Impreuna, Timisoara! (15)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
Mirona spune:
Terasa TEXAS este pe CIRCUMVALATIUNII.
De la Billa vis-a-vis cu Reifeisenbank o iei spre viaductul de la gara, sau Politia Rutiera, sau mai simplu ... spre urmatoarea intersectie, avand in vedere sa stai cu spatele la Antenele Radio.
Pe partea cu Reifeisenbank ... la nici 200 m dai de teresa TEXAS.
Giova si eu tot de la Metro mi-am luat salteaua ... tot ortopedica si tot aceeasi marime 1,60/2 m.
A mea a fost in jur de 4,5 mil si asta acum aproape 2 ani. Ce show ... a fost cu caratul ei acasa ... ca aia nu au transport la domiciliu ... am adus-o pe Dacie sus ... legata cu scoci si rulam cu 20-40 la ora maxim.
hi hi hi
Ce rau imi pare ca nu te-am atentionat azi sa te uiti la reportajul asta ... sigur te-ar interesa. Sa te sun??? ... sa nu te sun???
Miro
My ticker
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabirus/gabirus.jpg)
gabirus spune:
Ana, si eu am votat. Dar si aia mi se par niste dubiosi Sper totusi sa fie ok. Pupici ptr spiridusul tau.
Multumim pentru urari la adresa Timisoarei si timisorenilor! Sa traim sanatosi si frumosi si bogati in cel mai cool oras din Romania!
Gabi, mamikul Evei
si al baietelului din burtic, DPN 7.8
POZE
bulina_buclucasa spune:
Salut! Azi nu prea sunt in forma. Nu stiu ce am, de la caldura asta... Daca nu se shimba timpul, nu stiu.... cit mai rezist
Felicitari pentru Luana, e o draguta!
O seara placuta, va doresc!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabirus/gabirus.jpg)
gabirus spune:
Miro, chiar imi pare rau ca nu am video, ca ti-as fi inregistrat. E SUPER documentarul. Il dau de vreo 2 luni, l-am prins de mai multe ori deja.
De nebunu cu pistolul eu am citit in ziar ca a tras pe Take Ionescu. Chiar dadea adresa blocului in care locuiesc victimele. Si erau si poze si arata a Take Ionescu intr-adevar blocul; ca vis-a-vis de rutier nu sunt decat I-urile care arata altfel. Asa ca mergeti linistite ... nu vine nebunu' la Texas.
Eu din pacate nu am cum, ca vineri seara la 19 ne vedem cu doctorul la un ultim check-out. Asta in caz ca nu iese pana atunci galuscania mea cea lenesa.
Va pupez! Si va doresc cum imi doresc si mie sa vina nabii o data o furtuna ca nu se mai poate asa!
Gabi, mamikul Evei
si al baietelului din burtic, DPN 7.8
POZE
Ana68 spune:
Mey,fete,intru si eu ca buha ia acusi,ca teroristii mei inca nu dorm....I-am altoit si mucles,ca nush ce le mai fac....
Nu-i posibil,mey....e 12 noaptea ,iar ei cucuvelesc prin pat...Ceapa lor de copilasi banditi!
Gabi si Lili,saru-mana de vot!
Gabi,nu stiu ce hram poarta si concursul ala....Am inscris-o si eu pe Luana acolo ca mi s-a parut haios....De o iesi sau de nu o iesi copilasul lunii....ramane de vazut.Eu m-am bucurat!Ce vrei?Mamica tembela de ucigasi de neuroni...
Miro,si eu tot de Take Ionescu imi amintesc in reportajul cu lunetistu'.Iar serialul chiar ca e super fain,cu bebelica,de pe National Geographic.Eu l-am mai vazut de 3 ori,ca il tot da in reluare...Imi pare rau ca nu am video,ca ti l-as fi inregistrat eu.Din cate imi amintesc il da in reluare si maine,dar nush la ce ora,oricum peste zi....
Andanii,pai sa fie totul super ok si vremea sa tina cu voi si sa va distrati la maxim....Din cate am auzit e tare fain in Grecia....
Va las....Hai ca parca se aude zvon de ploaie....fulgereshte!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dorsilia/Dorsilia.jpg)
Dorsilia spune:
bine v-am gasit!
nu-s noua pe forum, dar asta e alta poveste...
avand in vedere ora extrem de avansata, si in plus pt ca sunt si o mamica nedormita cu un bobocel de copil de un anisor caruia ii ies acum dintisorii, va rog doar sa ma ajutati cu o informatie..CE LABORATOR FACE ANALIZE MAI DE DOAMNE AJUTA IN TIMISOARA?
va pupez
ciao
Lia
Albi` spune:
LA MULTI ANI,
TIMISOARA MEA IUBITA !!!
(Pazea, ca vinnnnn !!! )
Fetelor, ce-mi place ca merg paginile la topicul nost' Poate mai deschide Gabi un capitol pana vine Lucas
Io ma simt ceva mai bine... Doamne'ajuta !
hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..
danitin spune:
Spneati de buha? Iaca buha.... Acum am ajuns si eu dupa meci, dar nu acasa ci la serviciu ca trebuie sa termin pana dimineata un premontaj. Meciul a fost super dar mnuca reporterilor a fost un cosmar. Mai, aveau italienii niste body guarzi teroristi. M-au impins in toti peretii... Da tot am reusit sa iau o gramada de interviuri. Acum insa sunt praf si pulbere... A, mai am un vot negativ si pentru jandarmi .. asa oamnei batuti in cap si rauvoitori ca cei de azi de la meci eu nu am mai vazut. Le aratai acreditarea, legitimatia, tot si ei tot nu te lasau sa treci si mai erau si nepoliticosi.
Mirona spune:
Iaca si BUHA de serviciu: PREZENT.
Dorsilia bine ai venit printre noi. Sa-ti traiasca bebelu si sa creasca mare mare. Bondacelul e baietel? VREM POZEEEEEE!
Sfatul meu e sa faci analizele la BioClinica. Sunt mai scumpe ... da mai precise.
Vii la intalneala? Sa ne cunoastem?
Miro
My ticker
Giova spune:
Bine ai venit Dorsilia la !!!
Multumesc fetele pt. raspunsuri!!Vom merge si la metro, Selgros, poate gasim ceva mai ieftin, ca pt. la anul, in noul apartament facem patul la comanda (mai mare) si nu vom mai avea ce face cu salteaua asta.
Miro mersi inca o data de telefon.Ne-am uitat cu toate ca l-am mai vazut. Mi-a fost ciuda, ca, Clau din nou a adormit, pe cand a venit bebelusa pe lume. Oricum nu era el prea doritor sa vada asa ceva.
ANA imediat intru si mai dau un vot Luanei.
Andanii unde mergi mama in grecia? Noi pe 3 sept. zburam spre Halkidiki, inca nu ne-am hotarat la care hotel. Am vb. si cu sefii, asa ca, cu data de 5 sept. vom avea 10 zile de concediu. Abia astept sa mergem si sa stam 8 zile tolaniti la soare.
MIRo eu vin la intalnire. Am descoperit si terasa. e vis- a vis de blocul colegei mele de serviciu.poze
gio si bb 17+