rog raspuns

rog raspuns | Autor: tomecica

Link direct la acest mesaj

Salut.Am o matusa in Germania careia i-am dat si ei adresa DC. Vrea si ea sa se logheze , incearca de 2 saptamani si nu poate[nu stiu din ce motive].Intrebarea mea este:
1- pot sa o loghez eu atita timp cit ii stiu toate datele?
2-pot folosi adresa mea de mail atunci cind o loghez?
Daca nu exista aceasta posibilitate va rog sa-mi spuneti de ce ,ca sa stiu ce sa-i raspund eu.
VA MULTUMESC

luminita mamica ALEXIA[ 9 luni] si ADRI [6ani si 9 luni]

fotografii

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

alta adresa de email nu ai?da alta adresa de email,nu pe aceeasi care ai dat-o pt inscrierea ta ^. normal nu e nici o problema!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

bine,voi da adresa ei de mail.
multumesc de raspuns

fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

tomecica,
1. cam greu sa o loghezi tu pt ca tb sa se logheze la PC-ul pe care il foloseste...
vorbesti de logare sau de crearea contului? Contul poti sa il creezi tu fara probleme

2. la logare nu se cere adresa de email, doar la crearea contului si atunci nu poti folosi adresa ta. Vei primi un mesaj cum ca adresa e folosita de alt utilizator.

quote:
Initial creeata de tomecica

Salut.Am o matusa in Germania careia i-am dat si ei adresa DC. Vrea si ea sa se logheze , incearca de 2 saptamani si nu poate[nu stiu din ce motive].Intrebarea mea este:
1- pot sa o loghez eu atita timp cit ii stiu toate datele?
2-pot folosi adresa mea de mail atunci cind o loghez?
Daca nu exista aceasta posibilitate va rog sa-mi spuneti de ce ,ca sa stiu ce sa-i raspund eu.
VA MULTUMESC

fotografii

Mergi la inceput

care este diferenta dintre "logare"si "crearea contului"
ideea este ca ea vrea sa devina membru , sa participe la discutii.Nu stie cum si m-am gindit ca o pot ajuta eu.Completam formularul de inscriere cu datele ei.SE POATE?

fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Procedura este identica cu cea pe care ai parcurs-o tu cand te-ai inscris. Singurele diferente la inscriere sunt numele de utilizator care trebuie sa nu mai existe si o adresa de email pe care va primi confirmarea inscrierii aceasta adresa bineinteles sa nu mai fi fost folosita pt o alta inscriere. In rest este identica procedura. Daca consideri ca nu te descurci te putem ajuta pana la crearea contului iar dupa aceea acest cont il veti putea modifica (personaliza) dupa plac.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

multumesc pt. raspuns.

fotografii

Mergi la inceput