Mamici de iulie-august 2005 (80)
Raspunsuri - Pagina 13
valcampan spune:
Ankak dormi ? Eu am bantuit pe forum citind subiectele diverse si abea acum am vazut ca mi-ai raspuns. Se pare voi avea un baitetel desi imi doream oarecum o fetita.Vroiam o fetita pt.ca am observat ca fetitele sunt mai dulci si mai cuminti iar sora mea are un baietel de 2 ani nazdravan. Pote ma insel dar oricum ma bucur ca voi fi mamica indiferent de sexul copilului.Mama mea tot mai spera sa se fi inselat dr pt.ca vrea si ea o nepotica.Mie mi-a trecut faza cu vreau fetita pt.ca nu vreau sa il manii pe Dumnezeu.Vreau sa fie un BEBE sanatos si eu sa ma pot ocupa de el. Despre regimul alimentar voi vedea daca am sa-l pot tine pt.ca m-am mai chinuit eu cu regimuri si nu prea a tinut figura pt.ca sunt o pofticioasa. Alaptatul stiu ca este foarte important in primul rand laptele matern e cel mai sanatos iar apoi senzatia aceea dulce de a avea la sanul tau un bebe mic ce te priveste in ochi si trage cu pofta de sfarc mi se pare una din cele mai frumoase clipe ale unei mamici. am tot citit insa ca dupa o cezariana laptele vine mai greu in plus nici mama, nici sora mea nu au avut mult timp lapte.
38s+
gabirus spune:
Neatza!
Noi in final abia azi mergem la control. Nici acum nu avem semne concrete ca s-ar declansa travaliul ... Andy, ce s-a mai intamplat cu uleiul? ![]()
Irinuca, ma bucur ca esti happy
Meriti, dupa cat ai suferit de singuratate in lunile astea.
Oare azi mai naste cineva?
Ca trupa de august e un pic mai lenesa ... nu s-au grabit bebeii ca si cei de iulie care au venit in numar mare deja din iunie ...
Gabi
, mamikul Evei
si al baietelului din burtic, DPN 7.8 
POZE
truli-luli spune:
Felicitari ANIS pt bebe INGRID cea creata si mult asteptata 

Sa fiti sanatoase amandoua, sa te refaci repede, bebe sa fie cuminte si mancacioasa!
si multumesc pt ca mi-ati facut o bucurie atat de mare. Sunt tare emotionata pt voi 
Andreea a functionat uleiul de ricin? Iti tinem pumnii sa mearga totul bine si data viitoare cand intri sa ne anunti ca a sosit bebe 

cami si zuza mica din burtica 38+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos
lulu75 spune:
Intra si omul pe DC de dimineata si...lacrimi de crocodil de fericire pt noile mamici si puiutii lor.
FELICITARI!!! SA VA TRAIASCA SI SA VA ADUCA MULTE BUCURII!!!
Eu mi-am dorit enorm acest copilas. In fiecare luna in care vedeam ca nu apare, simteam cum mi se rupe sufletul. Eram distrusa si simteam ca viata mea nu are rost. Cand mi-am pierdut speranta...Dumnezeu mi l-a trimis.
Si acum cand vad femei gravide am o strangere de inima pt cateva secunde, apoi puiul meu din burtica, parca imi spune: "Mami, nu mai fi trista pt ca in scurt timp o sa fim impreuna" si imi dau seama ca toata durerea mea din trecut s-a transformat intr-o mare bucurie. De cate ori trec pe langa camera lui si ii vad lucrusoarele, imi dau lacrimile de fericire.
Azi merg la control si sper sa aflu cu aproximatie cand o sa aiba loc MAREA INTALNIRE.
Luminita
37+ cu
Andrei
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3791" target="_blank">poza buburuza1
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3794" target="_blank">poza buburuza 2
Tati si mami lui Andrei
mamini spune:
buna dimineata tuturor!
fetelor care merg azi la control le doresc sa vina cu vesti bune!
Andre_ea...asteptam...
Irina, ma bucur ca bebitza e bine si ca voi sunteti fericiti
.
Valcampan, e un mit ca dupa cezariana nu vine laptele, e chestie de perseverenta. aici sunt fete care au nascut cu cezariana si alapteaza cu succes, asa ca daca vrei, o sa reusesti, eu iti doresc sa ai laptic destul si tzine aproape, daca citesti din urma, s-a discutat mult pe tema asta, sunt multe informatii pretioase. cit despre miscarea dupa cezariana- se poate relua dupa 2 saptamini-miscarea usoara si dupa 2 luni poti face si sala. alaptatul slabeste-consuma multe calorii multicele, iar daca vrei, poti sa tii cura cu noi, suntem citeva
care vom tine o dieta care se potriveste si celor care alapteaza si celor care nu, tu vei hotari cit de drastica.
M37+
mamini spune:
Lulu, ati aranjat camera lui bebe? sa pui pozici...
noi le inghesuim deocamdata pe toate pe ici, pe colo...abia astept sa ne mutam, dar mai avem o gramada.
M
acusor spune:
Neata mamici si burtici!
Denisam, asa e, am lucrat cu ei la Softwin. Eu am lucrat cu Nicoleta in acelasi departament. Eu inca mai lucrez acolo. Ma bucur pentru ei ca au si al doilea bebe. Inseamna ca le merge foarte bine. Transmite-le salutari de la Andreea! Poate Nicoleta sa ma mai tina minte. Eu o sa am un baietel care nu da semne ca vrea afara deocamdata.
Iti doresc si tie sarcina usoara si bebe sanatos!
Andre_ea, ce faci? Nu se intampla nimic? Hai ca ai ramas aproape ultima din iulie.
Anis a deschis drumul si fetelor din august.
Katink, tu nimic?
Kulta, poate ramanem ultimele ca noi avem termenele apropiate.
Pupici 
acusor 37+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/eavoicu/my_photos
Katink spune:
Buna dimineata fetele mele!
Intr-un cuvant: NIMIC!
Azi e termenul sa nasc, dar azi noapte nu am avut nici macar o usoara urma de contractie, nimica, am dormit ca un prunc ![]()
Dulcineea mea e activa, misca, da din picioruse... dar ii e lene sa iasa afara, nici nu stie ce pierde ...
Andre_ea, ceva rezultate cu uleiul?
Pupici,
Katink
si dulcineea mea 40 sapt.!!!
Fotografii
oriadam spune:
Buna dimineata fetele!
Cum ati dormit? Eu, in premiera m-am trezit doar o data. Dar transpiiiirr si trebuie sa-mi spal pijamaua in fiecare zi.
Dede - ne bucuram ca Medeea este cumintica. Laptic mult si colaborare la fel de placuta in continuare.
Andre-ea - nimic inca?
Mai naste cineva la Polizu? Cum toate veti naste inaintea mea, vreau sa stiu si eu cum stau lucrurile de la cineva care va naste acolo inaintea mea.
Multi pupici!
Katink spune:
Am deschis capitol nou, mai fac modificari la listuta putin mai tarziu, acuma merg sa mananc...
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54653
Cand ajungeti la pag. 10 va mutati acolo...
Pupici,
Katink
si dulcineea mea 40 sapt.!!!
Fotografii