Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (69)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

asaaaa..mi-e nu-mi merge netu...si voi dati replici....bien!
Licuriceo, iti loashi treling si n-ai bani si de adidasi de te bagi arbitru? ai?

mamam Eliane (aliene, mai igzact)... terorismul e naturel insinuezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

quote:
Originally posted by roandre

Am stabilit si data cand ii rupem turta, asa ca pe 20 aug vom avea petrecere.

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 11 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Asteptam sa ne spuneti ce alege fetita de pe tava si Distractie placuta!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

quote:
Originally posted by aissa

Ca sa mai fie putina activitate: Azi mi-am gasit pentru prima data fata ridicata in patut in fund. Singurica. Nu stiu cum a facut ca eu credeam ca doarme, cert e ca era in fundulet cu jucariile in poala si se juca. Si a invatat sa se ridice in picioare, trebuie numai sa ii pui o mana pe gratii. Asta tot de la tati a invatat. Of, incet-incet o mai vad si eu progresand. Fata mare are mami! Si desteeeeapta!

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Felicitari(si pt concurs), maine-poimaine alergi dupa ea prin parc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moss spune:

Fetele, ne mai tineti minte ?

Noi nu v-am uitat dar suntem tare ocupate. Eu sunt cu serviciul toata ziua, noroc ca o am pe mama care pe langa faptul ca sta cu Alexia imi face si curat prin casa. Slava Domnului ca nu trebuie sa mai fac si mancare ( decat pentru fii-mea ) intrucat al meu sot vrea sa slabeasca.
Vineri intru in concediu pentru o saptamana si plecam si noi la mare si la munte... cu Alexia evident. De fapt, pentru ea mergem.

Sa stiti ca am vazut toate pozele si va spun cu mana pe inima ca sunt cu totii asa dragalasi si au crescut asa mult ca nu-mi vine sa cred.

Loreema, multumim pentru urari ! uite ca exista cineva care nu ne-a uitat ! Am facut si noi 9 luni...mergem destul de binisor...in tarc face ture toata ziua..se ridica singurica in picioare, dar, culcata fiind nu e ridica in fundulet. Trancane toata ziua pe limba ei si a inceput sa stie si sa reactioneze la o gramada de lucruri. O iubesc enorm !!!

Aissa, nu stiu exact despre ce bubite este vorba la Alexandra dar si noi ne chinuim in jurul gatului si pe umeri cu niste bibite din cauza caldurii....desti noi stam cu aerul conditionat non-stop ( dar nu in camera copilei )Se irita si pe la gurita din cauza salivei si a suzetei cu care se joaca..
mai este cineva fara dintisori ??? ca noi nu avem nici-unul !

In rest, am fost si noi in week-end pana la mare...a fost o nebunie !
Mie imi place foarte mult la munte dar de dragul sotului am facut o escapada si pana in Mamaia.

Va pupam pe toate si pe toti !!

Cristina si Alexia 9 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Aissa, felicitari micutei si la mai multe nazdravanii de acum incolo

Moss, cum sa te uitam? Bine ca ai reusit sa mai intri sa ne spui ce mai face Alexia.

Lorena, stai linistita, e normal sa vrea sa stea numai in picioare. Si mie mi se face inima cat un purice cand o vad ca isi mai da drumul de la maini, dar asta e....se pare ca trebuie sa ne obisnuim si cu asta. O sa invete ei sa mearga pana la urma.

Cat despre plecat la serviciu/facultate, Mihaela/Lorena, eu va inteleg perfect. Sincerc va spun ca mie mi-a fost destul de greu la inceput, dar incet, incet am invatat sa trec si peste asta.
Eu va doresc sa va adaptati cat mai repede.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Moss, ma sunt fara dinti, stai linistita. Eu ii astept de pe o zi pe alta pe primii (azi dimineata chiar am crezut ca e iesit unul dar inca e sub piele), dar mi s-a urat mie de cand tot zic ca ies.
Bubitele sunt unele multe, mici si rosii care sunt pozitionate pe spate, unde e marginea pampersului, cam in dreptul la gaura aia care e in osul din bazin. Asa, in rest are o bubita ici, una colea. La gura e plina, tot de la bagat in gura diverse, plus ca locul unde s-a taiat cu hartie nu se poate vindeca din moment ce tot timpul e cu ceva in gura. Nu e rana, taietura, dar se vede ca e mai rosie in coltul gurii....
Despre cazaturi, nici nu vreau sa aud, mi-e frica de perioada aia ca tare sunt panicoasa.
Iar despre mers la serviciu....la fel. Nu stiu ce o sa fac cu ea. De fapt, daca aveam cu cine sa o las (bona nu-mi permit) ma intorceam la munca. Dar asa, stau cu fata pana la 2 ani (daca nu s-o ivi ceva intre timp) si mai vedem.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by NinaB

mamam Eliane (aliene, mai igzact)... terorismul e naturel insinuezi?

Naturel, nenaturel... da' copilu' nu-i defect... e un terorist normal

Moss concediu placut, sa aveti vreme frumoasa si drum bun... Si nu te-am uitat... A, si mai sunt pitici fara dinti, stai linistita.

Mihaela ai stat tu 3 sapt. fara Alexia... acum cateva ore pe zi e foare la ureche... plus ca poti sa te duci sa o vezi cand ai chef... si timp... si mai poti sa o iei uneori si supa tine... Avantaj ca n-ai sefi

Am vazut niste poze noi... incerc sa-mi amintesc ale cui... ale Lorenei... cu bb care vrea numai in picioare... asa fac de cand descopera ca pot sta in picioare... (apropos de asta... Aissa felicitari Alexandrei... incepe distractia si la voi... busituri si cazaturi). Asa... am mai vazut si pozele Daninei...

Ramona, Aissa, felicitari pentru premiile castigate... poate le si primiti... asa ar fi frumos ...

Cu ce ne mai laudam? Cu bb marait... de la dinti si caldura... care nu vrea sa pape... isi mentine silueta... macar doarme si bea ceai (500 ml /zi). Ieri de ex. a mancat 150 ml lapte, apoi 150 piure cu pui pe la 11 si 50 ml de lapte seara, la 9 E in greva foamei si nu pot sa o conving in nici un fel sa manance...
Piureul il manaca pt. ca o pacalesc cu painea... Uite painea, nu e painea... Iau o bucatica de paine, i-o duc la gura si in felul asta deschide gura si ii bag repede lingurita de mancare. Merge de 2-3 ori, dupa care tb sa-i dau bucata de paine... si o luam de la capat... O placere... Sper sa ii treaca repede mofturile...

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Eliana, o fi si de la dinti daca nu mai papa. Sigur o mai dor gingiile daca de abia i-au dat alti dintisori. Las ca vine vremea sa manance iar bine!
Ufff, e adevarat ca am stat 3 sapt fara ea...dar acum parca nu-mi vine...nu stiu de ce.

Am citit si eu din urma ca imi ramasese un capitol intreg si am vazut pozele noi.
Stefan care se balaceste in vanita, Diana care vrea sa-i ia locul bunicii la birou, baietii superbi ai Frosei, Ilinca Madalinei ce si-a prins degetelul mititel in sertar, Alesio care merge singurel, Alexandra si Loreema in parc, Raducu Lorenei care ii da emotii mamei stand singurel in picioare ...niste copii minunati!

Lorena, prima saptamana a fost ok fara bb ...urmatoarele au fost mai grele...dar daca am intrat in hora trebuia sa jucam, adica trebuia sa ne plimbam, vizitam ca doar nu era sa stam numai in casa...si uite asa a trecut concediul! Sincer simteam si nevoia de vacanta mai ales dupa nervii pe care ii aveam din cauza ca Alexia nu papa mai nimic...
Cu datul drumul la maini...m si eu inima cat un purice dar n-am ce-i face...pana acum n-a cazut niciodata din cauza asta desi face de o mie de ori miscarea pe zi. Trebuie sa trecem si prin asta!

Moss, cum sa te uitam??? Distractie placuta in concediu si alexia sa se simta minunat!

Aissa, bubite la marginea pampersului a facut si Alexia...si in jurul gatului. Eu n-o dau cu nimic si le las sa treaca de la sine ca pana nu se duce caldura tot va mai face. Trec unele, apar altele.
Si spui ca s-a ridicat singurica in fundulet? Hehehe, vezi de acum ce te asteapta, sa vezi ce repede evolueaza de n-o sa-ti vina sa crezi. In curand va prinde si miscarea cu ridicatul singura in patut si mersul tinuta de mobila prin casa...si sa vezi ce cauta prin sertare.

Ellen, sper sa ma obisnuiesc repede...momentan incep sa caut bona.

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 11 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut

Am fost in parc. A fost bine cat am stat acolo dar ne=am intors lesinati. Matei e un pic cam marait (suspectez un dintisor in devenire, caci aseara a si vomitat) insa macar pot sa zic ca mananca bine. Al meu mananca, a Elianei doarme, ar face de un copil normal impreuna.....

Moss,nu te-am uitat, bine ai re-venit.

Timea, iti doresc multa sanatate. Cand va aud de a doua burtica parca mi se face dor...Noi am decis sa asteptam macar pana face vizigotu doi ani.

Mihaela, fruntea sus, multa bafta cu afacerea si sa stii ca nu e chiar asa rau, caci daca esti propriul sef iti faci singur programul. Un program flexibil face mai usoara perioada de acomodare (mai usoara pentru tine caci fetitei ii va fi sigur bine).

Eu inca mai caut bona, nu am gasit nimic, cred ca tot la agentie recurg pana la urma...

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Sal, fetelor
Eu sunt foarte suparata.

Eu am mai zis ca am simtit un nodul pe taietura de la operatie.

Si acum a inceput sa ma doara rau.
MI-e tare frica.
Astept sa vina sotul sa merg la doctorul de familie sa imi faca vreo trimitere la cineva. Nici nu stiu la ce doctor te poti adresa in asa cazuri.
Problema e daca gasesc pe cineva in perioada asta ca majoritatea doctorilor sunt in concediu.

Vai ati mai auzit de asa ceva? s-a mai confruntat cineva?

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput