Mamici de iulie-august 2005 (80)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Kulta, bintui, pina pe la 1-2 nu se lipeste somnul de mine, dar o sa ma bag in dormitor, imi las iubitul sa doarma, ca el se duce miine la munca. deocamdata mi-e ok, dar nu stiu niciodata cind si ce ma apuca- stii tu cum e. vorba ta, hai ca a mai trecut o zi!
noapte buna tuturor.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Noapte buna si pupicei.

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Irina, am incercat sa te astept dar mi se inchid okii de somn. Ai grija de tine si te citesc miine.
K37+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Buna seara mamici cu burtici si mamici cu bebici!
Imi pare rau ca am lipsit citeva zile de pe forum, am avut putintica treaba, asa ca acum tre' sa recuperez! Am revenit pe baricade!!!
Noutati : am primit intre timp aer conditionat ! URAAAAA!!! Cele care aveti deja stiti ce inseamna sa ai un locsor racoros pe canicula asta. Au venit "meseriasii" simbata si mi-au spus ca nu eram programata dar fiindca stiau ca mai am putin si voi naste s-au gindit ca fac si ei o pomana. Si inca ce pomana!!!! De simbata incoace ii tot pomenesc ca mare pomana si-au facut cu mine!!! Si e mare lucru ca in ziua de azi sa mai faca cineva un lucru cavaleresc pentru o

Anis FELICITARI !!!! Sa-ti traiasca bebelusha cea mult asteptata! Sa te refaci repede si mult laptic pentru cea mica!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Mergi la inceput

Oriadam, eu am facut in fiecare luna analize, in primul rind sint Rh-negativa si mi-au trebuit sa stiu daca s-au format anticorpi si daca tot a trebuit sa fiu intepata am luat toate analizele. Cred ca e bine pentru tine sa stii cum stai mai ales cu anemia ( hemoglobina , leucocite ) apoi e bine sa stii daca ai glicemia in limite normale, plus sumarul de urina si daca mai vrei si alte analize...mai sint! Eu fiind asistenta mi-a fost mai usor cxa nu am platit nimic pentru ele!

Anca si Matei 36s+

Mergi la inceput

Plus ca am pierdut inainte 2 sarcini si am vrut ca asta sa fie viabila si , in consecinta am facut echo la 2-3 sapt

Anca si Matei 36s+

Mergi la inceput

Acum eu sint cea care am ramas pe baricade!!!

Anca si Matei 36s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Fetili, ce de noutati!!!!!!!!

ANIS, YUPPPYYYYYYYY!!!!!! S-a nascut printzesa ta, Doamne cat m-a bucurat vestea, nici nu-ti imaginezi!!!! Sa fiti sanatoase, fericite si va asteptam cu drag acasa sa ne povestesti cum a fost!!! Ingrid Alexia, bine ai venit pe lume, sa fii sanatoasa si sa le aduci multa bucurie in suflet alor tai ca tare mult te-au dorit si te-au asteptat!!!!!!!!

Nicque, sa-ti traiasca fetitza, sa fiti sanatoase si va asteptam acasa cu povestea nasterii!!!

Kulta, m-am plimbat mult in seara asta si am ajuns tarziu acasa... cu dureri de spate si atat!! Sper! Multumesc mult pentru mesaj, m-am bucurat mult cand mi-ai dat vestea despre Anis!!!

Andre_ea, n-ai nascut inca??? Te asteptam cu vesti bune, nastere usoara si sanatate muuuulta! Tinem pumnii!!!!

Adriana, m-ai dat pe spate!!!!! Stiu ca nu este de ras, ca te-ai saturat de planul B, dar... ce poti face... mai bine mai astepti putin decat sa stai la planul B pentru o perioada mai lunga... Hai ca trece repede!!!

Katink, ma bucur ca totul a fost ok azi la control, daca dulcineea ta e pe vine... inseamna ca va apare ea zilele astea!!!

Denisa, super!!! Sper sa va placa si sa nu ma injurati!!! Eu am petrecut clipe frumoase in St. Maartin!!!

Dede, ma bucur ca ai o Medeea cuminte si frumoasa!!! Cand mergeti la casa noua???

Denisa, acum am vazut ce s-a intamplat la voi, sper sa nu va afecteze!!! Ma refer la avionul prabusit

Mamini, tot insomniaca???? Pupici dulci!!

Asa... acum sa va zic de mine: dupa cum stiti, sunt foooooarte ocupata , nu ne dezlipeste nimeni pe mine si pe Radu de cand a ajuns acasa...
Am fost la doctor azi de dimineatza, bebelusha este bine, numai ca nu vrea inca afara... nu am stabilit inca data cezarienei, ramane sa ne vedem l;a control peste o saptamana... Bebelusha arata de 36 sapt, asa ca mai avem...
Eu ma simt din ce in ce mai greoaie, dar in rest sunt ok!!! Nu mai suport caldurile astea, vreau sa ploua!!!!!!

Gata, sunt asteptata... Va pupic cu mult dor,

Irina si bebe 38 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Multumesc pt.incurajari Kulta. Operatia de cezariana mi-a fost impusa pt.ca am herpes genital si poate sa-l ia bebe daca nasc normal.Sper macar sa-mi faca anestezie epidurala pt.a putea sa-l vad pe bebe imediat cum da cu nasucul de lume. Deocamdata intrebari nu imi vin acum in cap, am sa mai citesc subiectele dezbatute pe forum pt.ca eu de 3 saptamani nu dorm noaptea doar ziua de la 6 dimineata pina la ora 1 dupa amiaza . M-am uitat pe pozele postate de tine . Ai o scumpica tare dulce si tu arati foarte bine. Ma intreb cum voi arata eu cind am sa-mi revin la greutatea mea normala. Hopa a aparut si intrebarea : Dupa cezariana, daca nu voi alapta (desi vreau sa alaptez ) pot sa tin un regim alimentar ? pt.ca la sala am inteles ca nu am voie decit la un an dupa operatie.Arat ca o balena si nu-mi place sa fiu greoaie. Pupici si astept raspuns .

Mergi la inceput

Nu stiu de ce m-am mai dus la culcare ... Doar ca sa stau intinsa! Cred ca am sa trag calculatorul linga pat ca sa nu mai trebuiasca sa stau pe scaun cind va scriu si atunci s-au rezolvat problamele!

Irina , ma bucur pentru tine si pentru Radu ca sinteti iar impreuna! Nici nu se poate altfel decit nedespartiti! Stiu si eu cum e sa nu-l ai linga tine tot timpul pe omul pe care-l iubesti!

Valcampan , bine ai venit in mijlocul nostru!
Nici eu nu pot dormi noaptea , ca urmare sint cu ochii in calc. Nu te gindi ca nu poti alapta, chiar daca ai sa nasti prin cezariana, sa te straduiesti cit de putin laptic pentru cel mic si tot e ceva! Stii daca e fetita sau baietel? In principiu daca nu alaptezi cred ca poti sa faci cura de slabire dar nu exagera pt. ca organismul tau e oricum slabit dupa nastere, pierzi si ceva singe si trebuie alimentatie ca sa te refaci! Ia-o incetisor!

Anca si Matei 36s+

Mergi la inceput