Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (69)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

danina, am vazut pozicile voastre, vad ca micutza ta cauta furnici...al meu umbla sa prinda mustele , furnicile tot a incercat tati sa i le arate dar nu l-au interesat

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos

Mergi la inceput

ce faceti fetelor? cum de nu-i nimeni pe aici ca doar nu-i WE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Ana – Eu mai sunt pe aici pt ca acum 30 min am intrat in casa cu pitica.

Danina - Super frumoase pozele. Ce domnisoara mare si plina de energie! sa treaca cucuiul si sa speram ca vor fi cat mai rare.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Mie mi-a adormit domnisoara intr-un tarziu si sper sa doarma pana dimineata. Asa ca la calcat cu mine ca maine nu stiu ce surprize imi mai rezerva si oricum plecam spre seara la bunici.
Ana, te plictisesti? Hai ca mai arunc eu cate un ochi pe aici in pauzele de calcat ca oricum trebuie sa mai stau vreo 3 ore treaza pana cand ma suna sotiorul din Singapore, unde are escala, sa-mi spuna cum a calatorit si cand ajunge maine in Australia.

Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit

Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi
cele mai noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Aissa – si Lori da din picioare dar am noroc ca patutul ei nu are lemn decat sub salea , asa ca loveste in material si nu face zgomot.
La iarna cu sacul de dormit pe care l-am cumparat iarna trecuta .L-am folosit cu succes pt ca pilota zbura in 5 min de pe ea.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema

Mergi la inceput

Cali – de acum incepe „distractia” cu Menny!
Greturile ar trebui sa treaca cand misca BB 2 . Sarcina usoara in continuare.

Mina – daca gasiti saniute cu ham sa ne da-ti si noua de stire ca suntem interesati dar nu am vazut pana acum,nici nu ne interesa inainte.

Mergi la inceput

Ia uitati ce mail am primit azi!
Eu am si uitat de concursul asta pt ca sunt obisnuita sa nu castig niciodata.Are cineva idee despre e premiu era vorba? Oricum nu prea conteaza , e castigat asa ca ce-o fi o fi,dar din curiozitate- care ma omoara cu zile pe mine.

quote:

Stimata Doamna Ramona Gavrilas,

Va multumim pentru participarea la concursul "Happy" de pe site-ul nostru www.bella.ro.
Va anuntam ca in urma extragerii sunteti una dintre cele 10 castigatoare ale premiilor oferite. Speram sa va bucurati!
Suntem nerabdatori sa aflam adresa pe care putem sa trimitem coletul cu premiul oferit.

Va dorim o zi buna!

Echipa Bella Romania

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danyce

Mie mi-a adormit domnisoara intr-un tarziu si sper sa doarma pana dimineata. Asa ca la calcat cu mine ca maine nu stiu ce surprize imi mai rezerva si oricum plecam spre seara la bunici.
Ana, te plictisesti? Hai ca mai arunc eu cate un ochi pe aici in pauzele de calcat ca oricum trebuie sa mai stau vreo 3 ore treaza pana cand ma suna sotiorul din Singapore, unde are escala, sa-mi spuna cum a calatorit si cand ajunge maine in Australia.

Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit

Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi
cele mai noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

In 2 min ma apuc si eu de calcat si nu ma culc pana nu le termin!Chiar daca imi calc si ochii cazuti pe masa de calcat sau chiar daca ma topesc.

Mergi la inceput

La multi ani !!!

Benjamin Alexandru

Paula Amelia

Tudor Adrian

Tudor

Alexia Maria

Maria Romana

Adrian

Mergi la inceput

calcati la ora asta??? Mai da harnicutze sunteti!
Spor la calcat!

Loreema24 felicitari pentru premiul castigat!Sa ne spui si noua in ce consta!

Stefan doarme ca ursu, sa trezit doar o data pe la 10 si sper sa nu mai planga ca noptile trecute....

Mergi la inceput