Naturiste si homeopate (10)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Elena, nu cred ca exista vreuna din noi, care sa nu ne trezim cu ochii in lacrimi cand citim ce ne povestesti. Este minunat. Sa va dea Dumnezeu multa sanatate. Si eu impreuna cu al meu sot am vorbit de adoptie (nu chiar acum, in perspectiva)ca tare ne dorim sufletele in viata noastra. Si in plus de asta am si un exemplu in familie. De asta te rugasem sa ne impartasesti experienta ta. Si acum, cand ne povestesti prin ce treci, sunt din ce in ce mai linistita. Si impacata. La urma urmei solutii exista pentru implinirea fiecareia dintre noi.

Miro, acu chiar sunt in mare incurcatura. Asteptam parerea ta cu sufletul la gura. Si cum Livia nu-mi raspunde, nu am alta varianta decat sa ma apuc sa studiez toata arhiva sa vad ce a spus candva. Ca stiu sigur ca a facut o precizare in acest sens.
Sinechiile sunt sinonomul aderentelor.

Pupicei la fete frumoase si naturiste si homeopate

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

iepurila nu te intrista ... ce incurcatura?
Nu ai ce sa mai cauti prin arhiva: singurul din tratamentul Liviei pe care-l iei este napraznicul.
Maca e nu a recomandat in trat. nat. al ei.
La fel nici BU nu recomanda deoarece este toxic in sarcina.
Asa ca iti ramane napraznicul ... care oricum e ceai ... corpul asimileaza cat ii trebuie si restul ... tushti ... afara.

Zau ca altceva nu stiu ce sa-ti mai spun. Fii calma si ia in continuare tratamentul ... pentru linistea ta intreaba si la medic sa vezi ce zice.
you si relax total daca se poate.

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

Va multumesc din suflet!
Simt ca mi s-a luat o piatra de pe inima chiar daca stiu ca v-a fi o lupta grea.
Gindurile voastre bune imi dau aripi.
Noutati va povestesc simbata dupa ce vin de la micut.
Ce v-as stringe pe toate in brate sa va multumesc!
Elena

Ultima speranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

quote:
Originally posted by Mishulina

Buna dimineata tuturor!
Elena aseara nu m-am putut gandi decat la voi,am adormit cu imaginea lui "pustiulica" in gand (cea pe care mi-am format-o eu din descrierea ta) si de dimineata m-am trezit cu gandul la...ghici ce familie fericita?
Danutzule cu mare placere te trec "oficial" pe listutza dar mi-ar fi de mare folos daca ti-ai activa optiunea PM. Asa ca fa treaba asta cat mai curand (daca vrei,bineinteles),daca nu sti cum intreaba-ma,sunt aici!
Jubica iti tin pumnii pentru duminica,hai cu vesti bune ca avem nevoie!!!

Ina

Mishu, iti promit ca intr-o zi iti voi da sa bei nu dintr-un paharut dupa o graviduta ci de la copilul meu, sa fii sigura ca atunci se vor lipi DOI.
Am sa ma rog pt tine in fiecare zi, tu mi-ai fost aproape si m-ai sustinut.
DOAMNE AJUTA-I!

Ultima speranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

quote:
Originally posted by Costi

Mishu, iti promit ca intr-o zi iti voi da sa bei nu dintr-un paharut dupa o graviduta ci de la copilul meu, sa fii sigura ca atunci se vor lipi DOI.
Am sa ma rog pt tine in fiecare zi, tu mi-ai fost aproape si m-ai sustinut.
DOAMNE AJUTA-I!

Ultima speranta!

Multumesc Elena si sa te auda Dumnezeu! Sa sti ca eu tot nu ma las "pagubasa" si inca mai sper ca ne vedem intr-o zi la un suc si un "pahar de vorba" dar asta dupa ce trece perioada asta agitata pentru voi....Poate cand mai ai drum prin Militari,daca mai vi....
Va tin pumnii in continuare ca stiu ca inca nu-i totul finalizat si imi dau seama ce incarcatura emotionala are toata treaba....Doamne-ajuta sa va vad cu bebe acasa!

Fetelor,am si eu o intrebare pentru cele care luati Maca: ati observat ceva modificari ale ciclului (durata,aspect,orice) ? Ca mie mi s-a scurtat de la 26 la 24 de zile sa parca s-a "mutat" si data ovulatiei de la ziua 12-13 la ziua 14 !!! Adica nu e prea scurta faza luteala de numai 10 zile?? Ca mie asa mi se pare....

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uoana spune:

Buna fetelor,
am reusit in sfarsit sa intru un pic pe net si am zis sa dau buna ziua. Am fost si eu la homeopata, si mi-a dat niste pastilute mici care a trebuit sa le pisez bine de tot si sa le dizlov in apa. Am trei zile de tratament, si sper sa fie cu noroc. Pe la voi cum mai merg treburile?
Cu drag Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Uoana ,ce anume ti-a dat sa iei homeopata ?Cam in cat timp ti-a spus tie ca ar avea efect?
Homeopata mea mi-a dat sa iau sepia ,tot asa dizolvata in apa .Eu ,din pacate nu vad nici un efect ,ba chiar nu mie bine cu chestia asta si sunt sigura ca n-o sa-mi vina cm luna asta ,ca m-a pus sa imi opresc administrarea de hormoni(femoston).Stau si ma gandesc ca ,poate homeopata asta ,desi mi-a recomandat-o un medic ,nu e prea priceputa .Cand am fost la consult ,ma tot intreba cate ceva si dupa aia butona la calculator ,nu prea mi-a facut impresie buna chestia asta si in general nu prea mi-a inspirat incredere .Ma gandesc sa ma duc la altcineva,dar nu stiu la cine.
Voi ce parere aveti fetelor?
Mai am o intrebare :daca iau si tratamentul hormonal si homeopat are ceva?Ca daca iau si homeopat si naturist ,am inteles de la voi ca nu e problema .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Mirona, iti multumesc pentru raspuns. Am si inceput sa iau, ca eu cu rabdarea stau mai prost! Trebuie sa fac ceva nu pot sa stau sa astept ca am asteptat destul pina la 42!

Mishulina , faza luteala de 10 zile nu-i bun! E prea scurta. Dar esti sigura ca e asa? Poate nu ai prins tu exact data ovulatiei? Si cu chestia cu activatul optiunii PM: cum sa fac, ca nu stiu. Help, please!

Jubica, iti tin pumnii pentru duminica! Si vezi, nu uita sa pui de-o parte paharele pe urma, sa se ia si la noi!

Costi, cit trebuie sa fiti de fericiti!

la toate fetele!

Mergi la inceput

danutza_c du-te in stanga sus la meniurile albastre. Acolo sub starea de spirit a comunitatii. te duci la mesaje private ... acolo cauti Optiuni ... si activezi primirea mesajelor private. Bafta!
Scumpa ... eu nu-ti stiu povestea ... sau daca am citit-o ... am uitat-o. Nu aveti copii? Esti la prima incercare? Eu regret ca nu l-am facut la 22 - 25. De ce oi fi asteptat atata timp? La voi cum e?

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Am fost azi la o noua homeopata. De data asta mi-a placut stilul ei ... si-a luat notitze, mi-a pus tot felul de intrebari si fiindca a fost programarea la o ora atat de tarzie ... ora 8.30 (caldura bat-o vina) ... luni mai facem o sedinta pe acelasi cost.

A fost singura doctorita la care am fost si care mi-a dat chitanta pe banii dati.
Ei? Ce ziceti?
Sunt sanse ... mi-a zis, de luna viitoare voi renunta la naturist ... asa ca Mishu ... sa fii pe faza, te anunt eu sa ma scoti din lista naturalelor.
La fel vom renunta la orice fel de medicamente, chiar si la duphastonul meu.
De maine incep si acupunctura. Saptamana viitoare vrea sa ma puna si la un aparat de diagnosticat prin biorezonanta magnetica.
Sunt foarte incantata ... dar cum spunea si sotul meu: tu esti foarte impresionata si foarte incantata cand te intorci de la orice doctor, apoi in timp ... iti trece.
Sper ca de data aceasta sa nu mai fie asa. ... ca tare m-am saturat de pastile, doctori , ecografii si alte cele.
Daca nici asa nu merge ... fac o pauza mare mare de la tot ce implica proiectul BB.
Hai sa ne vedem sanatoase. Va pupa Miro

Miro
My ticker

Mergi la inceput