Copilasi de martie-aprilie 2004 (64)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

neatza fetelor!!
Hop si eu matinala la cafea!
Clauditzo,am facut un album nou la bebelusi de martie aprilie!
Am vazut ca s-a intors si Alina!
Multumim mult pentru aprecieri,pozele sint intr-adevar grozave,cele cu Raul si Amelie!
Va pup pe toate,ma duc sa citesc un pic in urma,sa vad ce s-a mai intimplat pe la mamici !

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Neatza!
Am ramas datoare cu povesti, insa va avertizez ca nu am talentul lui Rayu la povestit.
O sa incep cu inceputul, of course.Pe avion a fost nasol pina a adormit Thea, adica la vreo 2 ore dupa decolare, pina atunci mi-a scos peri albi, voia sa circule prin avion, nu avea rabdare sa stea in brate la mine nici s-o picuri cu ceara.Dupa ce a adormit ea frumos pe scaunul dintre mine si Vlad( a fost un nene steward amabil si a mutat persoana de linga noi ca sa avem noi loc toti 3 pe scaune), a inceput Vlad cu fitzele, ba nu poate dormi, ba nu intelege la televizor (ca era in italiana), ba ca de ce nu dau desene animate, etc., am crezut ca o iau razna, insa intr-un final a adormit si el si am zis ca dorm si eu o tzira(vise maica), dar cum aveam locuri in fata, se circula pe la picioarele noastre intr-o veselie, asa ca pe cind atipeam si io se gasea cineva sa treca pe-acolo si gata somnul meu, in concluzie n-am dormit deloc pina in Romania.In fine ,am ajuns in Romanica mea draga, acolo toti bunicii pe noi, Thea speriata incepe sa urle dupa mine, abia puteam sa ma duc la baie in prima saptamina.Eu si Vlad am fost ok, insa Thea a fost cea mai data peste cap avind in vedere ca a schimbat radical mediul, nu a mai vrut sa adoarma singura in patut( nu era patutul ei), asa ca am inceput operatiunea leganat cu caruciorul pina ameteam, o mutam in patut si noaptea cind se trezea urla si trebuia sa o iau cu mine in pat.La vreo 3 saptamini a facut rosu in git, i-am dat antibiotic care s-a dovedit a fi prea slab si la 3 zile dupa ce l-a terminat, a recidivat, insa cu alte chestii in plus, adica diaree, voma, refuza sa manince.Am chemat medicul urgent, ne-a dat alt antibiotic mai puternic si parea ca trece, dar la 2 zile alta tura de vomat, urgent la medicul pediatru la spital,analize, ecograf( ingrozitor a fost sa o vad cum se chinuia cind ii lua singe) de unde a reiesit ca avea o bacterie si o inflamatie a cailor biliare.Asa ca ne-a dat ampicilina injectii si o gramada de alte medicamente(metoclopramid, ecoflorina,smecta si ceva antivomitiv), dupa care era ok, mai avea de facut 2 injectii si iar a vomat, ne-am dus la medic din nou si cind a vazut-o a zis ca e deshidratata(refuza sa manince si sa mai bea lichide cit ar fi trebuit)si o pune la perfuzii( a fost groaznic pina i-au gasit o vena sa-i puna branula, au intepat-o de 3 ori, plingea de ti se rupea sufletul si striga printr lacrimi "gaca", adica gata.Dupa perfuzie , a doua zi si-a revenit putin , doar ca refuza sa manince cu lingurita si ii faceam chiftelute cu legume si piept de pui fierte pe care le devora.Toata chestia asta a durat 3 saptamini si citeva zile, insa de cind ne-am intors acasa papa cu lingurita si incepem sa adormim singurele, doar ca noaptea se trezeste si plinge si vrea cu mami in pat.Asta a fost partea nasoala a vacantei noastre.
In alta ordine de idei, mi-a placut acasa, doar eram cu ai mei, desi ma mai plictiseam citeodata.Nu mi-am mai gasit nici un prieten bun acasa, toti sint plecati, asa ca ma plimbam cu copiii si cu socrela prin oras, ieseam la iarba verde cind nu ploua, asta pina a venit sotulica si fratelo cu cumnata( care sint in Franta)si a fost super.
A trecut foarte repede si n-a mai fi vrut sa vin mai ales ca Vlad a ramas in Romania si mi-e un dor de el... .Termin aici sa nu va plictisesc de tot, poze o sa pun saptamina asta intr-o zi.
V-am citit asa pe fuga( ca e tare mult de citit), am vazut ca avem o mamica noua careia in spun un bun venit, am citit de intilneala lui Rayu cu Clau( super faina, si pozele la fel), mai trebuie sa ma uit si la alte poze sa vad cit au mai crescut copilasii.
Va pup si sa aveti o zi buna.

Anca, mamica de Thea si Vlad

"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Am uitat sa o felicit pe Mikkky pentru minunea Daria, sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa si sa va bucurati de amindoua 100 de ani.

Anca, mamica de Thea si Vlad

"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Alona, dar ati avut ceva peripetii cu Thea! Bine ca si-a revenit micuta si ca in general v-ati simtit bine in Ro.
Cred si eu ca ti-e dor de Vlad!! Dar el ce-a zis? A fost bucuros sa ramana in Ro? Va merge la scoala acolo in septembrie?

Clau, doua zile (fara internet) trec repede. E adevarat ca trec mai greu decat doua zile cu internet; dar tot trec ele!

Elena, de Bucuresti ne-ai zis. Nu ne zici ceva si de Brasov? Ati fost si prin imrejurimile Brasovului sau doar in oras ati stat?
Si am uitat sa va intreb pe tine si pe Clau daca v-ati vazut si cu Veve sau doar ati vorbit la telefon?

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Malina, uite ca si Danut creste ca in povesti, chiar daca s-a mai luptat el cu alergiile si tu cu el sa manance mai mult.

Laura, cat urasc si eu tantarii! Sper sa-i treaca Dariei.
Apropo de ghetutele ortopedice, imi aduc aminte ca nepotelul meu drag a avut dar el era sigur mai mare de 2 ani cand a inceput sa le poarte.

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Alina draga ,mi s-a facut parul maciuca sa citesc prin ce ai trecut cu Thea,scumpa de ea!!Si Amelie mi-a facut in ultimele doua zile circ cu vomat,deshidratare ,etc etc,am fost la doctor si ne-au dat o lista lunga de doctorii(sint innebuniti medicii romani dupa medicamente,ceva de groaza)dar nu i-am dat nimic,decit un pic de nurofen.Am fost azi cu ea la medic aici,si ne-a spus sa nu dam copilului absolut nici o doctorie,decit apa multa si sa o obligam sa manince,atit.
Daniela,am sunat-o pe Veve cu Clau,dar la o ora cam nepotrivita ,am vorbit pina ni s-au terminat banii de pe mobil,si sper ca ne iarta ca am sunat-o la o ora tirzie in noapte!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Cafeaua e gata ! Cine vine ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Laura a ramas singura la cafea, saraca... of, of..

Anca, ma doare sufletul cand citesc prin cate a trecut saracuta Thea... draga de ea. Si saraca de tine... imi inchipui cat de greu ti-a fost s-o vezi asa. Halal concediu...

Ela, da-ne un semn daca etsi in ucuresti. Ma gandesc la tine si la Cristine. Sper ca a fost o febra trecatoare si ca nu ati avut peripetii urate. Cristinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Bine ati revenit fetelor plimbarete si bine ca s-au terminat necazurile cu copilasii. Sa ne bucuram ca avem totusi copii sanatosi in general. Mai fac ei raceli si alte alea, dar oricum nu putem spune ca sunt probleme asa de mari, chiar daca la momentul respectiv credem ca numai ai nostri sunt cei mai bolnavi. Am fost acum la Metro si am vazut un copilas de-mi venea sa plang si sa-i multumesc lui Dumnezeu ca am un copil sanatos. Avea acel copiul o boala rara. Nu stiu exact cum se numeste, dar am vazut de curand un documentar la tv cu ea. Cred ca ii zice Progeria. Cumplit.
Alexandru e si el mai bine acum, mai tuseste din cand in cand, dar cred ca tot cu lapte si miere ii va trece pana la urma. In schimb nu mai mananca de loc. Chiar de dimineata nu s-a mai trezit sa bea lapte. Si a slabit vizibil. Asa ca ne-am hotarat si noi sa plecam la munte la bunicii mei de la Breaza. Plecam sambata si cred ca vom sta 1 sapt. Poate isi revine acolo cu mancatul. Un alt motiv pt care plecam e ca mai merge cu noi si unchiul meu cu masina lui si eu cu a mea. E primul meu drum lung si am ceva emotii. Nu sunt nici o vitezomana, dar e mai bine ca mai e cineva cu mine.
Va pup si sper sa mai intru pana plecam.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Andreea, drum bun si distractie placuta la munte! Ce bine ca mai ai bunici... Sper sa ii revina pofta de mancare puisorului si sa va intoarceti cu bine.
Asa e, sa-i multumim lui Dumnezeu ca avem copii sanatosi! Intr-adevar bolile de care ne mai plangem noi, maraielile si mofurile la mancare sunt fleacuri... Doamne fereste pe toata lumea de copii bolnavi - necaz mai mare nu exista pe lume...

Mergi la inceput