Mamica de Noiembrie -Decembrie 2005(32)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Felicitari Maria!sa va traiasca bebelusha!Acum ramane sa va hotarati la nume.Ma bucur ca este totul ok..si daca ai timp vreau ceva detalii pe mail pls.Fetitza va doreati nu?

Varsta bebelica[url=http://lilypie.com/days/051129/3/25/1/+2"]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

maria alexia, bravo, felicitari!

xandra, 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ribana spune:

merci, Xandra
Tot pe acolo ma cam gandesc si eu......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Oana_c si Monet, bai nu imi mai spuneti de planurile voastre. Suna minunat, ce sa zic, dar dupa cum stiti nu depinde de persoana, ci de companie. Noi am cercetat problema si celalat pachet care se ofera la serviciul sotului meu este Kaiser Permanente, care e prost. In plus, la noi in zona nu e nici un spital Kaiser Permanente, asa ca asta a picat din start.
Eu m-am enervat cumplit anul trecut, cind sotul meu era la alta companie si cind aveam HMO, dar pina la urma, cu toate inconvenientele era mult mai ieftin (la ce plateai la doctor, ca platile lunare de asigurare erau cam la fel.)
In fine, fiecare cu norocul ei, asa ca sa nu ma mai oftic eu atit.

Buluci, da' cum ai ajuns tu taman in Azerbaijan? Ce faci acolo? Si in afara de problemele cu medicii cum e altfel?

lavi02, sa stii ca si mie mi-e frica de hipotensiune. Eu mi-s hipotensiva rau de fel si cind am citit de chestia asta, m-am cam speriat. Nu ca nu ar sti astia ce sa-mi faca daca imi scade tensiune, dar uite asa ajungi si la alte intravenoase decit ce-ti baga cu epiduralul si dai nastere la un lant al slabiciunilor. Dar o sa o intreb pe doctorita care e sansa sa-ti scada tensiunea. Ai dreptate cu durerea si eu gindesc la fel. Dar cred ca trebuie sa fiu pregatita pentru orice. O prietena de-a mea spunea ca a apelat in cele din urma la epidural pentru ca contractiile ei erau atit de puternice ca aproape lesina...
Iar de cind am auzit-o pe tanti aceea ragind la spital... m-am speriat si de asta. Asa ca eu acum oricum simt c-am bagat-o pe mineca....

Ah, am o noua obsesie.... Toata lumea se mira ca am burta prea mica...Asa sa fie???? Nu m-am mai ingrasat decit vreun kil si jumatate de vreo doua luni. In total am luat cam 6.5 kile. Eu zic ca e normal...Joi ma duc la ecografie si sper sa iasa totul bine.

Ma bucur Ina pentru tine! Vaiiii ce frumoase sint pozele cu bebelusuuuuul! Deci voua va face 3D ca parte din tratamentul prenatal sau ai platit tu separat?

Numai bine tuturor.

DPN 31.10.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Un tabel cu dimensiunile bebelusului la fiecare saptamina de sarcina. Daca nu il vedeti, dati-mi de stire ca o sa incerc sa-l copiez.

http://www.babycenter.com/general/fetaldevelopment/pregnancy/1290794.html?scid=momspreg:20050808:2292:15020:5947

DPN 31.10.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

Maria, felicitari !!!
ce misto e tabelul asta cu greutatea si lungimea fatului !!!
poate ii pune cineva link la pagina cu gravidute, sa-l putem consulta mereu !!!

dienuta graviduta si bebelushul luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

BIC, povestea mea nu e lunga dar e interesanta!(zic eu)
M-am casatorit in Romania pe 26 decemb 2004 cu un cetatean australian.El lucreaza in Azerbaijan la o firma de tigari, si speram sa nu stam aici toata viata, planul nostru este sa stringem ceva banuti si sa zburam la celelalt capat de lume :Australia!
M-a luat cam pe nepregatite sarcina, doar dupa 3 luni am ramas, nici nu ma asteptam ptr ca (dupa mine) aveam o groaza de probleme: ovare polichistice, uter retrovers, si un ciclu dereglat rau de tot, Dzeu cu mila cind am avut ovulatie.
Nici acum nu sunt siguta de acuratetea ecografiilor, am facut vreo 3 si fiecare mi-a spus diferit DPN.
Viata e cam grea aici pentru localnici, va dati seama tara din fosta URSS,norocul lor ca au petrol si sunt multi straini care investesc aici.
Cu viata m-am obisnuit, dar cu medicii nu prea, n-am incredere in ei, ca dovada un alt nemernic de infectionist mi-a dat acest furazolidon.
De fiecare data cind ma intorc de la medic, mai intai verific pe net medicamentele si apoi merg la farmacie.M-a bucurat enorm acest forum!
Ce pot sa fac? Decit sa ma rog la Dumnezeu sa nu am probleme si sa ajung pe mina astora!

Pupici tuturor
Cristina & Simon 18+?????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Laaaavi02 ce infuzie tonica ai bagat cu mesajele tale pe forum! Chiar le-am dus dorul, sa stii.
In eg cu colul, l-am intrebat pe dr. ce am voie sa fac si ce nu. Se pare ca sunt de evitat miscarile bruste, statul prea mult in pozitia sezut, urcatul si coboratul scarilor (eu stau la et.4,, in schimb mi-a dat voie sa ies la plimbare o zi pe saptamana, dupa ora 8 seara. Sa vedem cum ma mai prezint pe 15 la control, pe care abia il astept! In legatura cu activitatea sexuala, dr. ne-a certat, a spus ca aici am gafat-o! Ce sa spun, intr-adevar ultima "aventura" a fost de ziua mea, dupa care s-au declansat durerile acelea de care ma plangeam eu si care, am crezut la inceput, ca sunt de la stomac! Dr. spune ca atunci mi s-a deschic colul, dar, dupa spusele lui, pare a fi deschis orificiul extern. Oricum recomandarea stricta pe care o avem acum este REPAOS SEXUAL!

Ina, Doamne. ce poze superbe cu bb-lina! Ai o mica papusa acolo!!!
Sa stii ca si eu am avut probleme cu somnul in aceiasi noapte, am citit (din lipsa de somn) pana pe la 5, la 4 am imi faceam de mancare ca ma apucase foamea si pe la 5,30 cand am adormit am visat tornade de cate fugeam intr-una. Asa ca iesri am fost tare obosita!!!

Maria felicitari pentru micutza !!! O sa-ti raspund si la mail, multumesc ca mi-ai trimis detalii atat de repede.

Tania & Punctuletz 21+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Multa bucurie sa le aduca fetitele la mamici!

Dienuta, esti sigura ca de la efort ti s-a declansat acea durere? Ai zis ca n-ai exagerat cu nimic, cam pe unde e limita de efort care se poate face?

Eu am gasit un link cu www.eva.ro/sanatate/articol284.html" target="_blank">Gimnastica pentru gravide
Daca aveti si voi linkuri mai elaborate decat asta, eventual si cu exercitii de respiratie, va rog postati-le.

Eu am adunat vreo 6 kilograme si jumatate in aproape 22 de saptamani de sarcina ca mananc destul de serios. Am inteles ca sunt in limite chiar daca nu e situatia optima.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Cum stati cu poftele?
Eu maninc dimineata doar lapte cu cereale, pe la 1 ceva usor (salata, brinzica, cascaval,masline), apoi prinzul constand in mincare gatita, si apoi , mama mia, la fiecare 2 ore as minca cite ceva. Dar totusi am pus doar 6 kg , problema e ca le-am cam pus mai mult pe fundulet si picioare.Acum am 66 kg, dar le dau eu jos!

Azi am facut dovlecei umpluti cu carne!Foarte gustosi!

Fetelor, voi va laudati cu miscarile brutale ale bebeilor, eu nu simt decit ceva ca un pestisor ce ma gidila!
Asa ati simtit si voi prin saptamina 18-19?
Dar uneori sunt ff speriata ca nu simt nimic aproape toata ziua!

INA, ti-am vazut odrasla, sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea!

Cristina & Simon 18-19s

Mergi la inceput