Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (69)
Raspunsuri - Pagina 5
anne33 spune:
Mina,mei,nu te mai prapadi de ras ca eu am zis "cel putin de cuminti",deci se asteapta de la voi sa fiti mai cuminti decat bebicii
Giulieta mea tot in patut doarme si ea e genu care nu prea se intorce in somn,cred ca nu e fiimea caci la faza asta nu seamana pe mine.
mama lui Licurici spune:
quote:
Originally posted by aissa
Ooooo, si Ale a mea se loveste de pat ca se rasuceste de atatea ori....dar nu da tare ca nu plange. Numai ca pocneste placajul (nu am gratii decat in partea din fata) de zici ca a dat cu tunul. Si toata noaptea bubuie, plus ca daca ajunge cu picioarele la capul patului da din picior intr-una si loveste patul. Ca tot veni vorba, cum credeti ca ii vom tine inveliti la iarna? Uite ce ma preocupa pe mine pe caldura asta - nu de alta dar a mea e din 5 in 5 minute in alta pozitie si in alt colt al patului si zau ma gandesc cum va fi la iarna.Cristina si Alexandra (30.09.2004)Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God
Aissa draga, eu, ca omu' gospodar...si ca mami de copil atomic, ca sa citez clasicii in viata, mi-am pus problema de acu' 2-3 luni si...i-am cumparat un saculet de dormit ffff frumos si bun zic eu, daca am timp ii fac poza...de la TCM (au un magazin pe str. Doamnei). saculetul o sa-i vina pana la 3 ani parca...eu cred ca mai mult...daca o sa-l vrea mai mult.
mina spune:
quote:
Originally posted by mama lui Licuriciquote:
Originally posted by aissa
Ooooo, si Ale a mea se loveste de pat ca se rasuceste de atatea ori....dar nu da tare ca nu plange. Numai ca pocneste placajul (nu am gratii decat in partea din fata) de zici ca a dat cu tunul. Si toata noaptea bubuie, plus ca daca ajunge cu picioarele la capul patului da din picior intr-una si loveste patul. Ca tot veni vorba, cum credeti ca ii vom tine inveliti la iarna? Uite ce ma preocupa pe mine pe caldura asta - nu de alta dar a mea e din 5 in 5 minute in alta pozitie si in alt colt al patului si zau ma gandesc cum va fi la iarna.Cristina si Alexandra (30.09.2004)Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God
Aissa draga, eu, ca omu' gospodar...si ca mami de copil atomic, ca sa citez clasicii in viata, mi-am pus problema de acu' 2-3 luni si...i-am cumparat un saculet de dormit ffff frumos si bun zic eu, daca am timp ii fac poza...de la TCM (au un magazin pe str. Doamnei). saculetul o sa-i vina pana la 3 ani parca...eu cred ca mai mult...daca o sa-l vrea mai mult.
Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51197" target="_blank">POVESTEA LICURICIULUI
iete, omu gospodar, isi face vara sanie....bravo!! Sa licuriceasca David sanatos in sacul de dormit!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
aissa spune:
Eee, deci nu-s prima cu idei din astea. Trebuie neaparat sa ajung si eu la TCM-ul ala de pe Doamnei ca am auzit foarte multe lucruri bune despre el, mai ales pe Culinar.
mina spune:
Bey, ce ne-a lovit? Acusi imi adusei aminte ca luni, cand am fost la plimbare, faceam planuri cu Eliana cum sa le cumparam la teroristi saniute cu hamuri pentru la iarna... cre ca de la caldura ni se trage....
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
danyce spune:
Salut din nou,
Eu nu mai reusesc sa fac nimik pt ca are grija de asta "terorista" asta mica.Mereu ii trebuie sa faca altceva si mai mereu trebuie sa fiu si eu implicata in jocurile ei ca altfel sparge timpanele tuturor vecinilor din cartier. In plus, ma striga cat o tine gura "maaaaaaama" imediat ce fac stanga-imprejur. Ce sa mai zic ca am schimbat-o deja de 5 ori pe ziua de azi, am fost vreo 2 ore la plimbare sperand sa adoarma, dar domnisoarei i-au placut si lacul cu rate si parcul, si copacii si magazinele si tot ce ne-a iesit in cale i-a parut atat de interesant incat nici pomeneala sa adoarma. Si daca va spun ca e treaza de la 9 (s-a trezit la 6 cand a pupat-o tati, i-am dat sticluta cu laptic si a adormit iar) si de atunci nu a mai inchis un ochi...Eu sunt insa zombie, mai ales ca de la 6 sunt treaza. Sper din suflet sa nu o iau razna 5 saptamani de zile de alergat non-stop dupa Alma si mofturile ei. Si mai am atatea alte lucruri de facut in saptamanile astea
Nu ma luati in seama ca ma plang atata,dar nu am cui altcuiva sa o fac. Daca incerc sa deschid macar gura despre subiectul "terorizarea mamicii cand suntem singure", nu ma crede oricum nimeni tocmai pt ca in vizite sau in public e cel mai scump si cuminte copil din lume, atunci putand sa dispar cu desavarsire ca nici nu o intereseaza (doar cand reapar maraie sau izbucneste in plans sa o iau in brate).
Iar ma cheama domnisoara. Tineti-mi pumnii sa traga si ea un pui de somnic ca altfel fat chance sa mai ii calc eu hainutele azi.Pupici,
Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit
Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi
cele mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
danina spune:
Sa vedeti ce mi s-a intamplat astazi. M-am intins si eu langa domnisoara ca adormise in pat si nu pot sa spun ca era prea pe margine dar cum tot se foieste in somn s-a intors spre margine si intr-o fractiune de sec ca am simtit-o am prins-o de ce am apucat,adica de picior si a ramas suspendata ca o macara. Asta nu e nimic partea proasta e ca langa pat e o comoda care nu e lipita ci un pic mai incolo si a tras un cap zdravan de are un cucui si nu se mai dezumfla.
A urlat vreo 15 min de nu mai puteam sa o impac[banq]
Imi e ciuda ca nu am fost pe faza.
Danina Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA NOI
danina spune:
Am pus si eu in sfarsit pozici AICI POZE din deplasare.
Danina Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA NOI
PAULA-DIANA-poze noi noute
timea spune:
Cali, felicitari!
Deci suntem trei:) Cine se mai inscrie la inca un bb?
Timea si Mara 10 sept. 2004 si bb2 DPN 22 feb.2006
http://community.webshots.com/user/timea2004
frosa spune:
ce de fete curajoase, de timea si cali nu stiam ca sunt insarcinate ...... sa aveti o sarcina usoara FELICITARI