Prietenii omului (15)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Fetelor, astazi s-a implinit un an de cand a murit iubitul meu, motanul... O sa-i aprind o lumanare asta seara la mormantul lui, ca-i duc lipsa, iar Mishulica nu e in stare sa iubeasca cum m-a iubit el (deocamdata, mai am sperante).

Acum pe o nota mai vesela.
Adrienne, si raposatul cerea sa mearga afara, pentru ca asa a fost invatat de mic pisoi. De Halloween, trebuia sa-l tin inchis in casa, si de cate ori ieseam pe usa, era un cosmar, ca era smecher si stia sa "zboare" afara. . . Si ce terorist era cu miorlaitul lui cand nu avea voie afara. . . Sasha si Mishu nu ies afara. Mishu mi-a scapat in curte, printr-un geam care nu avea plasa atasata bine, dar e baiat cuminte si nu e invatat sa vagabondeze . . .
Pentru purici trebuie sa dai cu Borax pe covoare si pe unde sta pisica. Daca sant prea multi, cumpara Frontline sau Advantage, in cazul in care nu reusesti sa scapi de purici cu un sampon.
Raposatului i se curatau dintii la veterinar, anestezie totala, odata pe an.
Scarmanus, aici se gasesc niste hartiute care se dau la caini si la pisici sa le miroasa gura frumos. Sant fasii micute care se dizolva in gura. Oreo al meu le ia fara nici o problema, dar el mananca orice rahat, nu am incercat la pisici. Nu stiu cine le face, cred ca Listerine, se gasesc la Pet shop.
Ramonika, si Sasha mea s-a dublat dupa ce am castrat-o. De fapt, a facut burtica asa de repede, ca imi venea sa o duc inapoi la Vet si sa le fac scandal, ca nu a reusit operatia... Saptamani in sir am stat cu sufletul la gura ca o sa ma trezesc cu un cos plin de pisicute . . . Dar, din pacate e numa o grasunica de pisica. . .

Don't worry about the world coming to an end today. It's already tomorrow in Australia." (Charles Schultz)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Ramonika si Sammy a mea prinde soareci si pasari si fluturi si serpi.. si mi-i aduce in casa. Probabil ca sa-i maninc eu. Cred ca inteles jobul ei taman pe dos. Nu stiu cum sa-i explic ca rolul ei e sa prinda animale din casa si sa-i duca afara, nu invers! Cind vin de la job trebuie sa fiu atenta caci odata am pus si eu sacosele cu cumparaturi pe jos in bucatarie si alaturi era un sapre care dormea! Ei, un pui de spare cam 20 cm. Dar sarpe, nevertheless. Iar ai mei parinti au vazut-o razboindu-se cu un sarpe de 50 cm (probabil mama) pe care dupa ce l-a invins? l-a tirit in gura pina la picioarele lor. Inutil sa va spun ca i-am certat ca nu i-au facut o poza. Din pacate am seri in curte. Nus int veninosi, sint din aceeia care se vind la pet shop dar mie nu-mi plac serpii decit in pantofi.cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Adrienne, brrrr. serpi? creca ar muri de frica. Bubulina mea in fiecare seara prinde cate un soarece doi. aseara a venit cu unul la usa sa-l dea celorlalte matze. motanul e un puturos si nu prinde nik, da-i place sa-i aduca altii gata prins...
sanca - totusi cum putem sa mai slabim matzele? ca nu-mi place deloc cum s-a ingrasat Marita, as vrea sa o mai slabesc un pic, ca nu mai e asa sprintena ca inainte. e cam parazita acuma. si nu-i dau cine stie ce de mancare, da topeste ea tot ce prinde mamanca si paine goala.

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Sanca, pisoiul tau mult iubit era invatat de mic sa mai iasa la plimbare, dar al meu, nu, si tot miauna ca vrea afara. Si ma dispera!!!Fetelor, ma alatur si eu in lupta impotriva motanilor grasi. Si al meu e tot mai mare pe zi ce trece, i se trage de la perioada cand a stat pansat, s-a lenevit tare de tot de atunci. Din cand in cand mai alearga si el dupa cate o musca si mai face ture prin casa, dar nu se compara cu ce a fost candva.Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Adrienne, ai zis ca pui poze. cand pui?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Ramonika, faptul ca ti se aduce "vanat proaspat" e semn de iubire. Si mie Onyx mi-a vanat o pasare, si mi-a pus-o la usa, de nu mai puteam sa plec la servici. Mi-a adus si o soparla care mi-a scapat-o prin casa si a trebuit sa mutam frigiderul ca sa o scoatem afara. Si sarpe am avut, al vecinilor. Mi l-a adus intr-o zi, cred ca l-a incoltit prea tare, sau a murit sarpele de frica, ca l-am pus in gunoi. Cateva ore mai tarziu i-am auzit vorbind ca unde le-a disparut sarpele din acvariu. Onyx le intrase in casa la furat .. .

Ana-Maria, pisoiul tau e castrat? Mishu cand mai avea "bijuteriile" la spate, imi tragea niste concerte pe la geamuri... Poate pisoiul tau si-a gasit o prietena.

Fetelor din Romania intrebare: La veterinar se curata dintii la animale? O face sub anestezie totala?

o zi buna la toti,

Anca

Mergi la inceput

Ramoniks, sint o puturoasa. Incerc sa pun in weekndul asta. Am poze cu miss Piss peste tot. Imi plac la nebunie pisicile tale. Nu stiu cum face (bat in lemn) dar Sammy a mea nu s-a ingrasat si are 2 1/2 ani. Alerga ca disperata dupa toate cele de nu mai vine o veverita in curtea mea sa minice ghindele si calc pe ele...cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Adrienne - asteptam pozicile.

Sanca - la Iasi stiu sigur un cabinet care face detartraj. uita-te aici www.salvanim.ro

asta noapte a plouat si matzele mele au stat mai mult prin casa. is niste hotomance...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Ah, mda, serpii, as zice pas. Dar stati sa vedeti ce se intampla la noi in balcon: acum cateva luni, intr-o seara, am zarit in balcon o soparlica pamantie, una cu dalele de gresie, fugea saraca sa se ascunda. N-am deranjat-o, daca tot ne-a ales pe noi sa-si faca casa, insa m-am ingrijorat pentru ea, stiindu-mi fiarele de partea cealalata a usii de sticla. Pe urma am gasit intr-un ghiveci si 2 oua de soparlica, mici, albe si perfect rotunde, mai mare dragul. Tata m-am topit si ne-am pus pe asteptat. Numai ca intr-o dimineata fatidica ceea de ce ma temeam eu mai rau s-a intamplat si mama-soparlica a incaput in ghearele bestiilor mele. In urma cu cateva saptamani alta pozna: eram in baie si ma striga barbatu disperat sa ies. Ies si ce vad? El tinea matele departe de un pui minuscul de soparlica, la care bestiile au reusit sa-i reteze coada. L-am luat usurel si l-am depus in ghiveci si am inchis usa la balcon. Cum ii mai batea nimoioara,saracutul...L-am revazut alaltaiei pe puiut, fara coada dar teafar, si nu stiu cum sa-i spun sa se tina departe de matele mele, adica sa nu intre in casa (seara las usa de la balcon crapata cat sa intre un fuior de aer, ca altfel murim de cald).
Ei, iaca intamplarile din balconul meu.

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput

Ramonika uite am reusit sa pun ceva poze de cind era Sammy bebe, martie-aprilie 2003. Cred ca avea vreo 8-9 saptamini. Promit sa pun si poze actuale. Scarmanus, nu poti sa pui sopirlicile intr-un acvariu de pesti (sau borcan de sticla ca de muraturi) la care sa pui un capac ca o sita sa aiba aer. Ceea ce se cheama terarium (cred). In felul asta vor fi safe de mitele tale si poti lasa usa deschisa cit vrei. Doar daca mitele nu sint inteligente sa darime acvariul/borcanul...cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0cind era sammy bebe:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/album?.dir=/4c3aohiopile: http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/album?.dir=/f779

Mergi la inceput