jos. Ca era apendicita, ca era criza renala, habar nu am, stiu ca afost urataaaaaa de tot.
Hai sa va zic ce face noroada de Concita-ZApacita azi (adica subsemnata). Au deschi la noi in building o sala de fitness. Si ma duc sa o vad si eu. Asa ca intru frumos si vad niste mingi din acelea uriase(bune ptr nasteri) bune ptr relaxare. Si zic ia sa-mi intind si eu spatele, daca tot nu ma mai doare. Si sa vedeti in urmatoarele secunde una balena esuata cu cracii in sus si care nu se mai putea ridica de jos din cauza de ras. Partea hazlie este ca mingea nu a zburat cu totul de sub mine, s-a rostogolit numai spre fund, si asa eu cu capul si spatele pe podea, cu fundul pe minge si cracii in sus. Noroc ca nu era decat sotul pe acolo, ca ma faceam de ras.

Hai gata, ca acum rad singura numai cand ma gandesc.Stiti voi vorba aceea cu prostul...care rade de ce-si aduce aminte.

Pupici si weekend placut.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

A, am uitat sa va spun, ca intreba cineva de Laura. Este okay, de cateva zile este la casa ei (stiti ca s-a mutat) si acum are si internet , dar casa e plina de bagaje, cutii saci, etc care asteapta sa fie desfacute si puse la locul lor. Si toate astea in plus fata de grija ptr cei doi frumosi ai ei. Ma rog sunt trei, dar eu vorbesc de cei mici acum.

Tot eu,

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineataaa ! Io imi beau nesquickul cu mult lapteee

Adema - cu diareea la noi s-a rezolvat cu Smecta bagat in ceaiul de menta si dat pe gat la mare sete, de 3 x pe zi calciu carbonic cate 1 vf de cutit, sandwich cu cascaval (bagat la microvele oleaca sa se intinda), orez in tot ce se putea, cu banane, in supica, felul II a fost mai bine de o saptamana pilaful cu morcov ...

Nicole - bebelinei umblareteee !!!

Cristalina - si noi vomam, ultima a fost pe tot coltarul din camera ei lapteeee

Gongutza - noi la 17 papam fructele cu branzica si biscuiti, adica 1 banana, 1 piersica, 1 caisa, juma de mar.

Eli - ce mai faceti ???

Noah gata, vreau sa le salut pe toate fetele care scriu si care vor sa ajungem la 100 de capitole

Un we placut, celor ce au vacanta vreme insorita si multa distractie, schimbul 3 somn usor si pupici la gashcaaa !!!

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza frumoaselor!
Bucurestiul, v-ati racorit? ca aici...nada. cald si umezeala si zapuseala.
Simona R, cum mai e David cu bubitele?
Andreea B, distractie placuita.
noi azi ca de obicei....mai ocupati ca in timpul saptaminii: ceva treburi la mangalia, shopping-ul saptaminal.....asa ca pe iepurash il cazam la bunica-sa si incercam sa il mai si vedem! buah abia astept sa lenevesc si eu o zi cu ei amindoi! dar om lenevi noi la iarna...la greu.
va pupam pe toate si va dorim un week end excelent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Am uitat:

GIULIA are o strungareata de te sperii in tre incisivii centrali de sus, acum se vede clar, ca i-au mai crescut. Este NORMAL ???
Adica io si tataso nu avem acum strungarete, eu aveam la dentitia de lapte cum se vede din poze ... ai vostri au strungareata ???

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

nicole - bravoooooooooo!!!!! ta-na-na!!! felicitari moatei umblarete si pupici multi multi de tot!!

daria - si a mea are un pic de strungareata. nici eu nici tati nu avem, dar are cumnata mea, asa ca eu inca astept dentitia finala sa ma pronunt

apropos de tzitze - eu sunt foarte incantata de ele, ca deh, inca mai alaptez si arata destul de fain... nu erau ele mici nici inainte, dar acuma parca imi plac mai mult ieri mi-am cumparat costum de baie cu slip marimea 42 si sutien marimea 48!!! probabil ca voi avea o foarte draguta pereche de sosetzele pe post de tzitze cand o sa intarc.

pupici tuturor, noi fugim la maaaaaaaareeeeeeeeeeeee...

foto

Mergi la inceput