Naturiste si homeopate (10)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romaniaau spune:

Buna dimineata fetelor!

Va citesc in fiecare zi, iau notite si fac ce pot pentru bebe.
Am intrat azi sa intreb daca inainte cu o luna-doua de FIV e bine sa incep tratamentul cu ceaiuri si tincturi, cu speranta ca se va prinde bebe.

De 3 ani facem analize, monitorizari, stimulari. Tot timpul ies bune, dar fara rezultat. Ne-a venit rindul la FIV, luna viitoare incep stimularile.

Va rog frumos sa imi raspundeti si mie aici, sau PM. Am niste emotii...si ma simt in criza de timp.
Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

Briantis, la ce homeopat mergi?Si dr.la care merg eu a tot cautat pe calculator la prima sedinta, ca sa ma incadreze intr-un anumit profil,cred.Nu stiu daca hormonalul si homeopatul se exclud dar nu e prea mult pentru organism?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Fetelor, va cu drag. Nu am disparut, sunt aici , pe pozitii, va citesc din umbra, ma bucur si rad alaturi de voi si ma intristez si sufar cu voi in momentele mai sumbre. Felicitari fetelor si felicitari si lui Costi pentru drumul ales. Sa va dea D-zeu sanatate sa va bucurati de bebicii vostri si sa ne dea si noua sanatate si intelepciune, sa va calcam pe urme cu .

Asa cum am mai zis, merg inainte cu tratamentul Liviei (varianta scurtata) combinat cu tratament homeopatic. Imi si monitorizez temperatura si ovukatia si se pare ca daca am ovulatie e candva prin ziua 20, deci intregul ciclu lunar e mai lung (ginecologul imi zisese la un moment dat ca nu e o problema ciclul de 36-40 de zile atata timp cat ovulatia are loc cu 14 zile inainte de menstruatie). Deci ramane sa vad exact cand imi vin rusii de data asta (daca vin ). Tratamentul Liviei il fac de 4 luni si cel homeopat l-am adaugat de vreo luna, cred.

In rest sunt foarte aglomerata. Am foarte mult de lucru la teza de doctorat, m-am inscris si la cateva conferinte care mi-au adus batai de cap in plus, semestrul asta am la faculta si 2 seminarii de poezie pe cap, cam pe la jumatatea lunii august ne mutam in alta locuinta si si si... Simt ca stau pe loc, ma invart in jurul cozii si trece ziua pe langa mine si din mormanul de treburi nu a scazut nimic, ba mai mult, se aduna pe zi ce trece. Si faceam aseara niste calcule, ca daca vine bb, trebuie sa ne pregatim din timp si sa avem vreo 15,000$ in cont, ca eu sa imi pot lua 6 luni libere. In plus, am avut infectia renala (cred ca a fost), de care v-am mai zis si aseara zicea medicul ca nu au reusit sa identifice nimic la urocultura si va trebui sa ma duc maine sa mai fac un set de analize, pentru a fi siguri ca nu a ramas vreo infectie ascunsa pe undeva. Asta dupa ce am luat antibiotice timp de 7 zile . Dupa cum vedeti, multe motive de stres, dar incerc sa raman optimista, sa ma bucur de sotul meu minunat, de vremea superba cu soare si cer senin, de plantele in floare, de primavara care vine, de tot ce fac si de tot ce traiesc si traim.

Va incurajez si pe voi sa fiti optimiste, sa faceti o sesiune de plans si de aruncat perne si spart vase, dar mai apoi ridicati-va si mergeti inainte, cu capul sus si cu curaj. Atata timp cat nu am abandonat lupta , exista o sansa!!!

Nu v-am uitat si sunt alaturi de voi, chiar daca mai tacuta zilele astea. Adi

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna fetelor,ce mai faceti?
Danutza,explica-mi si mie,te rog (daca sti,bineinteles)cum e cu faza asta luteala si ce se intampla daca e mai scurta,ca io habar n-am! Luna trecuta asa a fost,nu stiu daca mereu e asa: Am fost la echo in ziua 13 si aveam folicul de 17 mm.A doua s-a spart si am facut si pregnylul,asa ca sunt aproape sigura,dupa simptome ca atunci am ovulat (la echo nu m-au mai chemat....). Cu Pm-ul ti-a explicat Miro,te descurci?

Miro,ma bucur mult ca-ti place de noua dr.homeopata si ca sunt sanse,sper sa faceti treaba buna impreuna!
Adi bine ai revenit,ne bucuram sa mai aflam vesti de la tine!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Mishulina, faza luteala e importanta pentru sarcina. Ce se intimpla: dupa ce se produce ovulatia, sub efectul LH-ului, incepe si se scereta progestreon in cantitate mai mare decit estrogenii, iar efectul progesteronului e sa faca printre altele sa creasca mucoasa uterina, sa se ingroase. Ovulul eliminat incepe si se "plimba" de la ovar in trompa unde, daca intilneste un se fecundeaza (deci acolo in trompa) si oul incepe si se deplaseaza catre uter, cu ajutorul miscarii trompei, ajunge in uter unde mai sta liber ceva timp pina se nideaza, se implanteaza in mucoasa uterina. Daca vrei sa iti imaginezi: oul incepe sa "sape" in mucoasa uterina pina se implanteaza suficient de adinc, deci procesul asta dureaza aprox. 1 saptamina.

Acuma, daca faza luteala e scurta, asta e in primul datorita unui progesteron in cantitate insuficienta, chiar daca se produce fecundarea, oul saracul, nu are nici o sansa sa se implanteze pentru ca incepe menstruatia si el e eliminat odata cu mucoasa uterina. Asta daca se produce fecundarea, ca de obicei nu se produce.

Sper ca nu te-am innebunit prea tare...

Inca nu am incercat sa-mi activez PM-ul, o fac acuma dupa ce postez mesajul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Mirona uite aici mi-am spus povestea: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53244

In plus, de atunci am facut si prolactina, care poate ai citit, e mare, acuma o sa ia-mi iau Dostinex sa o aduc cu "picioarele pe pamint" si in plus iau si cele 2 maca si vitex si ma rog.

Am reusit sa activez PM, merci pentru indrumari.

Chiar daca imi e greu, la mine mereu a iesit bine pina la capat, asa ca sper ca si de data asta sa fie bine pina la capat. Si asa mi-a spus o prietena de-a mea care stie astrologie ca o sa am un copil mai la batrinete, asa ca probabil ca are dreptate. Doar sa nu fie prea la batrinete , ca au sa ma lase shalili de durere in timpul sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Buna fetelor,
Trebuie sa va intreb ceva, poate stiti sa-mi raspundeti. Sotul meu a inceput sa ia branca ursului de ieri si dupa a doua doza a inceput sa-l doara capul. Sa fie de la branca ursului?
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Crinuta branca ursului scade tensiunea si e posibil sa-l doar capul.Da-i ceai sau tinctura de maghiran ca sa nu ii mai scada tensiunea asa de tare.Si sa pape bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Asi multumesc de raspuns. Acum am vazut ca mi-ai raspuns aici si am mai intrebat si in alta parte. Nu am stiut ca branca ursului scade tensiunea. Sigur de la asta e. Multumesc inca o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Buna fetelor!
Nu v-am scris de un timp dar din cind in cind am intrat scurt sa va citesc...Costi felicitari pt.,e foarte bine alegerea ta,sa va bucurutai de el si sa fiti impreuna sanatosi si fericitii.Felicitari noilor modele sa treceti cu bine peste perioada ceea mai grea ,sa fiti sanatoase si va bucurati de dupa cele noua luni.Eu continui cu trat.natural dat de Livia,acuma abia am trecut de perioada de ovulatie desi mi-am luat temp.si in ziua 14 era 36,3 c-am scazuta rau,dar cred ca e datorita tratamentului.In schimb am facut analiza de hormoni in ziua a-3 a ciclui si urmeaza sa mai fac una saptamana viitoare(marti) find deja ziua 21-a.In prima saptamana de tratament am avut niste dureri uosare de rinichi si de ovare,mai mult ca niste intepaturi,de atunci nimica ma simt bine de la tratament decit dupa ziua a 14-find data ovulatiei incepind din ziua a 15/16 am avut usoare pierderi de singe in secretie inclusiv si azi e ceva rozi de culoare si se vede clar ca sunt urme de singe,din ce motive nu stiu problema e ca asemenea pierderi de singe in secretie le am destul de dese si am observat ca intotdeauna dupa 1-2-3 zile de la ovulatie ,luna trecuta la fel au fost . Livia mi-a supus ca probabil e vorba de insuficienta de progesteron....sa vad ce spune medicul marti cind merg pt.analiza...abia astept sa fac si analiza asta si sa i-mi spuna rezultatul.
danutza_c bine ai venit printre noi ,nu te-am observat pina acuma....eu iti urez sedere cit mai scurta si sa te vad printre modele noastre

pupici la fete! si un inceput de saptamana bun cu multe vesti bune.

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya

" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''

Mergi la inceput