Endometru,ovulatie,temperaturi ,monitorizari 50
Raspunsuri - Pagina 3
danutza_c spune:
Dragele mele, eu cind intru pe forum trebuie sa iau notite ca nu pot tine pasul la cit de mult scrieti! Bun venit la un nou capitol dar zau ca nici eu nu vreau sa stau pina la 100!![]()
Alina, bine ai venit, dar imi pare tare rau de problemele tale. Rezultatul la biopsie nu e chiar rau, adica polipii sunt chestii benigne, din pacate din cite stiu eu se pot reface. Trebuie scosi si trebuie sa te controlezi in fiecare an, sau poate mai des la inceput, in orice caz sa faci papanicolau anual dac dr. nu iti recomanda mai des. Esti fericta ca ai o fetita, te inteleg ca iti mai doresti un bb, dar eu zic ca poate nu e chiar pierduta orice speranta. Totusi dupa ce iti rezolvi problema cu polipii poate ar fi o idee buna sa faci o monitorizare, sa vezi care e activitatea pe acolo, la foliculi? Daca sunt, cit sunt de mari, eu stiu?
Catty, condoleante! Dumnezeu sa-l odihneasca! Imi pare rau si de concediul tau ... dar poate se mai termina belele astea acuma. Important e sa nu-ti pierzi speranta. Roaga-te, pentru ca Dumnezeu ne aude pe toate. Eu, de cite ori am un minut liber spun in gind rugaciunea care a scris-o mihaipopescu, cea de fapt de care mi-ai spus tu unde s-o gasesc. Incearca si tu.
Cristina, ti-am citit si eu mesajul de la cap. trecut. Daca prietena ta e din Bucuresti de ce nu se duce la dr. Tutunaru, am inteles ca e foarte bun pe infertilitate si e foarte rabdator cu pacientele.
Barbye, spune-mi si mie te rog, la tine endo era de 5,3mm cu stimulare sau fara? Eu am avut la ultima echo 6,2mm cam in jurul ovulatiei (nu era o monitorizare, doar eho de control pt. operatia avuta, asa ca nu i-a interesat chestia asta) dar mi-au spus ca e normal. Eu stiu ca trebuie sa fie minim 9mm ca sa fie posibila o nidare de ou. Tie ce ti-au spus?
Ingeras, pe aceasi tema: vad ca tu ai avut endo de 10mm, inteleg ca era cu stimulare, sa fie cu noroc si iti doresc sa ramii fara OCHELARI
!
Lumit, din cite stiu eu si progestreonul care creste in a doua perioada a ciclului poate sa dea sini umflati si mariti, dar ai mei erau prea de tot! E bine ca totusi ai facut prolactina si au descoperit adenomul. Ce ai facut: operatie sau ai laut tratament? Sper ca s-a rezolvat acuma problema cu adenomul.
Iepurila, sigur ca o sa ne vedem cind vin la Iasi! Nu scapi tu asa usor
. Probabil ca o sa fim acolo pe 29 sept, dar mai e pina atunci si inainte de a pleca de aici o sa ne schimbam numerele de telefon. Si sa dea Domnul sa ai gura aurita si sa ramin pina atunci
ca o sa string toate paharele din care am baut sa le aduc cu mine!
Auricass, nu prea stiu sa-ti spun ce am facut de mi-au aparut liniutele la ovulatie. Luna trecuta am fost la acupunctura dar inainte de asta nu am facut nimic, si am testat mai multe luni, nu una dupa alta pentru ca uitam si daca nu prinzi ziua in care creste LH-ul atunci e degeaba, ca el sta crescut cam 24 de ore sau ceva pe-acolo si pe urma scade, deci nu se mai detecteaza nimic in urina. In plus, nu e neaprat nevoie sa si ovulezi daca ai LH-ul crescut, se matureaza foliculul dar se poate sa nu se sparga si atunci se face chist, care se poate sparge peste un timp. Nici macar chestia cu temperatura nu e sigura, cea mai sigura metoda sa vezi daca foliculul s-a spart e echo. Astia pe aici au niste kit-uri pt. secretia vaginala care cica ar fi sigure, dar costa prea mult si pt. mine cel putin nu merita sa dau banii pe el ca tot nu cred ca ma ajuta cu ceva.
Motzunica, stiu si eu cum e chestia aia cu PMS! Nici nu ii intereseaza prea mult ce le spui, ca gata: PMS! Eu fac PMS numai cind ii vad pe doctori! Si asa mi-au spus si mie mai acum vre-o niste ani cind am inceput sa ma caut pe la dictori: ca la burtica sunt OK, sa ma caut la cap!
Mishulina,Princess,Andicu si la toate fetele 

megbeng spune:
PUPICI RACOROSI DE LA SUCEAVAAAAAA!!!!am ajuns acasa la ai mei..
multumesc frumos pt urarile legate de luna de miere..mai sunt vreo 3 ssaptamani pana plecam si, coincidenta sau nu, voi fi in plina perioada fertila in paris...

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/4;10716;121/st/20050820/e/my+wedding%21%21%21%21/dt/8/k/5c62/event.png
Mishulina spune:
Megbeng multumim pentru pupicii racorosi,io luat vreo 2 si bagat sub perna ca ma sufoc noaptea de cald! 
Danutzaaa,io ti-am zis unde gasesti rugaciunea Mihaelei (Mihaipopescu),ti-am dat si link-ul,ce, nu ma mai joc!
Si eu sper sa vi
in toamna....
Ina
danangie spune:
Am crezut.Am crezut ca va fi mai bine.Dezlipindu-ma de DC.Credeam ca eram prea stresata din cauza atator masuratori,observatii,etc.Am incercat in aceste luni sa fiu calma,relaxata(si marturisesc ca nu prea mi-a reusit din cauza muncii).Am sperat atata sa raman.Anul trecut in august-septembrie cand planificasem ca vrem un copil nici pe departe nu ma gandeam ca am sa ajung sa fac un an de incercari si nimic.Am sperat ca voi ramane in iarna.Si a ajuns iarna si nimic.Am sperat ca voi ramane in primavara si la fel nimic.Am sperat ca momentul fericit va fi in vara.Dar uite ca deja bate la usa toamna.Sunt dezamagita ,demoralizata , fara nici un curaj.Satula.Descurajata.Nervoasa.Fara nici un chef sa mai incerc.Rusinata sa-i zic lui Alin ca nici luna aceasta nu va fi.De parca ar trebui sa ma simt vinovata.Va citesc si sunt cazuri mai grave si dureroase decat al meu,dar stiti..........abia mi-au venit mestrele si sunt nervoasa si trista si plang si vreau sa urlu.
Nu stiu cum as putea sa fac.TB nu reusesc sa mi-o iau dat fiind ca fac ture de noapte si nu prea stiu cum sa-mi iau TB ca sa fie relevanta.Monitorizari.........nu mai pot face deoarece trec o perioada cam naspa dpdv financiar si aici o eco costa 62 de euro.Am chist (ultima oara era de 5 cm) si nu stiu daca a mai crescut sau nu....sa ma duc sa vad daca am trompele infudate........ma costa o groaza de bani la particular, iar la stat trebuie sa astept cam 2,3 luni.Depinde cum ma programeaza.Cum sa fac?Sunt disperata...........
Ce-as putea sa fac pentru a-mi da seama ca sunt la ovulatie?Sunt luni cand am mucus albus de ou dar nu am dureri ca la ovulatie............sunt luni cand nu am absolut mucus ,in schimb am dureri.§Si sunt luni cand nu am nici una nici alta.Cum fac?
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
danutza_c spune:
Mishulina,

, m-am ramolit! Dar zau ca iau notite cind citesc mesajele voastre doar ca azi eram cu mintile in alta parte!
Unde n-ar da Dumnezeu sa vin
la toamna! O sa te iau cu mine la "baut" incepind cu cafeaua de dimineata si termind cu paharul de apa dinainte de culcare! Nu te las eu pina nu reusesti!

sa nu te superi! Mai face omu' gafe, mai ales o baba ca mine! 
danutza_c spune:
Danangie, cred ca toate fetele te inteleg foarte bine prin ce treci. E cumplit de greu, stiu cum e cind esti intr-o situatie imposibila ca a ta: nu poti sa-ti iei temp. ca esti de noapte, nu poti sa-ti faci analizele ca e prea scump, esti nervoasa, nerabdatoare, nu mai intelegi nici ce se intimpla cu tine, nu-ti mai intelegi propriul corp. Si eu ma lupt cu 
de aici, si la mine e la fel: problema cu banii daca nu merg prin asigurarea mea, cu doctorii care sunt tare grei de cap
, lipsa de intelegere, ususrinta cu care te expediaza din cabinet, vesniciile care trebuie sa le astepti pentru o amarita de programare...
Te-ai gindit sa vii acasa sa iti faci niste investigatii sa vezi macar exact ce se intimpla si cu chistul si cu trompele? Eu sincera sa fiu va invidiez pe toate fetele care sunteti in Europa pentru ca e asa de simplu sa mergi acasa: in 2 ore esti acolo! Mie imi trebuie in general 1 zi ca sa ajung acasa! Ca sa nu mai spun ca si biletul costa mult mai mult...
Eu, iti spun sincer, de cind vorbesc cu fetele pe forum ma simt mult mai bine. Totul pare mult mai simplu, chiar daca stiu ca nu e, dar asa pare. Poate ti-ar face si tie bine daca ai vorbi cu noi mai mult, sa te mai descarci de necazuri. Te rog sa ma crezi ca inteleg perfect ce inseamna sa fii intr-o tara straina unde ai atitea probleme pe care nu le-ai avea in mod normal acasa (incepind cu un simplu telefon la o prietena care devine o problema din cauza banilor) si pe urma si stresul asta cu problema cu sarcina, ti se pare la un moment dat ca e insuportabil!
Nu te lasa, trebuie sa lupti! Incearca sa fii increzatoare, gindeste-te ca o sa fie bine. Uite o
si
sa te mai inveselesti putin!
Adriana mica spune:
Buna dimineata fetelor,
Ce mai faceti voi? Va admir cum va luptati sa va pastrati optimismul si sa il transmiteti noilor venite. Ca de obicei, sunt alaturi de voi si ma bucur pt fiecare reusita de a voastra, si ma intristez cand va simt si pe voi triste.
Eu am refacut din proprie initiativa ecografia: dimensiunile lui bebe sunt in continuare mai mici cu 6 zile, iar sacul gestational este si mai mic(de abia corespunde unei sarcini de 5sapt+3zile?!). De la eco mi-au zis ca "nu este neaparat ceva grav". Am citit un articol pe net ca la cazurile in care marime sacului minus marimea lui bebe scade sub 5mm, 80% dintre ele se opresc din evolutie. Eu sunt la fatidicul prag de 5.5mm(?!)Mi-am sunat medicul, in ideea ca poate trebuie intervenit din timp pt remedierea situatiei(pe care eu am evaluat-o ca fiind oarecum urgenta). Am nimerit insa un moment prost, m-am ales cu o mustruluiala zdravana ca am indraznit sa deranjez fara sa fie o urgenta reala, in prima faza a spus ca probabil este deja oprita din evolutie, si cand i-am spus ca ii bate inimioara, a mentionat ceva despre repetarea ecografiei. Cam atat.
M-am programat deja la un alt medic; cred ca alegerea initiala a medicului, desi inspirata din punct de vedere al pregatirii profesionale(din ce am auzit), s-a dovedit a fi limitata de factorul timp, prin prisma unui program prea incarcat. ACum, sper ca totul va fi bine
Imi cer scuze ca mi-am varsat of-ul, dar chiar simteam nevoia sa discut cu cineva.
Sa auzim de bine
Adriana
7+
Bebe strumf
Poze
auricass spune:
Neatza fetele si bine v-am regasit si eu la ediatia niversara a acestiu subiect. Chiar daca am intrat putin mai tarziu( problemede serviciu interminabile)...contrar faptului ca imi doresc un ingeras si daca o sa dea Dumnezeu sa-l am tot nu scapati de mine ca nu o sa trec la gravidutze decat cu forta. Fiind noua pe langa voi deja m-ati adoptat si va recunosc atat de bine ca nu mai pot pleca "in lumea larga"...
Danutzule, multam fain. Citeam pe forum si am inteles ca daca faza luteala e de 10 zile nu e bine. Dupa cum imi spune FF la mine tot de 10 zile ar fi. Mi-a mai zis si Irina de chestia asat mai demult, s-a uitat in graficul meu si parca mi-a zis ceva de cele 10 zile ale fazei luteale care ar fi scurta si la mine. Ce e de facut????
Azi plec la Pitesti si in wek. o sa-mi fie tare dor de voi. deja DC mi-a creat dependenta, asa ca daca o sa am activitate
cel putin nu o sa intru in sevraj:))

Mishulina, Amely, Andicu, Iri, Costi, CAtty, Alina, Miha(Popescu)fii pe faza ca vin. Cand ai nevoie sa-ti iau ceva de la Pitesti sa-mi spui,MIRO, Ingeras si Iepuras, Lumit,Princess. DAca am uitat pe cineva
VA urez un final de saptamana ...gustos si sanatos!!!!!DELICIOS
iepurila spune:
Neata.
Feteloooor in sfarsit o zi innorata si racoroasa. N-am crezut ca ma voi putea bucura vreodata de o zi innorata.
Danutza, si eu iau notite. Mai ales in ultima vreme cand intru mai rar si se aduna mult de citit. La cat de ramolita sunt uit cine si ce a scris si cui am vrut sa raspund. Asa ca notez. RECUNOSC.
Alina, bine ai venit pe la noi. Sa-ti traiasca printesica. Asa cum ti-au spus si fetele polipii se pot extirpa prin histeroscopie. Eu am facut una jumate (motzunica stieeee) si am sa mai fac. Asa ca daca vei face aceasta interventie si vei avea nevoie de detalii spune-mi.
Nu ne-ai spus daca mai ovulezi?
Catty, condoleante si imi pare rau pentru concediul ratat.
Megbeng casa de piatra si o luna de miere dule dulce care sa dureze toata viata.
Danangie iubita, eu zic ca toate te intelegem foarte bine. Toate am trecut prin faze de disperare, tentative de abandon sau de lasat mai moale. Dar uita-te si tu suntem aici. Ne tragem una pe alta. Picam in butoi prin rotatie. E un joc bine stabilit. Regula de baza e sa nu picam toate odata. Asa ca intra in hora noastra, sterge-ti lacrimile si hai sa o luam incetisor. Cate un pas mic.
Mie de exemplu mi se pare esential in momentul asta sa afli cum stai cu trompele si cavitatea uterina (spun asta poate pentru ca aici e durerea mea).
Adriana, mi se pare o alegere buna schimbarea medicului. Ai grija de tine si de puiul tau. Va fi bine. Ai sa vezi.
Mishulina, fooooarte buna inghetata. Pupicei la fata.
Aurica week-end placut. Sa te odihnesti.
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Amely spune:
Neata fetele dragi, nu m-am putut abtine si am mai "dat o raita" inainte de a pleca la mare sa va pup pe toate, sa va zic ca o sa-mi fie dor de voi si ca vreau sa va gasesc
cand ma intorc!
V-am citit pe fiecare, sunt alaturi voi, cu sperante, cu dezamagiri, cu bucurii si cu necazuri... In fond, fiecare dintre noi trece prin astea la un moment dat, si trebuie sa fim impreuna si la bine si la greu...
Danangie, iti inteleg deznadejdea, pentru ca o resimt si eu in momentul de fata, in asteptarea rusilor (care dupa semne, vor veni), fii tare, si parerea mea este sa actionezi, ca sa fii linistita ca nu pierzi timpul, de ex: programeaza-te pentru trompe, chiar daca dureaza 3 luni, macar nu te costa asa de mult, si 3 luni trec repede, poate pana atunci ramai! Si eu tot dupa un an am ramas prima data, (chiar daca am pierdut sarcina), am o prietena care a ramas dupa 2 ani de incercari. Nu mai amintesc de alte fete de pe forum! Hai, mai mult curaj si optimism! si o sa apara si bebe, stie el mai bine decat noi cand trebuie sa vina!
Adriana, ma rog la Dumnezeu sa fie bine pentru tine si bebe, si sa va gasesc sanatosi cand ma intorc. Foarte bine ai facut ca ai schimbat dr., dupa ce "raspuns" ai primit. E inadmisibil din partea unui medic! ai grija de tine!
Auricule, la tine 10 zile faza luteala are ca si cauza faptul ca ovulezi tarziu sau ca ai CM mai scurt de 28? Oricum, vezi ce zice si dr.
Mai fete, Iepu si Mishu, mi-ati facut o pooofta de inghetata... cred ca am sa cobor pana jos sa-mi cumpar, ca nu mai poooot! Si o ma gandesc si eu la voi, na! ![]()
Fetelor, mi-e un calllddd, abia astept sa ajung maine la mare, chit ca ploua, cum zic astia la meteo!![]()
Princess, ce bine ca la Suceava e mai racoare, ca aici in Buc. e nashpa rau cu caldura asta! Drum bun si sa aveti o luna de miere de neuitat la Paris! (poate ne vedem pe acolo... fara sa stim cine suntem! ar fi amuzant!
)
Barbye, vezi ca ti-am raspuns pe PM!
Motzule, eu la CM iau antiinflamatoare, si sa stii ca ajuta foarte mult, practic... nu ma mai doare nimic! (si io am neshte dureri la rushi, de-mi vine sa...
). Dr. imi spunea sa nu mai iau de ex. algocalmin, cum luam eu, fiin'ca asta trateaza efectul si nu cauza.
cat despre PMS, sa nu fie nimeni in preajma mea atunci!
Aaaa, la mine a functionat tratamentul Liviei, pentru o buna perioada de timp am scapat de PMS.
Danutza, un
pentru tine special!
Catty, imi pare tare rau pentru concediul tau ratat, mai sunt si ghinioane, las' ca poate reusiti sa va luati cateva zile in septembrie, la un munte...ca atunci e si mai frumos...
Mihaela, pupicei si sa te gasesc cu 2 liniute...o sa-mi lipseasca versurile tale...
Alina, Cristina, bun venit si sper sa se rezolve si problemele voastre! stiti cum se spune pe aici: sedere cat mai scurta!
Ingerash, Lumit, Andicu, Miro cate un pupicel dulce-dulce pentru fiecare fata frumoasa!
Pupici si gravidutelor noastre Catrinel, Laura, Adriana, Irina! Aveti grija de voi si de bebici!
Va pup pe toate
, scuze daca am uitat de cineva, la cat de ametita sunt de la caldura asta...dar voi stiti ca va iubesc pe toate si n-o sa va suparati pe mine, nu-i asa? 
Sa va gasesc in forma!

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."