Mamica de Noiembrie -Decembrie 2005(31)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

neatza fetele!
referitor la intrebarea de cand stam acasa, eu una m-am gandit sa intru in prenatal cu maxim o luna inainte... nu cred ca am chef sa stau acasa mai mult de-atat, plus ca dupa ce nasc sper sa pot sa stau shi eu vreo 6 luni, asha ca nu vreau sa-mi iau asha mult dinainte... mai bine dupa...
xandra, 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Nici eu nu am cumparat nimic pt. bb, desi m-ar tenta. Cred ca o sa asteptam pana atunci aproape de nastere. Sa ne vedem cu strumfica acasa si o sa-i luam de toate.

Iar cu sanii, tare am impresia ca nu am sfarcurile formate. Eu aveam sanii mici, is mai rasariti oleaca acum, da' sfarcuri care sa impunga nu am non-stop. Si atunci cand sunt, nu-s prea rasarite. Da' eu sper ca natura ma va ajuta si pe mine pan' la nastere si vor mai creste, macar oleaca.

Mihaela 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Salut fetelor,

La intrebarile de ieri: lui bebe nu i-am cumparat inca nimic, din superstitie, recunosc si si pentru ca inca nu sunt sigura de sex, am sa purced la falimentare dupa 1 septembrie. In plus, am o groaza de lucruri super-faine de la vara-mea, dar sunt puse in sac in fundul dulapului si isi asteapta randul :)
Chestiunea cu nasterea si teama eu am inceput-o, asa ca repet inca nu mi-e teama, dar am ceva ganduri.
Acuma am primit tel cu programare pe maine dimineata la 3D... sper sa se vada clar ce este bebelica
Ripley 25+

Mergi la inceput

fetele, am intrebat shi ieri, dar cred ca nu a vazut nimeni: cand e perioada optima pt ecografia morfologica?
eu eram programata la 20s, dar cu problema mea cu rinichii... n-am mai ajuns... shi cred ca am sa fac cam 25s pana ajung... e tarziu?
xandra, 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Xandra, daca intri pe site-ul dr. T, o sa vezi ca recomanda echo morfologica si in luna 5, si in luna 6:
http://reclama/luna5.htm
http://reclama/luna6.htm
Iar in luna 6 se urmaresc mai multe aspecte, iar organele sunt deja mult mai bine vizibile... Prea tarziu nu e, in nici un caz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

xandra, eu, pana acum, am facut cate o eco pe luna. aia din 14 saptamani parca (de unde am pus eu pozele) este morfo, facuta de iosup (deci se poate si mai devreme), urmatoarea din 18-19 facuta de pop este tot morfo, iar acum dr. meu mi-a zis ca pot sa stau 2-3 luni fara eco, "ca eco morfo s-a facut deja la 18 saptamani". in consecinta mai fac la 26-28 sapt. pe urmatoarea. care tot morfo va fi, bineinteles. Nu stiu cand e "cea mai buna perioada", dar cred ca din jurul a 20 saptamani poti sa faci masuratori cat de des iti permiti dpdv financiar.

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

multzumesc anda... shi eu am facut eco morfo la iosup la 12s... dar nu shtiu de ce imi aminteam eu ca momentul ideal ar fi in jur de 20s... probabil ca era dupa 20s.
xandra, 23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Apropo de frica de nastere, pana mai zilele trecute nu ma gandeam la nastere, mi-am zis ca o sa tot am timp sa ma gandesc cand o sa ma apropii de "final". Dar aseara am avut un atac de panica sau nu stiu cum sa-i spun, pur si simplu nu puteam sa respir, m-au napadit tot felul de ganduri sinistre, daca se naste bb mai devreme, daca nu o sa fie bine, daca pateste bb ceva, daca patesc eu ceva, cum o sa ma descurc cu el acasaA fost groaznic, cred ca defapt toate gandurile astea erau in subconstientul meu si aseara au erupt...

Si acum am o teama in mine, sper sa nu vina bb mai repede decat e programat, mai ales ca saptamana viitoare intru in luna a saptea si s-au gasit persoane binevoitoare care sa-mi spuna ca din luna a saptea incolo pot sa apara surprizele

Mandy, 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Draga Mandy,

Sunt ganduri multe, si eu uneori le duc la absurd, daca mor eu, sau bebelica are cordonul in jurul gatului si se sufoca, daca fac diverse complicatii, of...sunt atatea rele, dar incerc sa pun bunele inainte sau pur si simplu sa nu ma gandesc. Am auzit saptamana trecuta de 2 cazuri de deces de mame la cluj, si normal ca m-am stresat iar, insa ma gandesc ca sunt sanatoasa, am o sarcina normala, un dr bun cu experienta, voi avea o moasa fte buna (au nascut cu ea si vara-mea si 2 prietene) si trebuie sa am incredere ca sunt pe maini bune.

Ripley 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ribana spune:

Buna fetelor,

Nu prea am timp sa fiu activa aici, dar de cate ori am timp va citesc mesajele. Am fost ieri la eco morfologica (22 sapt.) si mi-a spus ca va fi fetita. DPN: 1dec. Va rog treceti-ma si pe mine in tabel. Am si eu o nedumerire: nu stiu inaltimea lui bebe. Mi-a spus 570gr greutate, iar pe masuratori apare un HC: 20cm. Nu e putin?? Niic macar nu ctiu daca ala e. Am cautat sa gasesc ce inseamna toate abrev. astea dar nu m-am descurcat. Va rog spuneti-mi si mie daca stiti.

Mergi la inceput