Copilasi de martie-aprilie 2004 (64)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Cand au plecat Ryu si Cata ca eu tot mai trageam speranta ca ne mai vedem odata ....

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Clau, le asteptam ! Si pozele si mesajele Elenei !
Oana, doctorul ( si cica e unul bun ) ne-a recomandat cu ardoare ghetutele de la o fabrica din Bucuresti ( parca ). Costa doar 1.800.000 lei. Cele din comert nu sunt bune ca sunt prea moi. Ale lui erau rigide, mai inalte cu cinci cm decat glezna, cu talonetul foarte tare si erau extrem de urate ! Aratau ca niste ghete pt oameni bonavi, dar cica daca vrem sa avem mers de manechine trebuie sa le poarte copilasii nostri.
Am sa urmez si eu exemplul Hanei si am sa-i fac analize la sange Dariei, pt Vladut i-au recomandat ( si pediatrul si ortopedul ) inca o sesiune de Vitamina D ( injectabila ). Sunt tare curioasa cum sta Daria cu Ca si Fe.

Chiar ce greutate mai au copii vostri ? Daria a fost cantarita in spital sambata trecuta si avea 13.450 kg. Acum e posibil sa mai fi slabit putin ca n-a mancat cine stie ce din cauza caldurilor.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Oana, Rayu si Amelie au plecat pe 7 iar Catalin mai repede pe 5...dar fetele, adica Rayu si Amelie au tras o fuga si pe la spital, au facut intoxicatie Iar in ultima saptamana au fost tot pe fuga

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Laura parerea mea e ca poate ar trebui sa consulti inca un ortoped pentru ca din cate stiu eu piciorusele copilasilor pana pe la 2 anisori nu drepte, au tendinta de a calca ba pe interior ba pe exterior, ca sa aiba echilibru...
Al meu saptamana trecuta avea 82 cm si 12,5 kg!

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Da, Clau, asa ne-a spus si doctorul. Cica e normal la varsta ei, si ca i se va corecta mersul dupa doi ani , folosirea tricicletei ( bicicletei ) ajutand foarte mult. Ghetutele, el le recomanda ca fiind bune pentru formarea piciorului, pt "cresterea " lui sanatoasa, cele din comert fiind mai mult estetice decat "corecte". Dar aratau urat, parca erau din tabla. Iti dai seama ca daca ar fi fost sa fie nevoie de ele, le purta saracu copil chiar daca eu , in genere mamicuta tampitica considera ca nu se asorteaza cu hainele copilului.

Mergi la inceput

http://pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/detail?.dir=bdbb&.dnm=996e.jpg&.src=ph ...aici sunt cateva poze...nu va speriati:))

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

http://pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/detail?.dir=bdbb&.dnm=6aba.jpg&.src=ph
Asta a fost atmosfera generala dupa cate imi dau eu seama ! Bravo voua ca v-ati lipit, ca va intelegi atat de bine si ...ca sunteti asa de frumosi si frumoase !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Credeam ca sunt prima care le vede, dar Laura mi-a luat-o inainte. Super poze si voi la fel. Cred ca va fi cea mai vizionata adresa azi.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Laura ai dreptate...a fost o atmosfera de vis...si da a fost cu mult lipici...eu pe Rayu o simt ca si cum ar fi surioara mea, cu care de altfel se aseamana fff bine si fizic si psihic
Ati vazut o asemanare intre noi?? Radem amandoua cu toata gura
Abia astepta anu viitor cand copilasii nostri vor fi mai mari si ne vom putea face de cap si mai si

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bebe2004

Credeam ca sunt prima care le vede, dar Laura mi-a luat-o inainte. Super poze si voi la fel. Cred ca va fi cea mai vizionata adresa azi.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Noua cel mai mult ne place poza asta...numa ca trebuie sa merg la un studio sa ma decupeze ca stric aspectu

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput