Bebelusi de martie - aprilie 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Zuzunaki Multe dintre noi ti-au dat dreptate. Zau ca nu merita sa te superi. Nu vreau sa iau partea nimanui dar chiar nu are rost sa te superi.

Marox Nici pe tine nu vreau sa te supar dar parca ai fost prea dura zau asa! Faptul ca zuzunaki si-a exprimat o parere, nu inseamna ca incerca sa tensioneze forumul. Sincer cu mesajul tau, tu l-ai tensionat si e pacat ca deja alunecase subiectul in gluma...Micile conflicte fac parte din viata si uite asa ajungem sa ne cunoastem mai bine...si asta nu e un lucru rau. Stiu ca tu si zuzunaki ati avut un conflict dar daca ai fi citit tot ce s-a scris aici...ai fi observat ca zuzunaki a spus ceva vis-a-vis de ciocnirea mea cu mamacita si asta e ceea ce a spus ea

quote:
ariadnabr,
sunt de acord ca fiecare mamica ia decizia cea mai buna pt.copilul ei si e normal sa foloseasca diferite surse de inspiratie.Gestul tau-f dragutz de altfel-de a posta textele a fost binevenit.Si eu l-am parcurs si pe alocuri nu sunt de acord.Dar desigur ca are si parti bune.Fiecare retine ce crede ca-i este folositor.Insa nu mi se pare tocmai ok atitudinea ta vehementa(scuze, asa am perceput -o eu)fata de mamacita.Nu tin partea nimanui si nu ma intereseaza sa dau dreptate cuiva pe ochi frumosi dar se pare ca te-a ofensat faptul ca mamacita a spus doar o parere(avizata zic eu)despre laptele de vaca.Nu cred ca exista motive de suparare la mijloc.Suntem aici sa ne ajutam si sfatuim.sper sa nu te superi (si)pe mine.E parerea mea si nu-i cer nimanui s-o accepte.Eu zic ca din "ciocnirea mica" avuta cu Marox am invatat ceva.
Ceea ce e no comment si in nici un caz nu explica reactia ta! Esti sigura ca despre tine era vorba?? Ca din cate stiu eu, zuzunaki a fost super finuta si nu a dat nici un nume.

Oanamc, AdrianafedorcaNici pe voi nu vreau sa va supar dar... Un simplu multumesc nu e greu de scris. Daca nu multumesc pentru fiecare in parte macar unul general. Sau unul anticipat, nu? Doar si cand te duci la paine zici multumesc...eu cel putin asa fac! Subscriu la ceea ce a scris zuzunaki...asa m-a invatat mama si asa am sa-mi invat si eu copilul, sa spuna multumesc atunci cand e cazul. Si zau, nu cred ca zuzunaki facea caz de vreun multumesc pe care ea nu l-a primit, cred c-a fost doar o observatie ...o simpla parere exprimata out loud. Asa! Na ca ma fandosesc si eu cu englezismele

Spun asta nu pentru ca eu personal as astepta un multumesc sau o lauda...ci pentru ca intradevar asa cum doar a subliniat zuzunaki (subliniez subliniat nu reprosat zuzunaki) e o regula de bun simt. Cred ca toate avem zilele noastre proaste...motive ar fi mii, nesomn, un bebe marait sau pur si simplu oboseala mentala (a nu se citi altceva!!) dar asta nu inseamna ca vreuna dintre noi se "refuleaza" aici. Forumul asta e creat pentru suport, si fiecare parere e binevenita, fie ea negativa sau fie pozitiva. Si alinierea asta impotriva uneia sau alteia, zau ca nu ne face bine! Suntem o echipa, nu? Eu asa credeam!

Oricum, nu prea le am eu cu rolul de pacificator... asa ca sa ma iertati pentru parerile exprimate si sa nu mi-o luati in nume de rau!

Roxx Multumesc pentru raspuns. Asta inseamna ca trebuie sa incep sa curat dintisorul Soniei de pe acum (e doar o mica parte deasupra gingiei) sau din momentul in care e tot afara? Si cum? Folosesc si pasta de dinti??

Adseana Multumim de compliment!

Azi am cumparat si noi Hipp. Cred ca e o idee buna sa o obisnuiesc cu Hipp din moment ce Cow Gate nu se gaseste in Romania. Si probabil ca vom folosi Pampers din nou, Ocrainic Multumesc pentru sugestie!

V-am pupat si noapte buna, sper ca maine sa va gasesc mai vesele si sa o mai vedem si pe zuzunaki printre noi!

Madalina si bebe Sonia
http://www.babiesonline.com/babies/s/sonia/
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ariadnabr/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

uite ca eu inca nu dorm... m-ati intristat foarteeee tare....nu credeam ca pot avea efectul asta de la niste discutii pe forum...pacat...oricum incerc sa nu-mi consum nervisorii aiurea ...am alte lucruri muuult mai importante de facut si gandit!
araidna,nu pot decat sa-ti dau o floare...si sa-ti multumesc(nu ca-mi dai dreptate),ci pt ca AI INTELES exact ce am vrut sa spun!

a,si vroiam sa te intreb ceva,oanamc:legat de dex a fost ironie?nu de alta,dar sa nu inteleg eu gresit.am dat sensul din dex pt ca e pe intelesul tuturor.cine mai pune mana pe un freud sau un jung are viziuni mai largi asupra termenului...(in locul tau,sincer,si fara sa te superi,n-as fi pomenit de refulare...cred ca stii de ce)
somn usor!

Nicolemami de pici cu lipici (19.03.2005)

People see God every day, they just don't recognize him.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hiroral spune:

Buna fetelor!!
Vreau sa-mi cer scuze daca am uitat sa-i multumesc cuiva,si sunt sigura ca s-a mai intamplat...si imi cer scuze in acelasi timp si pt faptul ca nu am mai intrat de mult timp!
Pupici dulci de la noi la mamici si bebei ca tare dor ne-a fost de voi.Am incercat cat de cat sa recuperez din urma..
In primul rand la multi ani tuturor bebelusilor care si-au implinit zilele de nastere SA CRESTETI MARI SI SANATOSI!

Am niste probleme cu actele,trebuie sa-mi schimb pasaportul,si sa-i fac certificatul de nastere al fetei,nu mai zic ca botezul nu am reusit sa-l facemSper sa-mi intru in normal cat de curand.
Zuzunachi,nu cred ca are rost sa te superi acum inainte de nunta,nu se merita.Eu iti doresc sa ai o nunta ca-n povesti si un botez la fel si te asteptam cu pozici si detalii.
Mihaela Imai bine ai venit!Sa-ti traiasca puiutii,ca tare scumpei mai sunt!!
Mamacita si noi am avut facut kk cu sange putin,am sunat medicul si ne-a spus daca nu cumva e de la san ori de la stomacel.Explicatia care mi-a dat-o ar fi ca stomacelul lor e in formare acum si se mai intampla dar cum asa din senin si de la ce anume??In fine de lamurit nu m-a lamurit si stau si eu la panda acum de fiecare data...Sa stapaniti cu bine aparatul de fotografiat!
Tot referitor la kk Printesa mea a avut perioade cand facea la 3 4 zile,iar acum face la 2 zile.
Am mai pus si noi cateva pozici.. si la buna reauzire!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela imai spune:

eu nici nu mai stiu ce sa mai zic...?!vad ca,fetele se cearte...imi pare rau...totusi zuzunaki mai gandeste-te eu una nu-mi doresc sa te scoata dupa lista.eu am intrat acum cateva zile pe acest forum si mi s-a parut super...nu m-am gandit ca pot exista probleme intre fete...imacati^va va rog mult!!!!!!!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaela_imai/detail?.dir=dbf4&.dnm=91b4.jpg&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata,

mey voi chiar nu aveti ce face, zau, in loc sa dormiti stati sa va cerati , pacat... chiar ma intrebam cat o sa dureze ....am obs ca pe alte topicuri mai toata lumea se cearta, si eu credeam ca suntem aici sa ne ajutam , credeam ca s-a legat o prietenie ( chiar daca virtuala) adevarata, si mie mi se pare normal sa multumesti , si eu spun multumesc si la femeia de serviciu care face curat pe scara blocului, dar daca a uitat cineva sa multumeasca aici doar pt ca era grabita sau a uitat pur si simplu asat nu inseamna ca e needucata ....gata m-am saturat de subiectul asta eu una zic sa-l incheiem si sa uitam si sa trecem mai departe si sa ne bucuram de bebelusiii nostrii...zau sunt altele mai rele in lume , in loc sa va bucurati ca avem bebelusi frumosi sanatosi, tu zuzunaki ca mai ai un pic si o sa faci nunta ca esti o mireasa frumoasa ai o rochie superba si bb este frumos si sunteti o familie frumoasa si reusita, eu zic sa ramai in continuare la bebelusi de martie aprilie , sunt sigura ca toata lumea a inteles ce ai vrut sa spui , si cu asta gata

asa...si acum sa ne laudam si noi un pic...ne-am trezit la 7,30 .....mamaaaaa cand am vazut cat e ceasul....am crezut ca nu vad bine, m-am uitat si la telefon, am crezut ca s-o fi terminat bateria la ala de perete ....doarme bambucinul ...( mai nou asa ii zicem....) doarme de rupe...ahhh ce mult il iubesc ...il iubeam si daca nu dormea, parca stie mai fetelor ca sunt obosita, zau asa....v-am mai spus pe mine nu mai mai ajuta nimeni nici cu bebe nici cu treburile casei, de vreo luna sunt zombi, ma trezesc la 5-6 dimineata si ma culc la 1-2 noaptea, de la 10 de cand doarme bb incepe si ziua mea, primul lucru intru pe net sa va citesc , dupa ai incep sa strang prin casa, stau si ma gandesc cu groaza ca peste cateva luni bb o sa inceapa sa mearga sa insire toate jucarelele prin casa sa scotoceasca peste tot ...atunci sa te tii... acum e parfum....azi e zi de mancare cand ma gandesc ca iar stau in bucatarie si ma coc ...mor....sper sa rezist, si ma simt parca din ce in ce mai rau...ma dor genuchii de lesin, cand ma asej pe sacun e ok dar daca dau sa ma ridic , nu ma mai asculta , parca sunt o baba, sincer nu stiu cum se descurca mamicile care au 2 copilasi, am toata admiratia pt ele.... hai gata cu vaicareala....ma duc sa halesc ceva si ies cu bambucinul afara ,au zis la tv ca vine racoreala , furtuni...etc....e 8 dim si e un soare afara credca iar o sa fie canicula ....

pupicei si o zi buna va doresc

p.s. mi-am adus aminte cum se numeste pasta de dinti , de fapt am rasfoit revista mami si am gasit-o acolo, ii zice nenedent baby, am zis ca o s acumpar si eu una, e special pt bebelusi , dar o sa folosesc doar periuta9care e de tip degetar) la inceput mai tarziu cu pasta chiar daca e pt bebelusi , si mai fac reclama la un gel pt calmarea durerilor de dintisori ii zice Dentinox-gel N, stie careva de el, e bun, nu e bun...si de cand trebui e dat cu el de ex al meu bambucin sta toata ziua si roade la maini, i-am luat o chestie de ros pt dinti dar inca nu stie sa o tina singurel, si ma gandeam sa-i dau cu gel

gat ama duc sa pap , ma doare stomacul de foame...

aaaa. si mi-am adus aminte ...de abdomene,cine nu poate sa inceapa asa, usurel...., lungiti-va pe spate indoiti genuchii, mainile la ceafa si va ridicati asa vreo 20-30 cm de la sol, cat puteti , e super suficient, si daca va tineti de ele o sa vedeti rezultate

Adriana si Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Intru foarte scurt,poate reusesc sa ajut cu ceva.Nu am mai intrat pentru ca am un inceput de lumbago(mi-a intepenit mijlocul)si acum ma straduiesc in pat sa scriu cateva cuvinte,pentru ca imi doresc din toata inima sa treac mica furtuna abatuta pe topicul nostru.Lasand la o parte problemele inerente si absolut explicabile legate de interpretarea unei muzici fara ton,apar divergente legate de noi insine,de cine suntem de fapt.Noi reprezentam la scara mica diversitatea lumii reale:suntem pe cat posibil imagina diferite ca fizic,intelect,educatie,familie,posesiuni,taramuri pe care traim etc,un singur lucru fiind comun si subiectul acestui topic=BEBELUSII NOSTRI si modul cum incercam sa le oferim ceea ce credem noi ca e mai bun.Sigur ca aceasta notiune se vede diferit de la persoana la persoana.Sigur ca putem sa ne spunem punctul de vedere,caci de aceea suntem aici si de-asta s-a inventat libertatea cuvantului.Poate uneori o facem mai impetuos ori mai dur(tine tot de cine suntem noi de fapt).Prin exprimarea sincera insa am reusit(mai ales cele care suntem veterane pe acest forum)sa ne cunoastem,sa dezvoltam simpatii si antipatii.Putem continua,in ciuda lor,sa COMUNICAM=se cheama relatii sociale.Daca suntem atat de suparati pe cineva sau consideram ca nu avem nici o compatibilitate cu aceea persoana,avem-iarasi-dreptul sa o ignoram,nu e obligatoriu sa ne iubim si sa ne conversam si sfatuim toata lumea cu toata lumea.Dar consider obligatoriu ca la o nevoie sa sarim toti pentru unul,uitand de simpatiile si antipatiile mentionate.De aceea,pentru acest scop,consider ca trebuie sa ramanem toate aici,impreuna,sa mergem mai departe cu bune si rele,spargand"bisericutele"(acestea exista peste tot in lume,n-avem ce face si nu trebuie sa ne suparam ca exista grupuri)atunci cand cineva are un necaz cu bebelusul ei.Caci ei sunt viata noastra,lumina noastra,miracolul vietii care ne-a schimbat ireversibil si pe noi si pentru care merita orice efort,chiar si acela de a ne calca in picioare(uneori) anumite orgolii,prejudecati sau ce-om mai detine noi prin capsor si inimioara.Va sarut pe toate simpaticele si antipaticele,sa fiti iubite,iar eu ma duc sa-mi ling ranile si cand trec ne reauzim.
Mult soare azi aici,pe forum,in inimi si afara!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lantana7 spune:

Buna dimineatza, dragele mele (desi aici este inca noapte!) Am reusit in sfirsit sa citesc tot ce ati mai scris de cind n-am intrat. Imi pare rau din nou ca nu am timp sa va scriu mai mult, dar le doresc bebelucilor care au probleme de sanatate sa se faca bine cit mai repede si celorlalti sa fie la fel de voiosi si frumosi. din partea noastra.
Eu pe linga problemele cu organizarea petrecerii din Romania si pregatirea pentru drum, acum mai am pe cap si un teanc de acte pentru definitivarea green-cardului aici, scrisori de facut, analize medicale peste analize pentru asta, etc. Nu ma asteptam sa mai vina si asta acum, colac peste pupaza. Saptamina trecuta am primit scrisoarea oficiala pentru interviu. Si tocmai zilele trecute am mai facut iar un set complet de analize medicale la indicatia ginecologului meu. La inceputul sarcinii am fost suspectata ca as avea hipertiroidism, dar au zis ca s-ar putea sa fie si din cauza hormonilor. acum vrea sa vada daca e totul ok dupa sarcina. Iar pe linga toate astea a trebuit sa ma ocup si de actele pentru ai mei sa mearga la ambasada pentru viza si sa-i instruiesc ce si cum trebuie sa faca. Hai ca v-am ametzit si pe voi! Biroul meu este plin de hirtii, e-mailuri, scrisori, puse pe caprarii, simt ca explodez de atita stres. Hazbandul meu, saracul, m-ar ajuta el mai mult, dar nu are nici el o perioada prea roz, garzi peste garzi si program prelungit aproape zilnic. Of, hai ca m-am descarcat. sorry. Ma pling ca o baba. Noroc ca am o broscutza cuminte, dar chiar si asa, imi petrec destul de mult timp si cu el. Cum spunea AdrianaFedorca, si eu ma culc la 1-2 noaptea, chiar si la 4 dimineata uneori si apoi la sapte sint in picioare sa hranesc puiul.
si acum sa va raspund pe scurt:
- pentru Mamacita si fetele care au mai intrebat: o companie ieftina pentru trimis colete din State se afla in Queens, New York, va dau link-ul: http://www.atlasshippingltd.com/html/preturi_romania.html aici o sa vedeti care sint preturile. Nu este foarte ieftin, dar nici asa de scump ca la posta. Pentru cine nu stie, 1 pound = 0.454 kg. Am trimis si noi niste schiuri unui prieten si au ajuns bine. In general, nu prea trimitem colete de aici ca nu merita, mergem in fiecare an si destul de incarcati pentru toata lumea si daca vrem sa le facem o surpriza cumparam on-line de la magazine romanesti, unde putem plati cu credit-cardul (flori, carti, chiar si mincare- asta numai pentru parintii nostri). Si toti prietenii nostri de aici fac la fel.
- patutzuri pliante Graco gasitzi aici: http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/browse/-/542468/2/ref=br_lpsp_pg/002-0046010-7650406?, puteti vedea pretzurile si cam cum arata. Si noi avem unul in care Broscutza doarme bine mersi. Preturile de aici, nu uitati, nu au taxele incluse, deci cind platesti mai adaugi intre 6 si 8%, depinde de stat. Uneori e tax free, dar depinde. Nu stiu daca e o afacere sa il iei de aici, caci daca adaugi aceste taxe, plus transportul ajungi tot la acelasi pretz cred. Iar ca sa il aduca cineva e destul de greu avind in vedere ca bagajele pe avion au greutate limitata. Al meu strins are vreo 6 kg cred. Eu nu-l iau nici pe asta al broscutzei acum cind plec in Romania, o sa vedem acolo cum ne descurcam si in ce o sa doarma. Cel mai simplu este sa fie adus din Europa, caci poti veni cu masina si poti avea mai multe bagaje.
- Ligia13, si eu mentionasem cartoful dulce in diversificarea data de doctorul meu. Nu stiu sa-ti raspund la intrebare, dar saptamina viitoare mergem din nou sa ne faca vaccinurile pentru 4 luni (i le face mai devreme caci plecam in Ro) si o sa-l intreb (sper sa nu uit!) Rrox ti-a dat un raspuns si ea este de obicei foarte bine informata.
Va pupacim si mai vorbim! Merg sa ma culc fiindca iar s-a facut 3 noaptea.

http://community.webshots.com/user/lantana777

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lantana7 spune:

pusesem o virgula fara sa vreau dupa adresa si nu mergea link-ul. Am rezolvat-o! Acum chiar ca fug la culcare!
Sa aveti o zi buna, sa fiti voioase si sa va bucuratzi de puii vostri minunati!
de la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

'neata!
Mai, Zuzunaki, eu eram in stare de neutralitate, nu doream decat sa nu va mai certati si cand colo am incins mai tare spiritele.Intr-adevar, nu aveam ce arme sa predau, m-am exprimat aiurea,sorry! Nu am vrut sa fiu ironica, nicidecum,iar daca ati citit cu atentie ce am scris(Adrianabr) ati vazut ca sunt perfect de acord cu multumitul, mi se pare normal si firesc sa spui "multumesc" unei persoane care te ajuta, mi se pare normal sa il spui la modul general(pentru toata lumea o singura data) si mi se pare la fel de normal sa il spui individual, doar ca nu trebuie sa acuzam persoanele care multumesc general, ele multumesc totusi, nu? Deci e o dovada de buna crestere, poate ca nu mai tine minte cui trebuie sa multumeasca in special, dar daca printre altele ai ajutat-o si tu cu un sfat si ea a multumit, ar trebui sa consideri ca ti-a multumit si tie.
In legatura cu refularea, Zuzunaki,de data asta te-ai atatcat degeaba si ai interpretat total eronat asa cum ai acuzat tu alte persoane ca procedeaza.Nu am dat nume si ar fi trebuit sa se inteleaga, ca toata lumea poate sa o faca si o face aici pe forum.Am facut-o si eu de multe ori,au facut-o si altele,ai facut-o si tu.Iti dau un singur exemplu: cu scrofosenia.Apropo, sa stii ca am preluat termenul asa ca daca ai de gand sa il faci marca inregistrata va trebui sa iti dau ceva bani , bineinteles ca asta mi-a atras un scandal enorm din partea consoartei care nu intelege "dragalasenia" termenului si s-a simtit lezat.Sa stii ca daca rabufnim cateodata si ne deschidem sufletul sau ne golim nervii aici pe forum nu inseamna ca avem complexe sau frustrari, ci doar ca suntem proaspete mamici, cu probleme noi, griji multe, oboseala extrema si nervi incordati.Cine sa ne inteleaga daca nu alte persoane aflate in aceeasi situatie? In plus tu vei avea in curand un moment important din viata si sunt sigura ca esti un pic mai delicata din cauza emotiilor si e stresului,e normal sa fie asa, ar fi ciudat sa fie altfel.

Hai, sa terminam disputa asta si sa revenim la luuuuuuuungi discutii minunate despre comorile care ne fac sa zambim in fiecare clipa.

Noi azi continuam cu inca o lingurita din minunatul suc de morcovi, iar spre dupa-amiaza vom face o vizita unor prieteni care stau la casa si abia astept sa ies la aer in curte.
La noi azi s-a mai racorit, e chiar placut.Uraaaaaaa!

http://community.webshots.com/user/oanamucenicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Am fost si noi la controlul de 4 luni! Minune maaaare, de data asta n-a zis nici "pīs". Incepuse ea sa mīrīie cind a pus-o doctorul pe masa, dar a vorbit cu ea si s-a linistit. Si nici macar n-a facut pipi pe cintar, cum avea obiceiul! La intepatura a dat un cīrīit si gata! Ce bine ar fi daca ar semana cu Alex care e cuminte ca o floare cind vine la cabinet! Insa numai la asta de aici, mama a incercat sa-l duca la un control in Bucuresti si a urlat non stop.

Asadar, Julia are 6.250 kg si 62.5 cm, a luat 500 g si 2 cm intr-o luna. E in continuare pe curba ei. La 4 luni se face un examen mai amanuntit, pe carnetul de sanatate exista un mic chestionar pe care vi-l scriu si voua: "Se joaca cc cu miinile", "Zimbet raspuns", "Intoarce capul pt a urmari un obiect", "Apuca un obiect care ii este īnmīnat", "Mentinut in fundulet isi tine capul drept", "Pe burta isi ridica umerii si capul si se sprijina pe antebrat".

A intrebat cineva, scuze, nu mai stiu cine, de la ce virsta incepem sa-i spalam pe dinti. Alex a inceput sa ne imite pe la 1 an. Prima data cind l-am vazut cit de corect folosea periuta am ramas cu gura cascata. Am incercat sa-l fac sa se spele regulat pe dinti pe la 18 luni, dar n-am insistat prea mult din cauza ca el nu stie sa scuipe apa, prefer sa mai astept putin.

Mergi la inceput