Bebelusi de nov-dec 2004 (68)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

fericitelor ati scapat de caldurile insuportabile dar asta nu o pot spune si eu.saptamana asta m-au tampit caldurile,nu au fost temperaturi sub 32grade de lok.vreau sa vina iarnaaaaaa

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

bits-ule, la mine nu merge slabitul cu nopti nedormite...alex nu m-a lasat sa dorm 1 an intreg, se trezea noaptea din ora in ora dupa tzitzi si toooot degeaba...asa ca mai bine sa doarma ruxi...macar sa se odihneasca ea, ca eu tot nu slabesc
ce m-ai mai facut sa rad cu kk si cafeaua...lui kenzolino

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Bitsule.... si lui Ken !!!

mami de vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Care ziceati ca vreti iarna???????????????Eu vreau vara,sa ma imbrac subtire,sa stau toata ziua afara.Mi-e groaza de frig si ploaia,vant,ceata.....aici e urat,ploua,s-a intunecat tot cerul.......si al meu sot e la meci,pe stadion!
Mariuca iar a picat din pat!!!!!!!!!Eu ziua(ca si seara de altfel)o adorm in pat;seara o mut in patut,dar ziua nu pot,ca doarme iepureste,se trezeste imediat si daca scartaie parchetul.Asa ca o las acolo,blochez cu perne,paturi.....Azi insa cred ca s-a trezit si nu am auzit-o,asa ca a luat-o la fuga prin pat pana am gasit-o jos!Ce ma fac?Cum o mai culc eu???????Mor de nervi!Si bineinteles ca nu a dormit decat 15 minute,sa vezi ce chiraiala pana la 21!
Bits,mai..ce meniu!Ce te faci insa ca eu abia apuc sa fac o salata ci iepurica nebunica asta a mea!Are o energie in ea.ceva de speriat!
For2nity,Felis,sa va traiasca piticii."La multi ani!" si multa sanatate.
Aime,mie mi-a venit dupa 1 luna si ceva dupa ce am intarcat-o.
Fetelor,o intrebare:eu ma incercat sa opresc lactatia ci bromcriptina(sper sa nu gresesc denumirea)dar mi-a fost asa de rau cam dupa cateva zile am renunta.De atunci m-am mai muls,dar vad ca lapte am inca,de fapt e un lichid transparent,sarat la gust(am facut-o si pe asta)Ce o fi?Oare sa merg la medic?Sa fie lapte lichidul asta???
Va las,fug la nebunila.
Pupici

POZE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

andrea, eu am intarcat-o pe ruxi de la 2 luni si o saptamana( e adevarat fara sa iau nimik) si chiar si acum dupa atatea luni adica 5 mai precis tot mai curge cateodata cate o picatura de "zer" hi hi...ca lapte nu mai este.
la laex am luat si eu bromcriptina(sper sa nu gresesc denumirea) si tot asa m-am simtit nasol de tot...dar rau cu vomitaturi cu palpitatii la inima, am chemat salvarea si tot asa...apoi dupa 3 zile de tratament am renuntzat si tot asa mi-a curs perioada de timp( nu mai tin minte exact cat) dar ca sa te linistesti tu mergi si la dr sa vezi ce-ti spune.
ref cazut din pat...si eu o prind pe ruxi chiar in secunda in care sta sa cada din pat...si ea doarme tot in patul mare ziua...asa ca stau cu inima cat un purice...ziua nu doarme in patul ei...vrea in patul mare si in carutz.
de acum trebuie sa incepem sa exersam la datul jos din pat cu picioarele inainte si nu cu capshorul
hai ca de vreo 10 minute zic ca ma duc sa-i fac baie si tot stau pe-aici.
va pup pe toate, noapte buna

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Andrea si mie mi-a curs pe final, inainte sa se intarce domnul tot asa un zer, da era dulce si bun...acum s-a oprit...azi a curs o picatura mica, de nu stiam de ce-i ud tricoul...e nasol (ca tre sa fii atenta mereu sa nu fii uda, chestii din astea...) daca nu s-a oprit secretia lactata, tre' sa intrebi medicul, ca despre bromcriptina asta am auzit numai nazbatii...

mami de vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Seara buna, dragelor!
Ma reprimiti si pe mine printre voi?de cand am ajuns in Ro, rare sansele sa mai dau pe la Internet.Bebe meu are deja opt luni, maine ne pregatim sa zburam spre Canada, ii mai iese un dintisor, cam mult pt.un bebe nu?Au inceput problemele de somn noaptea, se trezeste plangand, dupa care adoarme din nou, la san...dar problema pana in prezent fara vreo solutie este faptul ca nu e mancacios, mesele de solide, iar in ultima luna a luat in greutate 200 de grame.Medicul de familie mi-a spus ca a luat mai mult in lungime, sa nu ma nelinistesc, dar nu mi-e gandul decat la cum sa-l fac sa pape cu mai multa pofta si altceva decat lapticul de la san...mai are cineva problema asta?
Pupici voua si bebicilor?Bits, Roserb, Dama Try,Dena, Gandacelu si restul mi-ati lipsit!

Mergi la inceput

Andrea,Raluca Gabriela, Olga LA MULTI ANI! sa va traiasca printesele,sa fie sanatoase si cumintele. toate sunt si MARII...facem petrecere de Sf Maria? ca si ruxi a mea e si maria.
andrea, ce face mariuca? s-a lovit cand a cazut din pat? sau a fost doar asa o noua sperietura?si numai bine
Mona, bine ai revenit
sa aveti o zi minunatape toate si pe copilasi

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Fetele, ne-am intors!

Am ajuns pana la urma la Moeciu de Jos, la o pensiune faina(am citit raspunsul tau prea tarziu, Luminita, dar multumesc!!! o sa tin minte pentru data viitoare!)

Copilu' a dat in prima noapte o reprezentatie de numa'-numa'! Am zis ca ma intorc val-vartej acasa. Norocul meu ca s-a cumintit a doua zi, cat de cat Noroc de tati, ca a fost de mare ajutor.
Nu prea a papat(borcanasele cu papica sunt cah-cah ), a dormit cam ca acasa. Am plimbat putin copilul pe la Peles si la Pestera Dambovicioarei si in rest am stat la aer, cat ne-a permis vremea. Mai, fetelor, nu-mi venea a crede ce temperaturi erau pe-acolo, zicem ca-s in rai dupa canicula de acasa!

Acum am un bebe mucios si cam stranutacios, ca era rece aerul pe acolo. Am uitat sa va zic si de ploi, care au inceput in forta si nu s-au terminat...de asta ne-am intors si noi acasa, chiar daca ziceam ca mai stam pana luni... Dar ne-am mai propus inca o iesire peste vreo 3 saptamani.

Si acum...!
Avem un dintisor! L-a vazut tati primul , pentru ca nu era deloc pe unde m-am asteptat... A iesit cel de sus primul, si l-a vazut tati in timp ce se juca de-a bebelusul avion...
iar azi am zarit inca o dunguta zimtata pe gingia de jos, semn ca si cel de-al doilea e aproape... Deci nu m-am hotarat ce am: bebe soricel sau bebe iepuras?

Cookie si bb Sabina
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/my_photos

Mergi la inceput

cookie, felicitari pentru dintisor sabinei
fetele, dar ce-i cu voi, pe unde sunteti? eu nu am plecat pe nicaieri mai ales cu vremea asta, abia m-am incumetat sa ies putin la plimbarica si asta prin jurul blocului sa nu ne apuce
ruxi a mea s-a tatuat, a prins un tatuaj castigat de alex la o punga de pufuleti sau ceva de genul asta si eu am crezut ca este o hartiuta si am lasat-o dar cand colo s-a imprimat pe manutze, pe degete si nu mai iese, acum mergem la baitza...poate, poate scapam de el
va pup pe toate si pe bbelasi, noapte buna

monica

Mergi la inceput