Copilasi de martie-aprilie 2004 (64)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Slaba miscare azi! Eu ma misc mai greu acum ca sint pe dial up si pina mi se incarca o pagina ma apuca ziua de miine, din acest motiv o sa intirzii si cu pozele, am pus citeva, dar la a doua tura m-au deconectat si m-am enervat, asa ca o sa pun poze doar luna viitoare cind trec pe cablu.
Daniela, intr-adevar mi-e tare dor de Vlad, imi lipseste cumplit de mult, dar imi spun in fiecare zi ca lui ii e bine acolo, are deja multi prieteni si e fericit ca poate sa mearga in parc(in spatele blocului) fara sa-l insotesc, ceea ce aici nu faceam.A inceput sa fie un pic mai independent, ceea ce ma bucura.O sa mearga la scoala in septembrie, sint convinsa ca o sa-i fie greu la inceput pina o sa-si dea drumul in romaneste(desi si-a imbunatatit romana simtitor cit am stat acolo).
Thea s-a simtit extraordinar la ai mei la tara, era toata ziua afara( cind nu ploua), s-a bucurat de toate animalutele de pe linga casa, stie cum fac toate, ce sa mai, a fost in largul ei acolo.Vorbeste multe in limba ei, citeodata stau si ma gindesc oare ce vrea sa zica, dar ea imi arata si cu mina ce vrea(ca deh mami e tonta si nu pricepe).
Gata , ca imediat ma taie astia si pierd tot.
Va pup

Anca, mamica de Thea si Vlad

"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Micky, n-ai mai scris de mult, sper ca totul e OK cu voi. Parca ultima data cand ai scris urma s-o duci pe Malina la medic - avea ceva pete pe corp. Sper ca a fost doar o sperietura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

La mine n-a mers site-ul ! Imi spunea ca e inchis pana pe dat de 16.08.2005 , dar sa mai incerc ca poate ii dau drumul.

Ce bine ca merge acum ! Cafeaua am baut-o, dar daca vreti si voi una , ma conformez !
AAAAA, era sa uit, am tuns-o pe Daria ! Se scarpina ingrozitor de mult , avea capul plin de bubite, asa ca pana la urma am cedat si am tuns-o marimea 2.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Simo, n-am nimic, doar o lene crunta plus un forum hackuit care abia merge.
Malina-i ok, bubitele erau de la caldura si deja i-au trecut. Insa ii ies maselele, 2 i-au iesit de ceva vreme (desi eu le-am descoperit abia acum 2 zile) iar a treia e pe drum, si ne-a tinut nedormite toata noaptea .
Iar daria creste pe zi ce trece, deja hainutele au inceput sa-i ramana mici, a inceput sa gangureasca si sa zambeasca constient cand vorbesc cu ea si ce m-a socat, deja se rasuceste de pe spate pe burta (a facut-o de cateva ori pana acum, prima data am zis ca-i intamplare, da' de unde, se chinuie minute-n sir pana reuseste). Sta din ce in ce mai mult timp treaza si deja a inceput si ea sa semene a omulet. Si e la fel de cumintica, asa cum m-a obisnuit dintotdeauna.

Cam cu astea ne laudam noi! Si cu ceva planuri de concediu, spre sfarsitul lui august si inceputul lui septembrie vrem sa mergem si noi la mare. Am lungit-o cat mai mult ca sa mai creasca daria, dar la 2 luni zic eu ca-i de-a dreptu rezonabil, nu ?!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

E, iaca-ma-s aparind si eu...o data pe an si iar dispar...desi va mai citesc din umbra.
Ma bucur ca micutii strengari sunt in mare bine si sper sa citesc numa de bine de ei. Noi, botoghina ca de obicei si ca si copilasii vostri am inceput sa vorbim, ba pe limba ei, ba pe a noastra, cel mai mult imi place cind zice pisssi si paiu. In rest citeva cazaturi in cap, o febra mare, dinti...de-astea.

Duminica plecam si noi, in sfirsit la mare in 2 mai (maica-mea ride, ca zice ca la nudisti Ioana se va incadra cel mai bine in decor) si sper sa nu avem peripetii (multe).
va sarutam
gabi si ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ciau!
No apar si eu dar nu stau prea mult ca trebuie sa veghez la somnu a doi ingeras...nu n-am nascut nici n-am infiat (nu ca nu mi-ar placea) Prietena mea din copilarie care are o fetitza de de 8 luni jumate s-a apucat de renovari si la ei se sparge, se...si am dus-o la noi sa doarma...ma tot bag in camera si mor cand ii vad ce frumos dorm amandoi...Alexandra e in patutu lu Raul si el ca un cavaler i-a cedat locul si doarme in patu mare...si dorm, numa nu sforaie

Ma dispera cat de greu merge forumul asta...cica a fost hackuit Am auzit ca pana si titulaturile au fost schimbate

Claudia&Raul (01.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

asa se explica lipsa de actiitate pe forum.
gabi bine ai revenit, poate intri mai des de acum incolo. drum bun s distarctie palcuta fara probleme.
avemsi noi o sapt concediu, ne ducem la bunici la cassa la cureta de Arges.
weekend placut.

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

AM intrat special ca sa ma laud De cateva zile Raulica si-a dat drumu la gura...azi m-a terminat "VIAU SI IO" ...la inceput n-am priceput si urla bietu copil la mine sa-i dau si lui apa, eu beam apa...tarziu mi-am dat seama ce vrea...
-adisi...adidasi
-ceau...siau
-multumesc - mesc sau tesc...depinde de zi
-cu placere ...cu plasere
- te iubesc...tumbesc
si multe alte cuvinte dar acum nu-mi vin cap...suntem in culmea fericirii

Claudia&Raul (01.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Vai, Clau sunt geloasa cate zice Raul! Bravo lui si Lara la fel.
Alina, imi pare rau ca a trebuit sa ajungeti la medic in tara. Si Tudor s-a imbolnavit putin cand am fost noi in tara, dar nu am avut chiar asa peripetii cu medicii. Cred ca a fost frumos sa vezi Baia Mare vara, eu tanjesc sa merg cu corul undeva si sa fac drumetii de o zi, plus ca si eu ma gandesc ca il privez pe Tudor de viata de la tara. Eu am crescut la bunicii mei si cele mai frumoase amintiri le am de acolo.
Mickyy, ai doua fete mari deja, cateodata ma gandesc ca, cresc prea repede si nu apuc sa ma bucur destul de el.
Tudor inca nu vorbeste ceva inteligibil, doar mama, tata, papa, apa, in rest ale lui. Maine pleaca bunica si suntem foarte tristi. Am inceput sa il las sa doarma la gradi, dar nu vrea deloc si adoarme acasa dupa-amiaza tarziu si tot programul ii e dat peste cap. Nici nu vreau sa ma gandesc la ziua de luni cand va sta toata ziua acolo ca si asa dupa ce l-am lasat sa doarma il scotea maica-mea pe la 3. Uf!

Tudorel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Rayu, foarte frumoase pozele. Se vede ca toata lumea s-a simtit foarte bine in vacanta.

Tudorel

Mergi la inceput