Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (69)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Loreema a stat treaza de la 13 pana la 18:30.
La 18:30 a adormit in parc pana la 20:30, am reusit sa o tin treaza 30 min in care a baut 250 ml iaurt de baut si 270 ml lapte , dupa care a adormit bustean si vad ca nu misca in front deloc.
Maine dimineata cred ca imi da desteptarea si mergem in parc iar cu noaptea in cap.

Se incumeta cineva?........Si nu zice-ti IOR ca ma impusca tati daca ma aude iar.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Eu n-am somn dupa cum se pare...dar recuperez ce n-am citit pana acum din lipsa de net si plecat din Bucuresti.

Am vazut pozicile noi, ale Dianei, Elenei, vizigotului.

Offf, ce ne facem cu caldurile astea? Noi de cateva zile dormim cu AC dat drumul toata noaptea...cu bb in camera pt ca altfel nu se mai poate. Vad ca pana acum n-a patit nimic bebelina.
Am stabilit si data cand ii rupem turta, asa ca pe 20 aug vom avea petrecere.

Ana, citeam de Stefan ca-si da drumul la maini...asa face si Alexia de mi se face inima cat un purice...si face asta in parc in timp ce se tine de carut.

As mai scrie dar mi-e asa somn...sper sa reusesc sa mai intru si maine!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 11 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Si eu merg acum la somnic. Tati nostru a sunat si a spus ca e bine merci in Singapore si mai suna maine din Melbourne.Noapte buna si vise placute tuturor,

Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit

Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi
cele mai noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Mai harnicutelor cu calcatul...nu puteati sa dati si pe la mine sa va dau un sac intreg.... ca eu nu stiu cand ma apuc de el....
Ramona, felicitari pentru premiu. Am castigat si eu (cel putin apar in lista...) la site-ul Viva. Premiul este o geanta de plaja cu nu stiu ce cosmetice de la Wella. Numai ca am sunat la redactie sa intreb cad si daca s-au trimis premiile pentru ca in regulamentul concursului spune ca ai 2 luni la dispozitie sa intrebi despre premiu (si eu sunt la luna iunie) ca ei , bineinteles, nu isi asuma responsabilitatea daca se pierde la posta coletul Si domnul de acolo a fost tare flegmatic, lucru care ma face sa cred ca o sa vad coletul la anul si la multi ani. Ca cica are produsele in birou dar nu are baza de date ca sa trimita coletele. Si cum sunt produse pentru vara/plaja....mi-am luat deja gandul.
Fetelor azi chiar sunt naucita. Azi noapte la 12 fata mea a avut un program de fitness asa ca nu dormea orice as fi vrut sa fac. Pe la 1 jumate cred ca a dat Dumnezeu sa adoarma (sarise din somn ca am atins eu din greseala patul...) dar la 6 era treaza. Acum am expediat-o cu tati afara sa fac mancare si ma coc de cald.
Oare cat mai tin caldurile astea? Ca vad ca la asta mica bubitele alea de ziceam eu ca se estompeaza aseara erau pe o arie mai mare.....
Of si am renuntat la ideea de a pleca la mare. Mi-e teama ca nu reusesc sa car juma de casa (cat estimez ca mi-ar trebui) cu trenul...asa ca o lasam pe anul viitor in speranta ca om reusi sa ne luam masina sau macar sa stiu ca pot sa ii dau mancare fara grija....

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Ramona, Aissa, felicitari pentru concursuri. Va tinem pumnii sa le primiti anul asta

Mai dar voi sunteti harnicute rau. La ora aia tarzie din noapte voi calcati? Hai ca pe Danyce o mai intelegeam ca astepta telefon de la sotior.
Daca mai aveti chef, poate dupa ce terminati la Aissa, veniti si pe la mine ca eu nici nu-mi mai aduc aminte de cand nu am mai calcat

Bebelina mea abia, abia a adormit aseara. Pe caldurile astea parca adorme din ce in ce mai greu, nici nu stiu ce sa mai fac cu ea ca sa adoarma linistita.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

bravo mai fetelor care calcati ... eu mai bine le port sifonate (mai ales ca este la moda ), eu deabia prididesc cu strinsul dupa 3 barbati ... string in bucatarie ma duc sa continui in alta camera si cind ma intorc la bucatarie este exact ca inainte de ordine !!!!! si tot asa ..

In ciuda caldurilor copilul meu maninca bine ... sper sa o tina tot asa..
hai ca incep si eu sa ma uit la poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Vai ce activitate slaba, vorba Anei, parca am fi in weekend

Am vazut pozele cu Dienuta, superba micuta cum cauta ea furnicile

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Slaba activitatea pe aici se pare...asta pt ca am eu timp liber ca sa citesc (si nu scrie mai nimeni).
Ufff, cald rau mai e...si voi mai si calcati. Eu am teancul de rufe ce ma asteapta dar nu-mi vine sa ma apuc nici daca ma bati pe caldura asta. Astept pana i se termina toate camasile lu tati (bine ca are multe) si poate atunci de voie de nevoie o sa calc....pana atunci, vorba Monicai..."e la moda necalcat".
Afara cu bebelina ies dimineata pana la 11.30 si apoi doarme pana la 13.30 si cam sarim masa de fructe...doar ce-i dau in parc jumate de banana si niste pufuleti.
Cu caldura in casa am rezolvat-o cat de cat...sta AC tot timpul dat drumul, indreptat in sus sa nu bata spre bebe si asa mai reuseste si ea mititica sa se joace in casa, sa manance, sa se culce.
Aissa, Loreema dar norocoase mai sunteti! Felicitari si asteptam sa ne spuneti ca ati primit premiile cat mai curand!

Eu acum am alta problema...vrem sa deschidem o afacere si asta ar insemna ca in maxim 2 luni sa las bebelina pe mana unei bone (pe care inca nu o am) si mi se rupe sufletul. Pe cuvant ca nu-mi vine sa muncesc si sa lac copilul...ma simt atat de rau. Ufff, grea hotarare! Acum parca le inteleg pe fetele care au inceput serviciul...greu, greu, greu este sa te rupi de copil cateva ore pe zi.
Mi-am spus si eu oful ca de ieri de cand s-a discutat problema parca nu mai sunt acelasi om. Sper sa-mi treaca!

Va pup!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 11 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Fetelor, aparem si noi.

Profit ca doarme bubulinul sa va dau vesti: vrea numai in picioare! Nu stiu ce o sa facem... de cand se trezeste pana la baie seara e tot in 2 picioare... se agata de tot, se ridica pe toate cele, merge de-a lungul patului si, cum spunea si Ana si Mihaela, mor de frica cand il vad stand asa. Si mai si aplauda cand ajunge la marginea patului si eu sar sa-l prind si el ma impinge... Prin ce chinuri trec... Sunt eu nebuna sau e normal sa simt asa?

Mai suntem si noi fara dinti! Azi-noapte s-a trezit din ora in ora cu mana in gura si urla de nu-l puteam linisti. Si, ca si Stefan, cand aparea tati se punea si mai tare pe urlat... Noroc cu gelul de dinti...

Vad ca nu sunt singura care calca noaptea... Eu profit ca se culca baietii si atunci calc. Asa ma destinde...

Mihaela, si eu sunt in aceeasi oala... Din toamna imi reiau cursurile la facultate (de fapt echivalare a celor din Ro) si ma gandesc cu groaza ca voi fi atata timp plecata si puiul pe mana altcuiva. Va fi greu pt mine mai mult, nu pentru el... Dar eu totusi ma intreb cum ati putut sta voi atata timp fara Alexa in America?! Mie numai la plimbarit nu mi-ar fi stat capul... A propos, v-am vazut pozele pe parcusul aventurii; super!

Am pus si noi cateva poze noi. Mai adaugam.

Pupicei la toate.

si Miron Radu (06 oct. 2004)
Miron Radu

Frantzujii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Ca sa mai fie putina activitate: Azi mi-am gasit pentru prima data fata ridicata in patut in fund. Singurica. Nu stiu cum a facut ca eu credeam ca doarme, cert e ca era in fundulet cu jucariile in poala si se juca. Si a invatat sa se ridice in picioare, trebuie numai sa ii pui o mana pe gratii. Asta tot de la tati a invatat. Of, incet-incet o mai vad si eu progresand. Fata mare are mami! Si desteeeeapta!

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput