persoanele fara venit trebuiesc euthanasiate?

persoanele fara venit trebuiesc euthanasiate? | Autor: marinaeliza

Link direct la acest mesaj

Va rog frumos fetelor,am si eu un vecin,un tanar de 29 ani,care de cateva luni nu mai este coerent in gandire si a avut doua tentative de suicid.Problema este ca el nu munceste si nu are un medic la care sa apeleze iar salvarea,care a venit de doua ori,i-a dat sfaturi pe care el nu mai prea le pricepe.El locuieste cu mama lui care este pensionara si foarte grav bolnava,cu sora lui si un nepotel,dar toti pe care i-am enumerat fac parte din categoria acelor oameni loviti crunt de soarta;carora usile autoritatilor nu li se deschid sau se deschid degeaba.Eu doresc sa va intreb ce s-ar putea face pentru acest baiat sa primeasca si el un diagnostic un tratament si eventual un ajutor din partea celor in drept pentru ca stau cu totii in casa si rabda de foame.Daca ma puteti ajuta cu o indicatie eficienta as fi recunoscatoare....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

primul pas ar fi sa mutam subiectul la umanitare,nu?

Cristina
-----------------------------------------------
accepta, sau schimba!
iertarea este parfumul florii ramas pe talpa pantofului ce tocmai a calcat-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinaeliza spune:

Imi cer scuze...Accept mutarea.

Mergi la inceput

Se pare ca intradevar cei care nu au un venit pot sa nu mai existe.Asta am inteles din raspunsurile voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Marinaeliza Nu trebuie sa te superi. Eu abia acum am vazut subiectul si cred ca multi altii sunt la fel ca mine. Daca el nu gandeste coerent asta nu inseamna ca nu poate fi ajutat. Ai spus ca sora lui locuieste cu el. Din cate stiu eu, exista "Ajutor social" dat de Primaria orasului unde locuieste. Exista ajutoare de handicapati daca el se incadreaza...etc, existe cantine ale saracilor de unde pot primi mancare.... Cred ca primul loc unde ar trebui sa intrebati e la primarie, sunt convinsa ca exista o solutie.

Madalina si bebe Sonia
http://www.babiesonline.com/babies/s/sonia/
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ariadnabr/my_photos

Mergi la inceput

Nici vorba de suparare ci doar putina amaraciune.Sunt atatea necazuri pe si atatea persoane au nevoie de ajutor incat ma simt neputincioasa.Doar Dumnezeu poate ajuta,noi mult mai putin si nici atunci suficient. Baiatul de care vorbesc desi locuieste cu mama si sora lui nu ii este de nici un folos pentru ca ele parca nici nu realizeaza starea lui;mai repede vecinii au sesizat ce se intampla cu el.Eu sunt administrator in acest bloc si as vrea sa ma implic mai mult pentru a ajuta dar ma lovesc de birocratia tarisoarei noastre si de binestiuta mita iar resursele mele sunt destul de limitate.Oricum multumesc pentru sfaturi si pentru amabilitate. Numai bine!

Mergi la inceput