Copilasi de martie-aprilie 2004 (64)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Daniela, felicitari Larei! Si noi avem discutii de genul: " A venit mama si tata. Papam si apoi plecam afara" sau "Mia doarme azi cu mama si Lucas cu tata" - cam tot in felul in care descrii tu, cu gesturile si sunetele de rigoare.
Cum stai cu impachetatul?
Ai primit ultimul meu mesaj?

Weekend placut la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Simona, draga mea, multumesc! Imi imaginez cum sunt conversatiile voastre cu Mia si cu Lucas, mai ales daca incep sa vorbeasca amandoi in acelasi timp!
Da, da! Am primit ultimul mesaj de la tine dar raspunsul (salvat in computer) n-am mai apucat sa ti-l trimit. Sper ca in seara asta sa-l completez cu ce mai aveam sa-ti zic si sa ti-l trimit.
M-am apucat si de impachetat. Am inceput cu lucrurile marunte (hainele ce nu le purtam acum) dar mai am destul de lucru. Nici nu-mi vine sa cred ca intr-o saptamana ne mutam.
Sa speram ca gasim in weekendul acela sa inchiriem un camion mai mic, ca sa putem muta lucrurile mari. Este exact perioada cand incepe noul an universitar si vin studentii in oras.

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Am fost si la ortoped azi,linistita crezand ca nu am sa aud ceva de rau.Cred ca niciodata nu am fost mai linistita in drum spre doctor si...,surpriza.Lipsa de calciu care i-a iesit in analize se vede si aici pentru ca are tendinta de a merge cu calcaiul spre exterior.Nu e grav,dar am inca o problema de rezolvat,care s-ar putea,mai mult ca sigur,sa ne coste 1.800.000 la cateva luni.Atat ne costa ghetuta ortopedica.Dar ce sa facem? Si am aflat ceva nou,are picioarele drepte,un fapt mai rar intalnit la un baietel,care de obicei are paranteze.Oare n-au innebunit doctorii? Sa ma rog acum sa faca paranteze ca asa se poarta la barbati?
Nedda,felicitari pentru realizarile fetitei! Abia astept sa-mi vorbeasca si Vlad ca sa-l pot intelege pentru ca acum doar vorbeste toata ziua dar nu inteleg o iota.Eventual daca vrea ceva imi arata cu degetelul sau tipa.Dar mi-e drag asa cum e!!!
Va pup dulce acum,nu cred ca am sa mai am timp pana maine dimineata cand plecam!!!
Hana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Neata si de la noi !

Ne-am plimbarit tot week-endul si ce bine a fost ! Daria a fost o cumintica si o dulce !
Azi noapte au piscat-o si pe ea tantarii ( in casa cu doua aparate in priza !!!!!!! ) Are trei galme mari iar una dintre ele are o gaura ( unde si-a introdus nemernicul trompa ) de-o vezi cu ochiul liber ! Am dat-o cu fenistil, sper sa-i treaca repede. Parca si alcoolul iodat era bun , nu Hana ?
De fapt cred ca ati si plecat in concediu ! Sa aveti vreme frumoasa si sa va distrati !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

A, am fost si noi cu Hana si Vladut la ortoped. La noi e bine, cica aduce piciorul drept putin in interior din cauza ca nu are muschiul ...( de la fund ) bine dezvoltat, lucru des intalnit la BBi si se va rezolva prin mers pe tricicleta.

Mergi la inceput

La Galati e innourat si foarte frig ! Mi-a inghetat picioarele in saboti !
Voi ce faceti ? Unde sunteti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Io-s aici!
...am fost cu Raul la dispensar pentru ca l-a muscat tzantzarii de cap si se tot scarpina, iar azi dimineata m-am uitat la el in cap si surpirza bubitele s-au infectat, au facut un varf de puroi...sa mor de spaima cand am vazut...fuga imbracat copilul si mers la medic...si aici nervi...auzi la tampita sa-i pun spirt pe bubite ca sa se usuce...imi venea sa o strang de gat...am luat copilul si am mers la farmacie, a venit tipa s-a uitat la el la caput si mi-a zis c anu e puroi, am doar impresia, e cojita...ca cica a rupt bubitele si au facut cojita...mi-a dat un spray antiimflamator, antialergic, antipruriginos cu antibiotic..am luat sprayu si m-am dus la alt medic pediatru care mi-a confirmat cele spuse de farmacista...am dus copilul acasa, l-am lasat cu bunicii si m-am intors la pediatra lu Raul si sa te ti ce a fost pe capu ei, ca nu e prima oara cand ma baga in boala si imi da fel si fel de diagnostice ...asa ca m-am razbunat...mai am doar sa retrag fisa pruncului de la ea...

Dar chiar asa pe unde umbla fetele astea?? Sa o asteptam si pe mama rayu care a ajuns acasa...deocamdata tristete mare la ei acasa dar isi revin ei

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Buna, Claule ! Cum ii spune spray-ului ala minune ? S-o dau si eu pe Daria ca si ea a avut o intalnire cu tantarii aseara !
De ce e tristete la Rayu acasa ? Pentru ca au parasit Romanica ? Chiar pozele de la intalnirea de la Brasov nu le-ati pus pe site , nu ? Sau le-am pierdut eu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Buna fetelor ce mai faceti ?Chiar asa clau sa nespui cum se numeste sprayul .Alex a mea doarme acum si eu ma delectez la un film cat fierbe ciorba ,ce mai boierie pe mine!
Hanna m-ai bagat la idei ca Alex calca cu laba stanga in interior.

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Laura, e Oximed...eu stiu ca e fff bun...am citit si de Daria...vezi sa nu patiti ca noi...pe bune, Raul tare mult s-a scarpinat in cap de am crezut ca are paduchi si cand colo surprize surprize

Tristete pentru ca nu mai sunt in Romania...dar las ca le trece lor...Rayu, Cata veniti la mama de va

Poze?? astept si io s ale puna mama Rayu pe site...abia astept sa le vad...va asigur d epe acum ca sunt mortale

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput