Bebelusi de martie - aprilie 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

am venit si noi de afara , si chiar ca s-a racorit, uraaaaaaa, sper sa tina mai mult ca m-am saturat de calduri,

oanamc dr ti-a zis sa incepi sa-i dai morcovel? ca si eu abia astept , am impresia ca nu s e mai satura si tare i-as mai da dar nu stiu ce sa fac, astept sa vina dr sa-i faca vaccinul peste 2 saptamani sa vedem ce zice.

mamacita sanatate multa, ai grija de tine bebe are nevoi de tine, si pe mine ma doare spatele de mor dar n-am ce face , nu stiu ce o sa fac cnad chiar n-o sa mai pot , pt ca nu vrea nimeni sa ma ajute...

latana succes la interviul pt green card , iti tin pumnii sa iasa bine

Adriana si Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

'Neata!
Mey fetelor vad ca sbiectul a devenit ffffff"fierbinte".Stiti, fiecare are dreptate, in felul ei, dar Zuzunaki nu cred ca a vrut sa jigneasca pe cineva prin cele spuse.Are dreptate si ea, a spune un multumesc e ceva normal, firesc.Dar , asa cum spuneau si celelalte fete (scuze,dar nu mai retin care exact), poate nu intotdeauna ai timp sa stai, sa citesti cu atentie maxima tot ce s-a scris, sau, pur si simplu nu ai timp sa scrii si, pana mai intri o data pe forum, uiti.Deci, ma repet, fiecare are dreptate, in felul ei.?Dar eu cred ca nu ar trebui sa fim suparate una pe cealalta, pentru ca, in fond, topcul acesta este pentru a discuta despre minunile din viata noastra, COPIII.Asa ca, va rog si eu, haideti sa nu lasam ca aceste mici "neintelegeri" sa strice ceva frumos.
Zuzunaki, te rog si eu sa nu fi suparata si sa nu ne parasesti!Si mai vreau sa-ti doresc sa te ajute Domnul sa ai parte de o nunta ca-n povesti, sa fii foarte fericita, si sa-ti iasa totul asa cum iti doresti.Iar la botez sa ai parte de un bebel super cuminte!din partea mea si a Alexandrei.

la toata lumea!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/adici_l/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

De ieri pana astazi ati suparat bunatate de Zuzunaki si a dat ciclonul peste forum. Parca am fi pe !Hai sa nu fim dupa atata timp. Mamacita a scris exact ce gandesc si eu, dar cred ca ea a exprimat-o mai bine. Suntem diferite, chiar foarte diferite, dar toate avem intentii bune si ne iubim bebelusii. Hai sa ne toleram macar, daca nu sa ne iubim, si sa continuam impreuna. Facem ceva bun si frumos. E singurul forum pe care am activat vreodata. Pe altele doar intram o data, de doua ori sa ma informez din ce postasera altii despre ceva anume. E singurul forum pe care cred ca merita sa consum niste timp si nu vreau sa raman fara prietenele mele virtuale atat de diferite una fata de cealalta
Zuzunaki nu te sterg de pe lista! Cum as putea?! Bubu e nascut chiar de ziua mea! Si Ioana il place foarte mult Ai insirat o listuta destul de lunga (pe care sunt mandra ca ma regasesc) cu persoane cu care ai vrea sa continui conversatia. Pai continua aici! Te asteptam cu drag. Poti sa ignori pe toata lumea care nu-ti place. Gandeste-te numai ca sunt o gramada de oameni care citesc ce scriem noi aici fara sa-si anunte prezenta. Poti sa le consideri asa.

Eu inchei ca intotdeuna:

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Mamacita Multa sanatate! Fir-ar sa fie de lumbago!

Ariadnabr fara pasta de dinti pana stie sa scuipe. Doar cu apa. Teoretic trebuie sa incepi de acum. Practic, vezi si tu. Eu ii stergeam Mariucai la cateva zile doar. Pe la 1 an am inceput cu periuta si abia pe la 3 ani cu putina pasta. Se spala regulat doar de pe la 4 ani din pacate. Dar, din fericire, are dintisorii foarte albi si sanatosi, cred ca se datoreaza zymafluor-ului.

Lantana succes la toate cele, ca ai destule!

Hiroral am vazut pozele cu Karen, e o scumpete de fetita!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

doamne fetelor, ce se intampla??! nu este pacat sa se ajunga aici pentru ca una sau mai multe dintre noi am uitat un multumesc? zuzunaki are dreptate, dar avand in vedere ca toate suntem ocupate cu bebeii, multe dintre noi ducem o casa fara nici un fel de ajutor, trebuie sa ne intelegem intre noi. sincer imi pare asa rau cand tot vad discutii aici. eu am stat mai bine de 3 ani pe forum la aspirante, dar n-am vazut asa discutii.

zuzunaki, nu pleca de la mamicile de primavara, ramai pe lista. chiar daca n-am avut dialog cu tine, mie imi esti ff simpatica, iar bubu este unul dintre bebelushii mei preferati.

miercuri am avut programare la medicover la ortoped (dr. Jianu). Rares este ok si la capitolul asta. Va spun ce ne-a spus dr. ortoped, cred ca va intereseaza si pe voi: copilul nu tre' fortat sa stea in funduletz. in nici un caz sa nu ascultam de sfaturile eronate ale unor dr. pediatrii si sa-i punem intre perne. sa-i lasam sa stea in fundulet atunci cand sunt ei pregatiti, cand muschii spatelui sunt gata pentru a prelua greutatea, altfel coloana va avea de suferit si in timp se vor vedea efectele. o alta recomandare a dr. ca si specialsit: pana la 9 luni NU premergatorului.
imi aduc aminte ca am citit intr-o revista( chiar asteptam la usa medicului ginecolog la controlul de 7 luni daca imi aduc bine aminte) un interviu cu un doctor in ortopedie care spunea ca folosirea premergatorului inainte de 9 luni "este o crima". acum parerile sunt impartite, fiecare decide cum crede ...
l-am si cantarit si are aceasi greutate ca si acum 2 saptamani. n-a luat deloc in greutate, marti avem programare iar la medicover la dr. pediatru care l-a mai vazut acolo. sunt din cauza asta.

mamacita, ai mare grija cu spatele, eu de 3 luni ma chinui. partea proasta este ca nici nu poti lua medicamente din moment ce alaptezi. imi pare rau ca ai asa probleme. alexutzu ce face, cum sta la capitolul dintisori?

andira, m-ai zapacit are infectie urinara, nu are infectie urinara. si io care ma gandeam sa-i fac un set de copro si urocultura si la medicover. bine ca e sanatoasa puiutza!

v-am

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

M-am uitat peste pozele mai noi Hiroral dulce de tot micuta Karen, Sa-ti traiasca!

Mamacita multa sanatate si ai grija de tine!Alexutu are nevoie de mami!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/adici_l/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

fetelor,ma scuzati ca deocamdata nu prea sunt in forma pentru a raspunde.Va multumesc de grija si urari.Pe prospectul Voltaren-ului care m-a scos intotdeauna din belea cu conditia sa-l iau la debut de criza scrie ca nu se adm.in alaptare decat la sfatul mediculuiM-am uitat in oglinda si mi-am autoindicat o doza mica-mica,poate am noroc si-mi trece,dar cel putin pentru bb e safe.Pupici.
PS:hai sa lasam subiectul"multumesc"nu abandonat,ci pentru cand vor creste putin bb-ii nostri,atunci discutand despre mijloacele de a-i invata sa spuna"multumesc"Pentru noi,ca adulti,sa-l consideram incheiat,caci are efectul avalansei,cu cat discutam mai mult,cu atat mai multe mamici isi spun parerile si tot asa ne certam pana la adanci batraneti...Ascultati aici la o beteaga.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Adrianafedorca, pediatrul mi-a recomandat sa incep diversificarea de la 3 luni.Eu am vrut sa incep de la 3 luni jumatate caci asa au procedat prietenele mele si a fost super OK.Toate au niste bebei super sanatosi si voinici.Pediatrul mi-a zis ca pot sa incep cu suc de morcov sau mar, cum vreau, si iar am luat exemplul prietenelor si am inceput cu morcov.Bineinteles ca Letitiei nu ii place, dar sper sa se obisnuiasca.Am citit ca e posibil ca daca incepi cu fructe sa nu accepte dupa aceea legumele, dar nu e o regula, coplul unei prietene nu a suportat sucul de mar si nici acum nu papa mere, in schimb adora legumele.Eu m-am sfatuit mult cu pediatrul care o cunoaste pe Leti de cand s-a nascut, e super deschis si imi lasa mie decizia finala; totusi am mai cerut o opinie specializata care a coincis cu cea a doctorului nostru.Eu cred ca trebuie sa faci cum crezi tu ca e mai bine pentru Cezarica.Mult succes si sa imi spui cum decurg lucrurile in continuare.

Mamacita,! Fa-te bine repede!Pupici multi!

Lantana, iti tinem pumnii, multa bafta!

Andrruzza, o prietena de-a mea a pus copilul in premergator de la 6.5 luni si mie mi s-a parut foarte aiurea.Totusi, si eu sunt de parere ca 8.5-9 luni e varsta optima pentru premergator, am citit mai multe recomandari in acest sens.Despre pusul in fundulet, multi medici recomada sa pui copilul intre perne de la 4 luni.Noi am facut exercitii cu Leti, o tinem da manute, mai bine zis ea se agata de degetele noastre si noi o ridicam cateva secunde in fundulet, dar ea se trage, isi arata dorinta sa se ridice.Bineinteles ca nu o fortam.Luni avem si noi programare la ortoped si ne vom sfatui si cu el, sa vedem cum procedam pe viitor.

Pupici

http://community.webshots.com/user/oanamucenicu

Mergi la inceput

http://love.gg/itsmypoddy.swf

m-am furisat la fetele de ian -feb si am gasit asta intrati sa vedeti ce haios e...

Mergi la inceput

oana multam si succes la papat morcovel, o sa incepem si noi cat de curand, chiar azi ma duc sa-mi cumpar storcator de fructe, chiar tu de care folosesti?
citeam la bebelusi de ian feb , si e cam nasol cu diverisficarea, ba le place ba nu le place...am niste emotii....

Mergi la inceput