Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (96)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Scriu si eu de la servici... aplicatiile toate au picat asa ca am zis sa intru pe forum

Felicitari moatei mici pentru mersul singurica... nicole, m-am emotionat si io citind randurile tale..

Olivia, io mai rarut paici... acu promit ca o sa intru mai des. Dar cand vin dupa amiaza de la servici, ies cu Bianca afara si ne mai intoarcem doar la 9 seara pentru mancare si somnic...

Si io vreau la intilneala... io m-as intilni cu americancele mele (Olivia si Andreea) da cred ca sunt pe la ceva mii de km distanta... ofofof, ca mare e continentul asta.. chiar Andreea, tu unde locuiesti?

Vacanta frumoasa celor care merg in concediu in curand!

Anca & bb Bianca (19 iulie 2004)

http://community.webshots.com/user/aneagu100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Anca eu te inteleg...daca nu as intra de la servici ...acasa nu as avea timp..norocul meu ....Te asteptam mai des..U CINE STA Bianca? CUM ai rezolvat-o?
Roxa...eu nu sint workcoholica...mi-as dori sa am bani multi si sa muncesc doar 4 ore....si sa nu am sef! Eu sint cu Rush...dar nu nr. 2..cel clasic
Simo ma bucur ca ai gasit ceva..o a intru si eu pe ite de curiozitate...asa ca ...have fun!!!!
Andreea B...astept poze..
Felicitari Moatei umblarete....abia astept si eu sa traiesc astfel de sentimente...
Simona R...nu mai fii suparici pe soacra...tot este mai buna ecit o straina care sa aiba grija de copil..crede-ma!
Eu am fost la dr...piciorul meu arta super! Ura!! SI NU AM Urub ci ca un fel de ac are este si in interior si la uprafta....M_A LAUDat DR...A ZIS CA NU A VAZUT ASA PICOR INTR-O SAPTAMINA..SE VEDECA AM URMAT intocmai sfaturile..si ca am stat numai in pat...Toata vita mea de acum ..la amele picioare trebuieaport ceva special in pantofi..asta ese!
Nu mai stiu daca mai vroam sa va mai scriu ceva...
A..Daria fii fericitacanu se uta Giula la TV...la noi sta deschis tot timpul ..iar cazemata lui este in fata TV..asa ca mai da un ochi pe la reclame si muzica...si dimineata laprograme de cupii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

[quote]Originally posted by ANDREEABANICA

io ,ma uitam acum in bluza si nu mai vad ce vedeam odata...incet,incet raman fara tzitzi...

Andreea frumoaso, lasa ca-ti mai dau eu. Caci saptamana trecuta mi-am cumparat 2 costume de baie, dar am probat 10, caci din toate sutienele mai iesea afara cate ceva.
Eu le vreau mai mici, ca sunt prea "balcoane".

Pupici dulci, si lasa ca sotii ne iubesc si asa.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Nicoleta...cand vei veni din vizita,afla ca si eu m-am bucurat alaturi de tine!Felicitari pt.pasii Andreei!!!!!!!!!!!!
Spui ca a adormit repede?Sa vezi acum,primele zile de mers singurica...o sa cada fraaaanta seara!

Feliciaaaa......multumesc,multumesc ...stii ce m-am mirat ca ai tinut minte!Da,maine pe zi ne intalnim la liceu...cica se striga catalogul si fiecare vorbeste despre realizarile lui,iar seara la restaurant.Si am realizat ca sunt destul de emotionata...parca m-as intoarce in timp!

Am dus copilul la mama si suntem singuri in seara asta.Mei...e bine si sa fii singur....!!!!!!!!!

Olivia...teoretic ai dreptate....dar ...aoleu sper sa nu ajung si eu sa ma urasca nora!!!!!!!!!!!!

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna seara mamici si pitici!
Raporteaza grasanele in vacanta!...:))
Noi suntem cu laptoapa pe dial-up asa ca mai greu cu cititul si e i mai si cu scrisul.

Hahaha...liliana, io ma uit in bluza si nu mai vad ...nimic!
ca am slabit 25 de kile si crez ca 5 erau numa tzitze...:)))))
Am numa neshte piei care imi ajung pan' la genunchi...alea or fi?!...:)))

Ma duc ca's obosita ca un caine, trezita de la 6 si am incheiat ziua apoteotic cu o borala in jet pe tot ce era in raza de actiune...
Ca noi suntem cu vomatul, din orice directie, din orice pozitie.
A botezat masina cea noua, cum s-a urcat in ea cum a umplut toata bancheta din spate...:)
Roxana, imi spuneai tu sa nu luam celofanul de pe masina noua....l-am luat si rau am facut...hehehe

Sanatate maxima la mamici si la pitici.
La multi ani tuturor sarbatoritilor!!!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

monicule, bine ca ai mai trecut si pe la noi
da, simona, e bine sa fii singur. ce n-as da si eu macar o seara pe luna...

philip&andreea

Mergi la inceput

stiam eu ca tre sa mai zic ceva...eu stau in utah, dar am locuit in nym mult mai aproape de canada. am si fost acolo de 2 ori, o data la cascada niagara si o data la niste prieteni in montreal. tu unde stai?

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Mai fetelor voi vorbiti de lucruri importante aici...tzitze...care tzitze?Niste chestii atarnatoare,o gramada de piele intinsa de pe vremea cand erau hormonii in floare,care in ciuda tuturor tratamentelor aplicate(de la Avon,de la Clarins,plus o mie si una de alte produse) au ramas cu niste vergeturi de toata frumusetea!Parca nu era de ajuns ca atarna,tre sa aiba si urme pe ele
O sa caut sa scanez niste poze de dinainte cand pot sa zic ca aveam asa ceva...ca acum fara push-up sunt mai rau ca babele alea de 80 ani...chiloti cu manecuta ar mai trebui sa-mi cumpar...
Eu sunt tot cu fundu-n sus ca nu vad nici o urma de schimbare in bine la Alexu,daca si maine e tot asa mai dam o raita la spital...mi-e frica ca are si o bronsiolita...nici n-ar fi exclus...ne ies si caninii de jos(ma mir ca nu stiu inca daca i-au iesit maselutele ca nu ma lasa sa ma uit) dar am vazut azi clar un coltisor de canin in guritza lui care sta sa sparga gingiutza...deci sunt toate pe capul nostru...of of mai mai....mai intreb o data...pot sa ies la pensie si sa ma retrag intr-un colt uitat de lume?
Ca veni vorba de soacre SimonaR,eu cu nora mea o sa fiu draguta(zic eu acum,hihihi)
Sunt in pana de idei cu pranzul cu cu gustarica de la ora 17....nici nu stiu ce sa-i mai dau,oricum nu mananca cu pofta nimic,numai cu pacaleli...dar macar sa am constiinta impacata ca i-am facut mancare...

PS E vineri azi,cine vine la un JB?sau o bericica rece,ca sta la frigider de la motu' lui Alex.....dau si un vogue...
Nu cred ca vine cineva ca e pustiu p-aci,da sa nu ziceti ca io nu v-am invitat niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Adina...sanatate lui Alex..trece cu rabdare...Eu nu pot sa bau alcool ..inca darun juice daca dai .vin....Eu balcoanele...le alafel...nici o modificare ...fara vergeturi, fara aluncari de teen ..decisint dn ctegoria norocoaselor...Simona R..petrecer frumoasa!!!
Cristalina...bin ai revenit..te asteptam cupoze din concediu...
Iar am scri o anagrama.....

Mergi la inceput

adina, vin eu la o bauta ca si io-s in pana de idei la mancarica. si pt bobocel si pt noi....se pare ca oricum am ramas singura bautoare pe aici, asa ca...

philip&andreea

Mergi la inceput