Un scaunel pt masina pt un copilas bolnavior
Copilasul meu are numai 8 luni si este foarte bolnavior, nici macar nu-si sustine capul, face crize de epilepsie iar medicii nu ne dau foarte multe sanse. Noi nu vrem sa renuntam si mergem peste tot in tara unde aflam ca am putea gasi un ajutor. Avand in vedere ca in jur de 5 luni am stat prin spitale, situatia noastra financiara nu este atat de buna, de aceea am apelat la acest forum.
Avem nevoie de un baby-care pt ca el a luat in greutate si ne este dificil sa-l purtam in brate ore in sir pana ajungem la destinatia propusa. POATE CINEVA SA NE AJUTE?
Cu multumiri, Anca
Raspunsuri
Witchie spune:
Buna Anca, am dat sfoara in tara.
Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Sfioasa, Seherezada tacu
crisflo34 spune:
Buna , am citit povestea voastra si imi pare f rau de bebitza.
Am gasit scaunelul de care aveti nevoie. Contacteaza-ma sa poti intra in posesia lui.
Doamne ajuta si sanatate multa si putere.
Cosmina, matusa Sabinei
crisflo34 spune:
Uite sotul meu spune ca il putem trimite prin IONESCU sau alta companie de transport ,care pleaca din Bucuresti.
Am inteles ca sunteti di Rm Valcea.
Cosmina, matusa Sabinei
Dan.D. spune:
Draga Anca, situatia noastra este similara. Cosmina noastra are 3 ani si nu are nici o achizitie neuro, fiind un copil de o luna din toate punctele de vedere. Spune-mi ce vrei mai exact pentru copil fiindca in situatia in care tu spui ca este el sub nici o forma nu cred ca poate sta in scaunelul de masina, si crede-ma vorbesc din experienta.Daca aveti masina nu vad cum tu trebuie sa-l porti ore in sir in brate, noi am optat pentru perna pe bancheta. Si noi am umblat peste tot si ne-am oprit. Da-mi un P.M. cu un nr de telefon sa vorbim poate va putem ajuta mai mult in alte privinte.
Cu drag Ileana-Cosmina si familia.
crisflo34 spune:
Imi pare tare rau dar nu m-a contactat nimeni pt scaunel. Mai astept.
Cosmina,matusa Sabinei
Tarina spune:
mesaj pt Cosmina, matusa Sabinei
Mii de multumiri! Aveti o inima de aur! V-am trimis un mail, sper ca l-ati primit. Daca nu l-ati primit contactati-ma la ancutam_ancutam@yahoo.com ( intre ancutam si ancutam este linie joasa) .Precum spuneam si in mail eu nu am acces la internet, acest mesaj l-a trimis o prietena.
Pur si simplu nu mai am cuvinte, multumesc.
mesaj pt Dan
Buna Dane,
Prietena mea mi-a povestit despre Cosmina. Multa sanatate si Dumnezeu sa va intareasca! Eu nici nu mai stiu unde sa merg cu Gabriel.Am incercat peste tot: RM Valcea, Sibiu,Cluj, Bucuresti. Crizele sunt rezistente la tratament si.. Pur si simplu nu mai am cuvinte si nici putere...I-mi ziceai in mesaj ca nu este o solutie scaunelul... nu stiu de ce zici asa , ca eu am vazut o mamica din Tg Jiu cu o fetita de un an si 10 luni carea avea baby-care si statea foarte bine, ea venea cu trenul la Bucuresti si fetita avea aceleasi probleme, nu-si sustinea capul etc. Mai ziceai ca voi o puneti pe Cosmina pe bancheta din spate, tu ai stat vreodata intins pe spate pe bancheta si sa mai fie si multe curbe ca pe Valea Oltului sa vezi ce senzatii ai? Eu am stat si ai impresia ca esti in tiribomba...De aceea eu il tin in brate si este foarte rau pt ca transpira .Crezi ca Cosminei ii este bine? Si in plus eu am nevoie de acest scaunel ca sotul meu nu se mai poate invoi mult de la servici ca sa ne duca incolo si incoace asa ca trebuie sa conduc eu iar baietelul meu nu ar fi in siguranta singur pe bancheta.Sa auzim de bine!
Anca