Naturiste si homeopate (10)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirga spune:

Buna fetelor.
Eu va citesc cam in fiecare zi chiar daca nu scriu. Asa ca sint la curent cu ce vi se intimpla si sint alaturi de voi si la bine si la mai putin bine.
Vreau sa va anunt ca de ieri am renuntat la tratamentul Liviei pe care l-am inceput in mai. Am simtit ca nu mai pot, ma apuca greata numai cind ma gindesc la ceaiuri. Asa ca am hotarit ca voi lua in continuare doar pastilele (cat's claw, acid folic si Vitex agnus castus). Pot sa spun ca tratamentul m-a ajutat, ca acum nu mai am dureri in prima zi de ciclu.
Am sperat ca vom fi parinti prin adoptie dar am vazut ca si asta dureaza o groaza de timp. Asa ca am hotarit, in paralel, sa reluam FIV-urile si poate cu mai mult succes de data asta.
Bafta tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

Fetelor va rog sa nu ocoloiti intrebarea mea.....am scris si pe forumul unde raspunde Livia...dar se pare ca Livia numai apare...Imi trebuie, daca stie vreuna din voi un tratament pentru hepatita B...stiu ca subiectul asta nu are ce cauta aici dar macar o mica sugestie poate capat de la voi.
Va multumesc mult,
Miorita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Draga mea Mioritaus,
Am vazut intrebarea ta si la subiectul unde raspunde Livia. Si desi am avut Hepatita B in copilarie, nu stiu sa-ti spun de vreun tratament, naturist sau nu. Tot ce pot sa-ti spun e ca eu am scapat de virus si deci am dezvoltat imunitate.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna seara tuturor!
Danutza,multumesc pentru lamuriri,"in mare" asa stiam si eu ca se petrec lucrurile,ma bate gandul din ce in ce mai tare ca am prolactina marita dar pana in toamna cand sper sa reusesc sa-mi fac si eu profilul hormonal nu pot face nimic (din lipsa de bani!).
Si felicitari pentru activarea PM-ului abia astept sa te trec in listuta!
Apropo,ai fost foarte draguta...dar sa sti ca bb facuti la "batraneata" sunt dastepti...foc!
Fabya ma bucur sa te mai vad pe la noi,nu mai stiam nimic de tine!
Mirga eu una te cred ca ti-a ajuns dupa atatea luni de ceaiuri! Nu te scot de pe listuta ca tot mai faci tratament naturist,chiar daca numai cu capsule...
Iepurila,te

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Mioritaus, si eu am avut hepatita la 14 ani, nu stiu ce tip, pe atunci nu se testa virusul insa tind sa cred ca a fost B deoarece a aparut la 5-6 saptamani dupa o injectie in vena.
Ca tratament am primit Mecopar ( brr si acum dupa 21 de ani imi amintesc gustul lui de sulf ), si regim alimentar 6 luni (totul fiert sau gratar), carne de pui si absolut nimic prajit in ulei. A, si complet fara sare, nici painea nu era sarata.
Ca tratament naturist am baut tot 6 luni ceai foarte slab de rostopasca (asta a fost reteta mamei recomandata de babe nu de doctor).
Si inca ceva foarte important odihna cat cuprinde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Daaa si eu am tinut regim un an de zile. Si efort fizic interzis. Si mi s-a spus ca nu am voie sa donez sange toata viata.
Important e, zic eu, ca se poate trata.

Fetelor mi-a raspuns Livia (e super) pe PM. Da pot combina tratam hormonal cu ceaiul de napraznic si MACA.

Mishu, te mai dai cu barcuta?

Pupicei la toate.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

iepurila ti-am spus noi ca poti sa le combini. Bravo. Ma bucur ca te-a convins Livia si ce ma mai bucur e ca aud ca inca mai ne ajuta si ca mai raspunde macar pe PM daca pe aici nu.

Eu nu am avut hepatita ... dar al meu a avut, de tanar, nasol ... cu regim un an de zile, de donat nici nu se mai pune problema ... ce e rau ... a ramas cam slabut dupa aceasta boala.

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna seara fetelor!
La noi inca ploua infernal si avem o stare atat de proasta din cauza vremii....
Asa ca Iepu...da,daca ies din casa cred ca ma deplasez cu barcuta! Ma bucur ca-ti poti faca tratamentul linistita!
Va doresc o saptamana buna si plina de succese,sa va mearga totul din plin!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

buna fetele!!!!
mai intru si eu sa va salut, si sa vad ca sunteti bine!
mioritaus eu am descoperit acum cativa ani la analize ca as avea hepatita B, m-am dus la spital speriata si le-am facut mai amanuntit, si am anticorpi pt. hepatita B. deci daca am avut vreodata asta nu stiu, ca nu am tratat-o, si cred ca daca este sa treaca, trece de la sine.
eu stiu ca nu ar exista tratament pt. hepatita B, si ca cine are ramane cu ea, dar cred ca asa cum spun fetele cu regim si multa odihna se reuseste.
mirona si mie imi raspunde livia tot la PM.deci nu s-a lasat, dar probabil este f. ocupata.
adi sa fie cu noroc toate schimbarile astea, iar cand te vei mai linisti vei vedea ca vine si bb.
fetelor, va pupici pe toate si astept sa veniti cu vesti bune

cristina

Poze cu puiul meuhttp://it.photos.yahoo.com/ciuffi67

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaipopescu spune:

la toate fetele naturiste si homeopate, m-am intors din concediu de o saptamana, am citit tot ce-ati scris de cand am plecat, sunt alaturi de suferintele voastre si din pacate nici eu nu am vesti bune, desi am numarat 24 de berze si m-am rugat la ele, le-am facut cu mana sa ma vada cat de disperata sunt se pare ca nu m-a vazut nici una…azi sunt in ziua a2-a cu nesuferitii pe cap dupa doua zile de intarziere si sperante cat carul...
Costi, va felicit pt.decizia luata,sunteti de admirat pentru curajul vostru, daca pana din decembrie nu vine bb.-le nostru ne-am gandit la acelasi lucru si noi, sa adoptam si poate asa stresul de a avea copii dispare si atunci va veni si al nostru....mi-ai umplut ochii de lacrimi cand ai povestit...Dumnezeu sa va rasplateasca pe masura sufletelor voastre, sa aibe grija de voi sa fiti sanatosi cu totii si sa fiti fericiti alaturi de sufletelul vostru...
Miro, sa fie cu noroc noua dr.-ta si sa-ti reuseasca proiectul BB cat mai repede...
De maine o luam de la capat cu Bu si Maca pana in ziua 10-a, apoi temperaturile, apoi eco si asa mai departe...tocmai citeam ce s-a scris putin mai sus de BU - ca da dureri de cap la sotul unei fete si trebuie luat ceai de maghiran si sa pape bine -in conditiile in care sotul meu imi ceruse pe la pranz "papa bun"(a se citi BU), vede si el ce scrie si zice :"ne folositi pe post de cobai...sa pape bine ,ai?"...cat sunt de ca sunt cu uratii pe cap daca n-as sti ca are simtul umorului si cat e de receptiv la tratamentele naturale s-ar fi lasat cu ...
Pupici la tot de naturiste si homeopate.
Dumnezeu sa ne ajute pe toate.

Mergi la inceput