Cum a fost la inceput....si nu numai!
Raspunsuri - Pagina 6
aissa spune:
Eu una sunt sigur convinsa de ochii lui Eric!
aiuras spune:
Fetelor ce frumosi sunt copilasii nostri!
Asta pentru ca sunt asa de iubiti. Au norocul sa fie iubiti nu numai de parinti si familie dar si de cei de aici de pe forum care ii invaluie in gandurile lor bune.
silvia_112 spune:
Buna fetelor!
Va felicit ptr. bebelusii frumosi care ai aveti si va arat si poze cu printesa mea.
http://photos.yahoo.com/silvia_dinu2003
inapopescu spune:
Silvia e frumusica foc printzesica ta...sa va traiasca si sa fie sanatoasa.
Pupici
http://community.webshots.com/user/inapopescu
aissa spune:
O adevarata printesa ai Silvia! Sa iti traiasca si sa te bucuri de ea!
patri spune:
Sa va traiasca bbicii, Silvia ai o minune de fetita (asa cum i-mi doresc si eu!)si am vazut si un baiatel dragut si micut, e extraordinar, Ina
Va pup bbicii si -mi doresc sa ajung si eu sa ma mandresc cu poze...!!!
patri
silvia_112 spune:
Hei fetelor!!!Pe aici nu mai scrie nimeni????
Hai sa va spun eu...ieri am fost cu printesa la vaccin,am fost dupa-amiaza pe la ora 18.00.Toate bune si frumoase,am ajuns acasa a dormit pana pe la 22.30,s-a trezit a papat laptic si dupa aceea a inceput sa aiba febra ,sa plinga,o durea si piciorusul ,asa ca am stat pana pe la ora 2 cu ea in brate pana si-a facut efectul siropul pe care il dadusem mai devreme.Eu cand am ajuns acasa de la policlinica i-am pus un supozitor preventiv dar tot mi-a facut febra.Asa ca asta am facut noi la acest vaccin,sper ca la celelalte sa fie mai bine.Acum este bine nu mi-a mai facut febra ,n-o mai doare nici piciorusul.Astept vesti de la voi acum.
Pupici la bebici si mamici
asi spune:
Azi Razvan implineste un an jumate.Nici nu im vine sa cred.A trecut atat de repede timpul ca parca ieri il sarbatoream la 1 an.
Azi cand eram in parca a inceput sa repete toate cuvintele pe care le auzea.E tare dragut!
Familia mea
Razvan
aissa spune:
Ispravile unui copil cuminte! Vizionare placuta!