Bebelusi de nov-dec 2004 (68)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Fetelor mie mi-a vebit ciclu pe 30 mai si de atunci ioc. Am facut-o NUMAI cu prezervativ, niciodata fara. Mi-am pus si intrebarea ca daca s-o fi spart vreo unul si mi-am facut un test care a iesit negativ. Acuma ma bate gandul sa-mi mai iau unul. O fi vreo pb??? Voua la ce interval v-a venit al doilea???( uitasem..inca alaptez)

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Bitsule ce dieta sofisticata...cand ai timp sa le faci pe toate??? Si mai ales gasesti din toate ce scrie pe acolo? Bravo tie!!! si succes la dat jos kg...
Da' dieta cu supa de varza crezi ca tine ??? Ca am auzit multa lume care a tinut-o si....a mers. cum s-o fi facand supa aia?

Ele e super ca ti-ai gasit pe cineva care te ajuta...la modalitatea asta ne-am gandit si noi, da cu cine sa-mi las eu odorul??? Si eu zic ca e bine cat ii dai, sa fie si ea multumita si grijulie cu copila. Cat despre cealalta problema...mie nu mi-a venit deloc de cand am nascut si prichindila a si intarcat de 11 zile...Cred ca tre' sa ma astept, nu?

mami de vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput

Eu intreb, eu raspund

Iaca, ptr cine e interesat www.eva.ro/dietafitness/articol137.html" target="_blank"> faimoasa dieta cu supa de varza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Aime, cum s-a produs intarcarea? Asta cand ai timp, please. Noi inca papam laptic, da parca, parca se-ntampla ceva...
De cand astept si io sa vad un Vladut voinic si cumintel, da nu pot, de ce oare?

Elilenus, Try, minunati copilasi...si niste ochisori, la amandoi, superbi.

La multi ani prichindeilor care serbati zilele astea si multi, multi pupici.

Noi suntem ceva mai ocupati in perioada asta, da va citim cat de des putem...nu va "scapam din ochi".

Iustin e din ce in ce mai neastamparat, isi scoate parleala pentru toate lunile in care a fost extrem de cumintel, noroc ca inca doarme toata noaptea, ca altfel...

va pupam pe toti, sa aveti zile racoroase si calme

Delia si Iustin(25.11.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/delia_calin/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

fulguleatzo, asa e si aici, se dau greu antibiotice. Nu se elibereaza decta pe baza de reteta, iar medicii nu se lasa asa usor convinsi sa-ti dea antibiotic, decat daca e cazul. Iar asta e in asentimentul meu, sunt adepta luarii cat mai putinor medicamente, mai ales daca e vorba de medicam. puternice.
Stai linistita ca daca medicul nu ti-a dat antibiotic pt. David inseamna ca nu are nevoie. Lasa-i organismul sa lupte si el un pic ca asa se intareste. Numai daca trece prin batalii devine mai puternic ( e vorba de el, sistemul imunitar, nu de David - desi si pentru caracterul lui e valabil printzipul).

Noi azi am facut 9 luni, la multi ani puisorul mamii... ca era sa uit. Azi dimineata ne acuzam unul pe altul ca am uitat de ziua lui Alex...parinti denaturati...

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

LA MULTI ANI! MIHAITZA SI ALEXIA CRISTINA, sa cresteti mari, sanatosi si cumintei

Doamne ce ploaie urata a fost aseara... in blocurile de vis a vis de noi a fost intrerupt curentul toata noaptea, la noi doar cablul si net-ul nu au mers. cand fulgera si tuna ruxi era speriata mititica de ea si nu vroia sa stea singurica, asta pana sa o bag la baitza si sa-si bea biberonul cu laptic...dupa aceea nu a mai avut nici o problema...nu mai vedea, nu mai auzea...dormea
bits-ule...eu cred ca daca as tine reteta aia m-as ingrasasuna tare bine si cred ca mi-ar fii o pofta numai cand as citi de dimineatza ce trebuie sa mananc in ziua respectivami s-ar face foame instantaneu...tu nu mai trebuie sa slabesti, doar te mentii si te tonifici...asta e cu totul altceva...la mine mai trebuiesc sa zboare 5 kg ca sa ajung la greutatea dinainte de sarcina dar nici asa...la 60 de kg nu eram eu fff slabutza...dar macar s-ajung eu inapoi...ca nu ma mai vait...promit
mai nasol e fetelor ca sapt viitoare trebuie sa merg la o petrecere si iar trebuie sa-mi cumpar ceva de imbracat... bineinteles ca dupa aceea o sa raman cu ea...ca o sa-mi fie mare hi hi...
azi noapte ruxitza a dormit ceva mai bine, s-a trezit la 4 si apoi la 6,45 si i-am dat sa pape si doarme si acum...sper sa-si revina sa se trezeasca direct la 7 cum facea inainte de caldurile astea.
aime, eu nu am incercat ciorbitza de varza dar am auzit multe persoane care au incercat si au slabit fff bine...ref cealalta problema mie mi-au aparut"rushii" luna urmatoare dupa ce am intarcat...si la alex...si la ruxi...dar cred ca nu e o regula...asa ca trebuie sa te feresti bine de tot daca nu vrei sa vina cumva bb 2
jasmine, asa i-am dat si eu calciu lui alex, o zi da, una nu...pana la varsta de 3 ani...asa mi-a zis dr-ul...dar cred ca depinde de fiecare copilas in parte....sau e regula?
ele...eu zic sa nu-ti faci probleme asa de mari...este f normal sa nu fie asa de regulat CM-ul mai ales daca si alaptezi...insa totul este posibil...ce va mai faceti probleme...denisa e mare...mai are putin si face 1 anishor...Doamne fetelor ce repede a trecut timpul....copilasii nostri mai au putin pana la 1 an.
am fugit, ma pregatesc de plecare...sper sa vina mama sa o ia pe ruxi ca deja sunt in criza de timp
va pup, sa aveti o zi buna

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuminitaB spune:

quote:
Originally posted by Eliza5

Luminita, de unde ai luat DVD-urile?

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Le-am copiat de la vara-mea. Sunt "pirat" - DVD-urile, nu eu
Fac copii (la DVD-uri) si trimit prin posta la cerere.

LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul.

pozele noastre

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dutzi

Aime, cum s-a produs intarcarea? Asta cand ai timp, please. Noi inca papam laptic, da parca, parca se-ntampla ceva...
De cand astept si io sa vad un Vladut voinic si cumintel, da nu pot, de ce oare?

Dutzi, draga mea, f simplu...nu ma asteptam. Vladut incepuse sa pap numai noaptea si cete putin ziua dupa ce papa mancarica lui, apoi dintr-o data, cand eram la mare...brusc n-a mai vrut ziua. Am dat vina pe niste tipe de pe plaja, care m-au vazut ca-l alaptam...am zis ca e deochi...apoi am zis ca am gustat o cescuta cu ciorba de burta cu usturoi...nehhhh, nici vorba, puiul nu mai voia sa suga...cum il puneam la san de arcuia si se sucea...dadea in bocete...ei, l-am lasat in pace (de prisos sa spun ca sanii mei explodau in costumul de baie...copti la soare ) si singur si-a reluat masa de dimineata (la timp, nici pompa nu aveam la mine...nu-ti spun ce usurare ). Asta se intampla la 8 luni si la 8 luni jumate, s-a lasat de tot de tzatza...A facut-o progresiv si asta mi-a ajutat, acum nu ma mai dor sanii, astept sa-si revina si la marimea dinainte, daca or mai reveni, daca nu...imi lipseste momentl acela, dar copilu' creste...trece la o alta etapa...sotul meu zice " vrei sa-i dai pana-l insori?" Acum papam Milumil 3, pe care l-a acceptat din prima (e si f bun) si din cand in cand mai tragem de sutienul lui mami...da' numa in joaca .
Nu ne poti vedea pozele? Uite am pus mai jos cateva mai recente...sper sa pot sa le pun si pe cele de la mare si altele ...
Eu v-am admirat in dimineata asta, Iustin e un scumpicel...are par cat si al meu si e un jucaus, nazdravanul de el. Adresa de mail? Poate mai vb pe mess...

Monica, sper sa tina faza cu supa de varza...ca nu-s multe kg de dat jos (numa vreo 5-6 ), e burtica si (pardon!) + sala (da, numa 1/sapt)...vad eu...si merci de sfat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

AIMEE mama chiar nu am probleme in achizitionare produselor aici,pana acum le-am gasit pe toate.cu supa de varza stiu persoane care au slabit dar cum au terminat cu supa au revenit la obiceiurile alimentare dinainte si au pus si mai multe kg in plus,asa ca atentie

MONICUTZO lasa ca scapi tu si de kg pe care le mai ai in plus,sa te faca RUXI vreo cateva nopti zombi si-s duse.glumesc nu ma

astazi l-am gasit pe ken ca bea din cana mea cafea.am stat la calculator(care e pe canapea)si am lasat-o jos cand l-am auzit ca se trezise si apoi am uitat de ea caci m-am apucat sa-i fac papica.la un mom dat aud niste sorbituri fff cidate(se vedea ca era prima data cand bea dintr-o cana):copilul; meu tinea cana cu ambele manutze si sorbea zat.mai tarziu ca sa fie tacamul complet pt toata ziua a facut kk pe covor si-l strivea cu calcaiul.facuse cu 10min inainte si am spus ca nu mai face asa ca-l las putin fara pampers ca sa se mai aeriseasca

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

LA MULTI ANI ALEXIA si MIHAITZA!

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput