M-am hotarat ......adoptie (17)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meme spune:

Si noi avem o catelusa maidaneza,cred ca apare si in unele poze.Anca o trateaza ca pe surioara ei,ii pune apa,ii da sa pape si mai nou,cand punem muzica incearca sa o invete sa danseze.Sa vedeti cat indura biata Tina si cum se lasa zgaltaita intr-un ritm dinamic .Cateodata o gasesc pe Anca dormind cu capul pe Tina,sau strangand-o strans in brate.De fiecare data cand are ceva de rontait in manuta ii da si lui Tina .Zilele trecute a venit sa ma anunte ca i-a dat papa catelului si ce mi-a fost dat sa vad?Desertase toata punga cu biscuiti pentru caini(vreo 2kg) intr-un morman in care Tina deja se infipsese.Chestia este ca nu este un caine mare,are vreo 12kg.,asa ca portia care ii fusese pusa la dispozitie ii depasea cu mult puterile.
Eu sunt foarte fericita ca sunt impreuna si imi iubesc "fetele".

http://community.webshots.com/user/danancamm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

pasho,
Ti-am scris un mail.
Please, cand ai timp, raspunde-mi pe mess sau mail (sau telefon-daca poti).
Mersi mult anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

Fetele, cele mai vechi si care a-ti avut initial bebitzu in plasament , ce acte a trebuit sa duceti la firma pt concediu de crestere?
Piticul meu a fost cam agitat din cauza caldurii, dar noaptea de citeva zile doarme de pe la 11 pina la 5.In rest e bine , a vut la ochisor un fel de conjunctivita luata din spital dar ne-a dat dr niste picaturi si ne facem bine.


O zi buna va doresc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_112 spune:

Buna fetele!
ina eu am dus doar copie dupa hotarirea de plasament si copie dupa certificatul de nastere atasate la o cerere facuta de mine si mi-au spus ca este duficient.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns o mamica fericita spune:

Ina sa-ti traiasca puiul mare, sanatos sa va bucurati de el. asteptam vesti mai multe despre cum e sa fi proaspata mamica. eu am facut cerere tip pe care o fac toate mamicile si am mai dus si o copie dupa hotararea de plasament.
gata ca nu am terminat bagajul de facut. ce ma faaaaaaaaaaac ca nu ma pot abtine sa nu intru sa ma mai uit putin.Lorelei si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_112 spune:

Veronici si eu am un pekinez si chiar am intrebat cand am facut dosarul ptr. adoptie si cand a venit asistenta sociala acasa daca afecteaza intr-un fel prezenta catelului in casa si mi-au spus ca nu este nici o problema ,,asa ca stai linistita ca nu are de ce sa-ti afecteze la atestat.Si acum dupa ce am luat-o pe printesa in plasament si au venit acasa de la dpc nu mi-au zis nimic .
Sa aveti o zi excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Ina, eu nu am avut plasament, dar beneficiezi de CIC si la plasament si la incredinatre (cazul meu). Actele pe care trebuie sa le duci sunt: hotararea de plasament, certificatul de nastere al copilului si faci cerere de CIC pe baza acestor acte.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

Adica toate aveti catei ,nu?
Si eu am un boxer de 3ani si jumatate pe care-l iubim ff mult.
Nu cred ca un animal impiedica cresterea unui copil,din contra!

corina urziceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Nu, nu toate avem catei; eu am pitici (pe creier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:


Nu esti normala Rozi. La pitici pe creier ma inscriu si eu, dar ai mei sunt mai maricei!
Caine am la mama.....nu pot sa o iau pentru ca draga de mine am dezvoltat alergie la caini dupa ce am dormit ani de zile cu ea in pat..... Acum nici nu pot sa ma apropii de ea....(tot de la pitici mi se trage).

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput