Cum a fost la inceput....si nu numai!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Aissa super poze.Sa-ti traiasca pitica!
Si Razvan doarme cel mai bine in genunchi.Habar nu am cum reusesc sa doarma asa de bine ca eu as amorti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

Mai Aissa,nu stiu ce sa mai zic dar parca ieri era o mogildeata de om si acum trage de sertare. Sincer as vrea sa-l vad si eu pe Andrei mai repede ca sta macar in fund sau isi tine capul...ca e cam desirat cum zice sora-mea...dar asa e el mai lung si din cauza asta pare asa..
E o dulceata printzesica ta..
Pupici

http://community.webshots.com/user/inapopescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Aissa, fetita ta, pe zi ce trece e tot mai frumoasa, acum vad ca e mare, sta in picioare, azi maine sufla in lumanare...Am tot citit despre voi acum 1 an, cum erati in situatia noastra, va chiar invidiez ca ati scapat asa usor, in anul acesta totul e f complicat, eu ma lupt cu nu stiu cine ca sa incep sa misc ceva la dosarul fetitei-vare a ramas pe loc nu se stie dece...CRED CA BIETII COPII NICI NU EXISTA PANA CINEVA INCEPE SA SE INTERESEZE DE EI,te lupti cu un sistem care nu prea stie ceva, spune ca totul e in interesul copilului, dar cui ii pasa de copiii aici? Voi stiti ce inseamna un copil abandonat, care ajunge un dosar pe masa cuiva, si se uita acolo...ieri am vazut si 2 frati gemeni de 4 ani, ma gandesc ce sansa au in viata bietii fartiori...Se tineau de manuta si spuneau ca sunt gemeni, si cuminti, si nu semanau defel.Orice faceau intrebau daca e voie, s-au legat de sotul prietenei mele si spuneau ca ei numai cu nenea merg, ca nu vor cu fete , ca ei sunt baieti si barbati...Sunt cei mai mari din centru, si acolo ii tine pana la 6 ani, ce se va intampla cu ei dupa? Ce sanse au in viata? Au o mama bolnava si schizofrenica, bunicii nu vroiau sa renunte la ei, dar acum au murit...I-as fi luat si pe ei acasa, ti se rupe sufletul...Oare nu putem face nimic?????

patri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Multumim, multumim !
Ina ai sa vezi cum se vor dezvolta mai multe o data. Eu la 6 luni eram deja speriata ca nu statea in fund (a stat la 7), la 10 luni m-am dus la dr.ca nu are dinti si nu se ridica in picioare (a ras aia de mine...). Si uite, dupa vizita de la 10 luni, a mai durat vreo 3 zile pana la primul dinte si o saptamana pana s-a ridicat. Acum se ridica de tot ce apuca, inclusiv in baie pe cada. Inca ma stresez ca nu merge, sau ma rog nu asa cum credeam eu ca o va face la varsta asta. Dar e grasuta si mai lenesa un pic. Chiar e putin cam prea cuminte si molcoma si eu ma simt deja aiurea cu 2 balante in casa (si Tony e tot balanta). Eu sunt vulcanica (se stie deja...) si astia 2 ma omoara cat sunt de calmi si linistiti. Iar de desirat ce sa zic, eu cand ma plangeam ca nu sta in fund mama zicea ca e prea micuta si de aia. De fapt si acum uneori mi se pare ca e tot un piticot.
Patri ce pot spune decat ca sper ca se va rezolva cat de curand si la voi. Si sa stii ca acum, privind in urma mi se pare ca a mers repede la noi, dar atunci, acum un an era groaznica starea, aveam impresia ca nu vom reusi....

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valiburu spune:

este foarte draguta Alexandra! Sa va traiasca!
Va fi o fata echilibrata si in timp va lua de la tine, din efervescenta zilei pe care o traiesti tu.
Sa vezi cum este Iustin! poate inainte eram mai domoli, dar acum ne-a pus pe jar, nu doarme ziua decat f putin si la plimbare este "nr one" la excaladat carutul, efectiv te termina dupa o zi de companie. faci kilometri si el tot treaz este, ajungi acasa si el tot treaz, motaim noi si el tot nu doarme.
azi a fost prima zi cand a adormit in genunchi (poate de oboseala) de am putut face ceva de mancare ( ceva mai mult ca de obicei);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valiburu spune:

azi a fost prima zi cand Iustin a stat in picioare in patutul lui (sprijinit de pat, ca altfel este greu). Dupa o zi de incercari acum intr-o fractiune de secunda este in picioare si vorbeste in pasareasca lui. nu stiu ce sa ma fac cu el pt ca este nazdravan mare si imi este ca odata voi auzi un planset tare si sa-l gasesc pe jos. Are patut pliant si el este mai mare decat marginea lui. acum l-am pus in tarc si sper sa fie bine.

vali si iustin

Mergi la inceput

Ehehei, Vali, de acum sa te tii ! Felicitari lui Iustin vorbaretul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Am intrat sa ma laud!Baiatul meu danseaza .L-a invatat maica-mea si danseaza pe muzica populara ,incearca sa pocneasca din degete si daca ii spui "bate piciorul" ,bate cu piciorul in podea .Imi pare rau ca nu pot sa-l filmez si sa v-il arat .Eu am murit de ras.Nu am mai vazut ceva asa de haios (na ca mi-au murit laudatorii!),mai ales ca de abia a inceput sa mearga singur si nu e foarte sigur pe picioarele lui .M-a distrat teribil Andrei dansatorul nostru cel dulce.

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Pupa baiatul dansator, sunt sigura ca e super haios. Abia astept sa reusim sa ne vedem.
Eu maine la ora 16 sunt la Babyexpo, in caz ca mai e cineva prin preajma o sa ne puteti admira cum mergem in 4 labe... De fapt cred ca o sa inotam in 4 labe ca e programata cursa a se desfasura in aer liber si vedeti si voi cum e vremea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns o mamica fericita spune:

Briantis stiu ca Andreiutu e un scump si un haios si nu numai cand danseaza.pupici de la noi pentru el.

Aissa tinem pumnii lui Ale sa iasa pe primul loc, asteptam impresii despre ce si cum a fost.

Valiburu asta e inceputul sa vezi ce haiosi sunt cand incep sa faca si primii pasi.

de la noi pentru toata lumea

Mergi la inceput